modern_witch 25.06.05, 21:29 Moja kolej;-) Opium Fleur de Shanghai... i mam mieszane na razie uczucia. Chyba klasyk jednak na mnie lepszy... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renia.renia Re: Jestem chora, pachnę farmaceutykami i szałwią 26.06.05, 07:49 Hej! A co to za chorowanie?, najpierw Szaradka, teraz Ty? Bidulko, lecz się i zdrowiej szybciutko, przesyłam buziaki r Odpowiedz Link
mangos Re: Jestem chora, pachnę farmaceutykami i szałwią 26.06.05, 08:21 Ja także życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Początek lata obfituje w przeziębienia niestety:( Kuruj się:)! Odpowiedz Link
fa25 Re: Jestem chora, pachnę farmaceutykami i szałwią 26.06.05, 22:07 No to jakaś epidemia.. Nie dawaj się i zdrowiej jak najszybciej ! Buziaki Odpowiedz Link
sorbet Re: Jestem chora, pachnę farmaceutykami i szałwią 26.06.05, 22:45 Nie daj się :-) Ja też walczę z "dziwnymi" objawami. Oby nie choroba. Dark Rose:-) Odpowiedz Link
kalia_t Dzięki Wam wszystkim, to nie przeziębienie a wyją 26.06.05, 23:37 tkowa alergia...:(((( Sąsiedzi sprawili sobie pięknego perskiego kota i niestety umierałam przez całe dwa dni. Piję wapno i wcinam wszystko co zapisał lekarz, jest juz lepiej, ale w piątek w nocy i sobotę wyglądałam i czułam się koszmarnie. Najdziwniejsze, że wcześniej nie miałam żadnych alergii, a koty wprost ubóstwiałam i nagle taka historia>:(((( Odpowiedz Link
dori7 Ponownie Grain de Folie :)) 26.06.05, 16:27 Wygrywaja stale z kolekcja probek, ktora nosze przezornie w kosmetyczce :)) Odpowiedz Link
urstina Apparition Ungaro 27.06.05, 09:57 Dzięki temu, że Kalia była tak miła i podesłała mi próbeczkę mogłam ten zapach wypróbować no i efekt był taki, że kupiłam... I teraz już sobie go noszę i się napawam! Jeszcze raz wielkie dzięki Kalio!!! :-* Odpowiedz Link
mangos Re: Dziś pachnę... 27.06.05, 17:31 Mixem kwiatowym: na prawym nadgarstku ILA ( Martiene:*), na lewym Mariella Burani, ramiona pachną krem do ciała Avon Treselle a szyja Celine Dion Notes. Boszzzz-przesadziłam;) Odpowiedz Link
mathilde17 Znowu Musc Ravageur... 27.06.05, 17:42 Coraz bardziej mi się podoba noszony w upały:)) Cynamonu nie mogę się w nim dowąchać - może mój nos jakoś go nie łapie - ale w głębi wyraźnie czuję gorzkie kakao, czy też (bardzo) ciemną czekoladę Odpowiedz Link
modern_witch znów z Mangos tym samym;-P 28.06.05, 09:17 na fali różnych pokus, które mnie nachodzą w związku z wątkiem o aukcjach...ale nie, nie, jak to mawiala nieodżałowana moderatorka Urody Smee, "trza być twardym a nie mientkim", o! poza tym wtedy to naprawdę kawał o facecie z szafą pelną naleśników już bezpośrednio móglby mnie dotyczyć, no bo gdzie bym to trzymała, gdzie? Tylko w szafie... szafę mam zresztą jedną na całe mieszkanie, hehe... z drugiej strony kto powiedział, że w szafie trzeba ubrania trzymać? jakieś przesądy mieszczańskie;-P Ale nie, nie, NIE ZROBIĘ TEGO!!!! 14 butelek... dajcie no mi jakiejś waleriany, albo od razu młotem w łeb... Odpowiedz Link
mangos Re: znów z Mangos tym samym;-P 28.06.05, 13:05 Mnie ta aukcja wczorajsza z Krolem Słońce w roli głównej też zainspirowała do dzisiejszego "pachnienia";) Obficie zraszam Nim swoje nadgarstki , a zaraz wychodzę na słonko i zobaczę, jak się będzie spisywał ;):P Moja butelczyna stoi sobie niestety sama w towarzystwie Desnudy, Innocenta i Grain de Folie, a może sprawić je towarzysza w postaci drugiego Le Roy?;) Obawiam się, ze stado 14-stu byłoby w moim przypadku przegięciem, ale gdyby była to Organza I. to...kto wie, kto wie....;) Odpowiedz Link
kalia_t Dalikatnie Good Life, sprawdzam czy już mogę 28.06.05, 13:44 używać perfum.:) Wytrzymałam od rana i żyję, czyli już mogę...hurrra!!!:):):) Odpowiedz Link
mangos La Perla,Un Jardin sur Le Nil... 28.06.05, 16:08 Lewy nadgarstek La Perla Shiny Creation, prawy nadgarstek Un Jardin Sur Le Nil, lewe przedramię 24 Faubourg prawe przedramię Nature YR ...życie jest piękne! Dziękuję Olesiu! Odpowiedz Link