urstina Eclat d'Arpege bo był listonosz :-) 16.06.05, 15:53 Właśnie dziś dotarła paczuszka, no to przecież bym była jakaś niespełna rozumu jakbym odłożyła na bok nie psiknąwszy się nieco... No i uroczo nie powiem... A opakowanie śliczności! Odpowiedz Link
kalooo Stella + balsam z tej serii...;) 16.06.05, 14:55 wzajemnie pięknie się uzupełniają...;) Odpowiedz Link
merolik Re: Teraz...:) 16.06.05, 20:19 Jedna strona Yvresse, druga Angel Innocent. Obie strony bardzo mi się podobają :))) A przedtem cały dzień Cologne Muglera.Tyz piknie :))) Odpowiedz Link
kalooo Laura 17.06.05, 14:31 powrót do korzeni;) Nie wiedzieć czemu mam nieodparte wrażenie,że znajduje się w niej melon..;) Mmmmm...;D Odpowiedz Link
addinka rano eau d dv, teraz... 17.06.05, 19:48 na jednym ręku envy, na drugim eternity moment i wciąż się zastanawiam, które kwiatki wybrać? Odpowiedz Link
elve Re: CdG Palisander 18.06.05, 21:34 hej, napisz koniecznie jak się podoba! ja dziś eau torride. Odpowiedz Link
modern_witch Re: CdG Palisander 19.06.05, 16:14 hehe, już o nim pisałam jakiś czas temu na blogu, miałam przecież próbkę, którą bezczelnie wykończyłam nie dzieląc się z nikim;-P Na mojej skórze po mniej więcej godzinie pięknie się snuje taką nutą "szlachetnego drewna"... bardzo, bardzo mi odpowiada, lubię drzewne nuty a ta jest wyjątkowo piękna. To Ci już zresztą chyba w mailu pisałam. Ja wbrew pozorom zakupowe decyzje miewam przemyślane, jak już się na coś na poważnie decyduję, to znaczy że to jest to;-) Pozdr. Agni Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... 18.06.05, 14:01 Po okresie intensywej słodyczy pod nazwą Flowerbomb, pora na nieco ascezy - dziś Gucci Eau de Parfum (brazowe). Odpowiedz Link
kalia_t Esencia de Duende źródło energii:))) 18.06.05, 14:29 potrzebowałam oddechu po cięższych zapachach:) Odpowiedz Link
dori7 Grain de Folie i tak bedzie pewnie przez kilka dni 18.06.05, 14:47 bo reszta flakonow zostala w domu, ze mna wyjechalo tylko GdF i kilka probek :)) Odpowiedz Link