renia.renia Mystery Naomi Cambell, połowa z 50 ml, 25 zł... 03.07.05, 17:22 mój mail renatka.renatka@op.pl pozdrawiam r Odpowiedz Link
marla30 Hermes, Kenzo, Fragonard, Lancome 04.07.05, 08:36 Remont w toku, więc muszę się pozbyć: 1. Ca Sent Beau Kenzo, EDT, 50 ml, pudełko, ubytek minimalny, 110 zł z przesyłką. 2. Eau d?Orange Verte Hermes, EDT, 100 ml, ubytek minimalny, tester w testerowym pudełku, 99 zł z przesyłką 3. Zestaw Fragonard w firmowym pudełeczku: pierwotnie było dziesięć zapachów po 2 ml, razem 20, ja oddam 7, czyli 14 ml. To czyste perfumy, nie wody toaletowe, następujące zapachy: Emilie, Dahlia, Fragonard, Capucine, Melodie, Reve Indien, Lune de Miel. Ubytek niewidoczny, albo tylko powąchane, albo wypróbowane pół kropli. 70 zł z przesyłką . W zasadzie mogę sprzedać je na sztuki, cena 10 zł za jedną bez przesyłki. 4. Beautiful Estee Lauder, perfumy, nie EDP, 3,5 ml, ubytek niewielki, 29 zł z przesyłką. 5. Organza Givenchy, jednak sprzedam, nie dam rady tyle zużyć, to czyste perfumy, nie woda, ubytek minimalny, 40 zł z przesyłką. 6. O de Lancome, 7, 5 ml, miniaturka, ubytek niewidoczny, 29 zł z przesyłką 7. Tresor, Lancome, 7,5 ml, EDP, miniaturka w pudełku, 32 zł z przesyłką 8. Versace Vesus, ten niebieski, starszy, nie z tej nowej serii kolorowych, EDT, około 30 ml z 50 ml, 30 zł z przesyłką. Zamiana na Eau de Marveilles, Rykiel Rose, Feminite du Bois, jakieś niszowce bardzo chętnie. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
mangos Re: Hermes, Kenzo, Fragonard, Lancome 04.07.05, 09:01 Marla, wstepnie byłabym zainteresowana Organza- jaka jest pojemność? Odpowiedz Link
marla30 Re: Hermes, Kenzo, Fragonard, Lancome 04.07.05, 09:52 Oj, zapomniałam napisać, 5 ml, teraz uciekam :) Odpowiedz Link
lune EdM nieustajaco poszukuje :) 05.07.05, 08:58 moze Wam sie znudzilo ... moze Wam sie przejadlo ... i z reprezentacyjnej na dolna polke juz spadlo .... :) pozdrawiam serdecznie, lune Odpowiedz Link
renia.renia ILA 2005, ze 100 ml jest ok. 55 ml... 05.07.05, 09:08 proponowana cena 150 zł (z przesyłką). Mój mail renatka.renatka@op.pl pozdrawiam Renia Odpowiedz Link
modern_witch Całkiem teoretycznie;-), czy gdybym chciała 05.07.05, 09:15 pozbyć się tak plus minus siedmiu butelek Króla Słońce to czy byłby ktoś zainteresowany? Bo polowa tej liczby z aukcji chyba by mi już wystarczyła na całe życie, i tak moglabym się w tym kąpać, tarzać i do drinków dodawać;-P na razie pytam teoretycznie;-), pewnie się jednak nie zdecyduję, i tak ten co kupi, wystawi pewnie prędzej czy później na aukcji, bo chyba nie ma nikogo tak za przeproszeniem walniętego jak ja;-P Odpowiedz Link
oloom Re: Całkiem teoretycznie;-), czy gdybym chciała 05.07.05, 09:22 Chodzi o aukcję na allegro? O te 14 flakonów? Ja jeden chętnie odkupię :) Odpowiedz Link
modern_witch Re: Całkiem teoretycznie;-), czy gdybym chciała 05.07.05, 09:32 wiesz, ja na razie się zastanawiam, bo to już szaleństwo trochę... na razie zbieram informacje, nie chcę nikogo tu też w błąd wprowadzać, po prostu sprawdzam na czym ewentualnie stoję. na moje potrzeby po prostu wystarczy połowa tej liczby. ale nie wiem, czy do aukcji przystąpię. jak tak, będę o Tobie pamiętać. pozdr. dzięki Odpowiedz Link
chatka_ Re: Całkiem teoretycznie;-), czy gdybym chciała 05.07.05, 09:58 MW wiesz, ze pomysl listy spolecznej w kolejce po 14 Krolow bardzo mi sie podoba. Pisze sie na jedna flaszke :) Odpowiedz Link
merolik Re: Całkiem teoretycznie;-), czy gdybym chciała 05.07.05, 11:31 Też bym chętnie kupiła, chociaż nie znam tego zapachu :))) Jeśli się zdecydujesz, też stoję w kolejce :)) Odpowiedz Link
madlaine_xx Re: Całkiem teoretycznie;-), czy gdybym chciała 05.07.05, 12:26 ja tez sie na jedna butelkę piszę :) Odpowiedz Link
masia27 Les Belles de Ricci zielone 05.07.05, 09:52 100ml, ubytek ok. 1,5cm, sprzedam lub wymienie na cos innego prosze o propozycje ceny lub zamiennika na maila gazetowego Odpowiedz Link
chatka_ Do Kalooo :) 05.07.05, 10:18 Kaloooniu, co z rezerwacja Laury (zelu pod prysznic)?:) Odpowiedz Link
martika1 Do Modern_witch 05.07.05, 11:32 Wiesz, to niezły pomysł o zrobieniu tej listy 700 zł. /: 14 = 50 zł za szt. Cena całkiem fajna :)Jakby co to ja też ustawiam się w kolejce ! Odpowiedz Link
chatka_ Re: Do Modern_witch 05.07.05, 11:55 To jest nas juz 3 w kolejce, oprocz MW oczywiscie. Ktos sprawdzal te akcje dokladnie?:) Odpowiedz Link
damona Re: Do Modern_witch 05.07.05, 12:10 jesli to sa oryginaly i w taaakiej cenie (czy aby nie jest zbyt atrakcyjna?;-) to i ja sie wstepnie dopisuje do listy chetnych. Odpowiedz Link
mangos I ja, i ja!!:)) 05.07.05, 13:20 Ja też pisałabym się wtedy na Króla Słońce of course:)) Odpowiedz Link
modern_witch Sama już nie wiem, co robić;-) 05.07.05, 18:11 dajcie mi jeszcze chwilę do namysłu, w tej chwili reprezentuję sobą klasyczną postawę "chciałabym, a boję się"... Boję się, kurczę, że nie utrzymam tego przy życiu tyle czasu. Bo nie mówimy o najblizszych pięciu latach, bo na tyle zapasy mam, może na sześć nawet... tylko o kolejnych dwudziestu... No nie wiem co robić, naprawdę... Nie gniewajcie się na mnie, jakby jednak wygrał rozsądek... Odpowiedz Link
chatka_ Re: Sama już nie wiem, co robić;-) 05.07.05, 18:15 Spokojnie Agni :) Lista jednak nadal jest otwarta, moze uda nam sie znalezc chetnych na wykupienie tej aukcji, jestem gotowa zaopiekowac sie w Waszym imieniu tymi 14 buteleczkami:) Odpowiedz Link
mangos A może tak "extra-post"? 05.07.05, 18:25 Agni-może utworzymy jakiś "extra-post" pt "Lista Chętnych na Le Roy Soleil"? ( każdy będzie wiedział o co chodzi a Tobie łatwiej będzie podliczyć ilość osób zainteresowanych.) Odpowiedz Link
modern_witch Re: A może tak "extra-post"? 05.07.05, 18:47 Nieee wieeem, kurczę, no! jestem w tej chwili w takim stanie, że nie mogę podejmowac odpowiedzialnych decyzji. Podliczyłam Was, jest już 7 osób... ale w tej chwili zaczynam się wahać, że to może bez sensu jest... Mangos, tak czy tak ja bym wtedy 10 flaszek miała... emocje mówią tak, rozsądek każe się w łeb stuknąć młotem pneumatycznym... Odpowiedz Link
vanilia72 Re: A może tak "extra-post"? 05.07.05, 18:53 A ja bym chciała 10 flaszek moich ulubionych perfum mieć :))) Serio Odpowiedz Link
modern_witch Re: A może tak "extra-post"? 05.07.05, 18:58 No ja też bym chciała... Ale to szaleństwo... Nie wiem co mam zrobić... naprawdę. A jak mi się to wszystko zestarzeje na maxa? Ratunku!!! Odpowiedz Link
chatka_ Re: A może tak "extra-post"? 05.07.05, 19:07 Agni, a moze nas poratujesz i zapiszesz sie np. na 4 sztuki:))) Jest nadzieja, ze jeszcze pare Forumek dopisze sie do naszej listy... Odpowiedz Link
mangos Re: A może tak "extra-post"? 05.07.05, 19:13 Pomyśl: 10 sztuk Le Roy Soleil! Szalone? Tak! Ale czasem dla takich szaleństw warto żyć. Generalnie sama zastanawiałabym się , czy kupić...i chyba ...kupiłabym:/ Wiem , Agni, nie ułatwiam Ci sprawy, ale pomyśl- do końca zycia możesz sobie pluć w brodę i zadawać pytanie ( gdy już nie będziesz mieć w zapasach króla) : "Dlaczego ja wtedy nie kupiłam tych flakoników???" A jeżeli chodzi o starzenie się zapachu to...niestety nie wiem , jak sie sprawa ma. Chyba są jakieś sposoby , by przedłużyć żywot Królewskiej Mości? Agni- do końca aukcji zostało 4dni! Zawsze mozna wystawić na allegro again, gdyby wyrzuty sumienia były zbyt silne. Odpowiedz Link
modern_witch jestem skołowana, rozbolała mnie głowa... 05.07.05, 19:50 nie jestem w stanie podejmować decyzji w tej chwili... zaczynam mieć wyrzuty sumienia, że podgrzałam atmosferę a teraz się wycofuję... ale wahałam się od początku przecież... nie wiem, może Twoja Chatko propozycja, żebym poprzestała na czterech, jest rozsądniejsza (i tak licząc z tym co mam, mialabym 7)...tylko wtedy kto weźmie resztę? Brakuje nam wtedy trzech osób... I najgorsze, że ja wyjeżdżam 14 lipca... paczka by przyszła pod moją nieobecnośc, zakładając że w ogóle Kaloo by starczyło jeszcze do mnie cierpliwości na tę jedną transakcję... obwąchałabym dopiero po powrocie... po wątpliwościach Damony i ja zaczęłam się bać podróbek... dotąd mi się nie trafiły, ale ponoć zawsze musi być ten pierwszy raz (odpukać!). Zapach jest piekielnie kapryśny i zmienny, przyznam że do ostatniego zakupu miałam nawet w pewnym momencie wątpliwośc, za dużo wydawało się tam sztucznego ananasa, dopiero po chwili "wskoczyła" znana nutka... wszystko w tym zapachu zależy od wieku, koloru, ech... Dajcie mi dzień, dwa na zastanowienie... w tej chwili nie myślę jasno już... Odpowiedz Link
chatka_ Re: jestem skołowana, rozbolała mnie głowa... 05.07.05, 20:03 Agni droga, nie czuj sie absolutnie do niczgeo zobowiazana, lista niezaleznie od Towjej decyzji jest otwarta, ale wlasnie ze wzlgedu na Ciebie, nie rzucilsymy sie wszystkie na Króla, i od Ciebie teraz zalezy ile Krolow pojdzie pod mlotek :)) Proponowalam zaopiekowaniem sie aukcja, tzn. jej wygrana i podzialem, zebraniem pieniazkow i wysylka. A teraz idz na spacer, tylko nie sama, zeby Cie mysli znowu nie zwiodly w wiadomym kierunku...:) Odpowiedz Link
damona Re: jestem skołowana, rozbolała mnie głowa... 05.07.05, 20:16 Modern, wyluzuj!:) nikt nie traktuje Twoich slow jako czegos zobowiazujacego, raczej jako luzne rozwazania kupic_nie_kupic. Do perfum na allegro faktycznie podchodze sceptycznie, ale z natury jestem ostrozna. Nie chcialabym swoimi obawami psuc Wam zabawy i wprowadzac zamieszania. To jest powazna kwota, i decyzja powinna byc przemyslana. Moze brakuje mi spontanicznosci, ale na pewno jeszcze bedzie okazja zeby kupic LRS. A Ty zapas jak sama piszesz jeszcze masz:) Wiec sie niczym nie przejmuj:))) pozdrawiam Cie serdecznie, D. Odpowiedz Link
madlaine_xx w sprawie LRS :))) 05.07.05, 20:25 napisałam maila do sprzedającego w sprawie ewentualnego zakupu 1 butelki i odpisał mi, że jeśli w tej aukcji cena min nie zostanie osiągnięta, to wtedy wystawi je pojedyńczo na Allegro Odpowiedz Link
madlaine_xx Re: w sprawie LRS :))) 05.07.05, 20:33 ach i jeszcze jedno zauwazcie, że w aukcji bierze udział R.A.F.A.E.L który sam na Allegro handlował niedawno LRS tylko, że w cenie 70 zł za butelkę, więc jak wygra aukcję, to rzeczywiście będzie je mozna kupic, tylko że drożej jak pisałam, ja jedna bym wzięła :) Odpowiedz Link
sjanna Re: w sprawie LRS :))) 05.07.05, 21:38 Gdyby ten wielki wspólny zakup miał dojść do skutku, to i ja się chętnie zapiszę w kolejkę po 1 flakonik. Jestem wprawdzie nowa na tym pięknym forum, ale wiarygodna:)) Odpowiedz Link
martika1 Re: w sprawie LRS :))) 05.07.05, 21:39 Oczywiście m_w nie czuj się zobowiązana do niczego , szczerze mówiąc nie znam tego zapachu, ale lubię takie spontaniczne akcje ( hi,hi ) i dlatego jestem gotowa na odkupienie 1 buteleczki w ciemno :) Ale jak nic z tego nie będzie to najwyżej kupimy sobie trochę drożej od R.A.F.A.E.L.A za jakiś czas. Pozdrawiam i śpij spokojnie. Odpowiedz Link
mangos Re: jestem skołowana, rozbolała mnie głowa... 05.07.05, 22:02 Ja uważam, że powinnyśmy zakupić to królewskie stadko;)To, co zostanie pójdzie do Agni , resztą się podzielimy. Chatka będzie skarbnikiem:) Ale oczywiście nic sie nie stanie jesli Modern Witch sie nie zdecyduje. Nie wywieramy presji. Jakby co- to ponownie informuje- byłabym chetna na jeden flakon.:) Odpowiedz Link
modern_witch Kochane jestescie, dzięki*** 05.07.05, 22:16 No, to spacer mi faktycznie humor poprawił, aczkolwiek poszlam sama... bo akurat sama w domu jestem do czwartku;-) Chatko, poważnie zajęłabyś się tym? Bo juz 14-stoma flaszkami to mi głupio zawracać Kaloo głowę... a jak Ty sama też Króla chcesz... 4 biorę na pniu, a zaraz dzwonię do teściowej, pamiętam że się kiedys tez zachwycała zapachem, raz jej nawet miniaturkę kupiłam...to moze wtedy byłoby 5 nawet... jak tylko dasz znać, to Ci wyślę pieniądze;-) Widzę, że lista się powiększa;-) Co do Rafaela, sama u niego kupowałam dwa razy... chyba mu się spodobało sprzedawanie Króla Słońce. Aż mi glupio, pokrzyżujemy chłopakowi plany, a Kaloo mówiła, że bardzo sympatyczny jest. No cóż, takie życie Dzięki Wam jeszcze raz Odpowiedz Link
chatka_ Re: Straganik 18 Sprzedaz/Wymiana 05.07.05, 22:24 Oki, a wiec czego jeszcze nie ustalilysmy, zeby moc powaznie sie zadeklarowac i stanac do przetargu? Odpowiedz Link
modern_witch Z mojej strony... 05.07.05, 23:10 4 butelki na bank biorę, teściowa się waha jednak. daj znać kiedy (@ najlepiej, bo gg mi ciągle pada), to wysyłam Ci pieniądze, na pewno przed wyjazdem (wyjeżdżam 14 rano). Wyślę Ci też próbki z dwóch moich butelek - starszej i nowszej, żebyś miała materiał do badań oryginalności. Jak coś zostanie (na razie naliczyłam 8 chętnych, więc wychodzi na to, że do zagospodarowania zostają dwie flaszki), to ewentualna "utylizacja" z mojej strony nie jest wykluczona;-), ale moze się dziewczyny jeszcze znajdą jakieś. To chyba z mojej strony tyle. Aha, licytujesz, czy bierzesz za "Kup teraz"? Ej, dziewczyny, wiecie co myśmy właśnie zrobiły? Normalnie harem założyłyśmy... królewski oczywiście;-P Buziaki dla wszystkich;-* Odpowiedz Link
madlaine_xx Re: Straganik 18 Sprzedaz/Wymiana 05.07.05, 23:39 chatko chyba najrozsądniej będzie ząłożyc oddzielny watek i tam wszystko ustalic, kto jest chętny i na ile sztuk :) zakładając, że wybierzemy opcję kup teraz, wychodzi po 50 zł za butelkę trzeba zorientowac się, kto jest spoza Twojego miasta (np ja :) i wtedy ustalić koszt wysyłki i taką sumę wpłacić Ci jak najszybciej na konto, w końcu 7 stów piechota nie chodzi i nie możemy nikogo obciążać pozdr Mad Odpowiedz Link
oloom Re: Straganik 18 Sprzedaz/Wymiana 06.07.05, 07:58 Jakby nie było, ja potwierdzam chęć kupna Króla i decyzji nie zmienię. Chyba oczywiste jest, że każda z nas pokrywa koszty przesyłki. Jeśli transakcja nie dojdzie do skutku, to trudno, w końcu każdy ma prawo się zastanawiać. Modern Witch - nikt do niczego Cię nie obliguje :) Gdyby jednak wyszło, to bardzo się ucieszę! Odpowiedz Link
madzia2kk Oui lancome /wymienie 06.07.05, 15:26 Oui lancome (10-15 ml. z 30 ) wimienie najchetniej na resztki(podobna pojemnosc) hypnotic poison, carolina herrera 212 , kenzo jungle lub green tea ,zainteresowane prosze pisac na maila madzia2kk@gazeta.pl Odpowiedz Link