kalooo 27.07.05, 12:16 zielone Les Belles Niny Ricci - mmmm,lato w pełni!;))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urstina Happy Heart - Clinique 27.07.05, 14:32 Najnowszy nabytek... I faktycznie jakoś mi się tak milej zrobiło na sercu ;-) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... 27.07.05, 21:10 Marnośc na ciele i duszy. Z powodów bardzo osobistych jest mi źle i smutno. Użyłam Le Monde Est Beau ale pomógł w stopniu niewystarczającym. Co za życie! Moje huśtawki emocjonalne zaczynają męczyć już mnie samą... Odpowiedz Link
marla30 Premier Jour 27.07.05, 21:52 A wcześniej SL Rahat Loukum, czy jak to się pisze, ale malutko :) Odpowiedz Link
elf.woman Re: Dziś pachnę... 28.07.05, 08:42 bvlgari blv notte. zimowo, pikantnie, a za oknem skwar. a co tam, regułom wbrew! na pohybel huśtawkom emocjonalnym, my fellow Scorpio! Odpowiedz Link
zettrzy coeur de fleur Miller Harris 27.07.05, 22:19 wydaje mi sie ze stracily zapach w ciagu 4 lat - z poczatku pachnialy duzo mocniej Odpowiedz Link
sharlotka Re: Dziś pachnę... 28.07.05, 12:08 Angel Innocent, bo upalu w 3city jak nie ma tak nie ma. I siem twierdzic,ze AI to jednak moj ukochany zapach od ktorego nie moge sie odkleic zadna pora, temperatura, etc. pozdrowienia z zachmurzonego sopotu :-( Odpowiedz Link
rawita mitsouko 28.07.05, 20:06 tylko "gościnnie" z perfumerii (specjalnie sie niczym nie psikałam w domu), są na mojej liście marzeń Odpowiedz Link
balbina_alexandra uważaj bo się zaraz zacznie... 29.07.05, 11:14 u mnie w Gdańsku już nieźle przypieka! Ja pachnę dziś 24 Faubourg Eau Delicate!!!! Tak, tak! Jeden z mrocznych przedmiotów poządania z listy zrealizowany! Dzięki Coralin, która jest nie tylko wielkim moim guru ale przede wszystkim wspaniałą cudowną bratnią duszą... Odpowiedz Link
benita5 Re: upalu niet... a ja pachne Tendre Poison 29.07.05, 12:42 podpinam sie pod Szarlotke;) cos nie zanosi sie na upal w Sopocie ;)) Odpowiedz Link