chatka_ Samsara i Sheer Obsession :) 01.06.05, 14:56 Pieknie sie uzupelniaja, Obsession podkresla slodycz Samsary, Samsara jego nuty drzewne. Odpowiedz Link
renia30 Joop Nuit d'Ete n/t. 01.06.05, 19:37 W ramach przypominania sobie perfum sprzed lat zakupiłam próbki na allegro. Ciekawy zapach. Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 02.06.05, 17:01 zasadniczo Envy, ale już zwietrzało, więc zaraz coś innego dam na lewym angel le lys, na prawym opium fleur de Shanghai (ładne!) Odpowiedz Link
eowyn In Love Again 02.06.05, 22:02 ale przed nosem mam ciagle papierek nasaczony BC... Cudo:) Odpowiedz Link
kalooo L'Air du Temps 03.06.05, 07:25 zauroczona ostatnio urokiem klasyków(m.in.dzięki Olesi;]) dziś pierwszy raz sięgnęłam i nawet,nawet muszę przyznać...;) Kiedyś w Wiedniu baaaardzo je kochałam,potem jakoś mi przeszło...;) Wracam do korzeni..;D Odpowiedz Link
modern_witch zastanawiam się... 03.06.05, 09:57 wdalam się w awanturę na urodzie od rana ;-P i nie wiem, czy kontynuować bojowy nastrój, czy się raczej czyms wyciszyć... chyba jednak wyciszyć... to pewnie Violetta di parma;-) Odpowiedz Link
chatka_ Co by tu namieszać? :) 03.06.05, 12:41 Moze podrasowac Cinema Sheer Obsession? :) Albo na odrwot :))) Odpowiedz Link