modern_witch Gaiac Micaleffa - i mam próbkę! 30.07.05, 00:08 A tak w ogóle mało mnie nie zmiotło dziś z powierzchni ziemi. W Blue City czułam się w pewnym momencie jak pasażerka Titanica - woda wlewała się przez drzwi, światło gasło i na dodatek... grała muzyka, jakis chyba uczeń szkoly muzycznej miał widać zadanie umilać zakupy klientom centrum... Ale to i tak nic w porównaniu z tym, że umówiłam się dziś z dziewczynami w Quality i pojechałam... nie do tej, co trzeba! A jechałam wyklinając je w żywy kamień, że juz się nie miały gdzie umawiac, tylko w zakichanym Blue City, gdzie jechałam z przesiadkami! A one w Mariotcie na mnie czekały;-P Dziękuję, oklasków nie trzeba. Jak ktoś wypatrzy na allegro jakiś "zamiennik mózgu" to może kupię, przyda się nawet taki w ostateczności;-P W każdym razie próbkę Gaiaca mam. A w końcu dojechałam i na spotkanie. Jakiś L'Artisan na siebie maznęłam, ale po powrocie stwierdziłam, że jak sie zmokło po uszy mając tylko lekką sukienkę, to lepiej sie w goracej wodzie natychmiast zanurzyć. I już nic mi teraz nie pachnie, tylko Gaiac;-P Odpowiedz Link
renia.renia ILA 2005 - po próbie pożegnania stwierdzam, ze... 30.07.05, 07:02 wiąż są mi bliskie - ogromnie przepraszam NIKILEKO!!!! r Odpowiedz Link
renia.renia Re: ILA 2005 - Nikielko ! 30.07.05, 07:04 przepraszam Nikielko!! - miało być, łapki mi się trzęsą... r Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę... 30.07.05, 12:49 mgiełką do ciała Aroma Flos i fiołkami od Giwii;-) niezły zestaw na tę duchotę, te fiołki maja smieszną kwaskowato-orzeźwiającą nute, kojarzy mi sie ze smakiem herbaty z liści poziomek;-) Biorę przykład z koleżanki Kaloo i pochłaniam na kilogramy arbuzy, no to mi ręce jeszcze arbuzem pachną;-) Odpowiedz Link
kalooo Fleur d'Interdit+Essencia Duende i... 30.07.05, 14:34 niniejszym utwierdzam się w przekonaniu,że zapachy Givenchy moge brać bez żadnego "ale" w ciemno...;))) A essencia standartowo na upał,ufff-jak przyjemnie!;DD Agni-dobry arbuz nie jest zły!;) Na zdrowie!!!;D Odpowiedz Link
addinka escspe CK 30.07.05, 14:12 i o dziwo bardzo mi się toto podoba, a także co ważne dla, mnie trwałe niesamowicie!!! Odpowiedz Link
lili202 YSL Cinema piekny jest 30.07.05, 15:31 i nie wiem czemu dopiero teraz go odkrylam Odpowiedz Link
rawita pupee na rece 30.07.05, 16:35 a na drugiej absolu :) to ostatnia wizyta w tej perfumerii. Z żalem wracam do Polski. Odpowiedz Link
modern_witch Wodą z czystego jeziora;-) 30.07.05, 20:44 prawdziwą, nie intrusion;-P wsiedliśmy na skuterek i pojechaliśmy popływać... aż szkoda włazić pod prysznic, ale lepiej tak, bo nie wiadomo, jakie ta woda, choć ponoć czysta, miała życie wewnętrzne;-) Odpowiedz Link
urstina Balsamem do i po opalaniu ;-)... 30.07.05, 21:31 ...oraz body sprayem Morning Rose - Coty. Odpowiedz Link
charade Re: Dziś pachnę... 31.07.05, 13:00 Balsamem kokosowym YR, potem skropię się jeszcze edt z tej serii. Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę... 31.07.05, 13:01 Pure Jil Sander z próbki;-) zabawnie sie czuję z tym zapachem;-) Odpowiedz Link
rawita Roma, ale naprawde kropelka :) 31.07.05, 15:51 tak mi sie strasznie chciało, że nie mogłam sobie odmówić, pomimo naprawde lipcowego dnia Odpowiedz Link
modern_witch Pure i Pure Intense i... 31.07.05, 16:27 aptecznym spirytusowym rumiankiem do plukania gardła pachnie to drugie na szczęście, nie wiem, czemu taka nieuważna ostatnio łażę i nie pamiętam, co na siebie w tych sephorach wylewam;-) Odpowiedz Link
kalooo DKNY Woman 01.08.05, 07:04 podoba mi się ta nuta zmrożonej vodki;) - na upał jak znalazł!;D Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę... 01.08.05, 09:21 Aromantic Decleor od Chatki...dziś chyba znów upał ciężki będzie Odpowiedz Link
mangos Liściasto i imbirowo... 01.08.05, 14:20 ... lewy nadgarstek: Image, prawy BLV. Rano pachniałam eau de Lalique, a teraz ,po kąpieli musiałam użyć te cuda, które dziś do mnie przyszły.:) Odpowiedz Link