nitulina 10.08.05, 12:29 Chodzą za mną i chodzą, testowałam EDP, nie mam pojęcia o EDT Czy zdecydowanie się różnią? jak np w przypadku NU? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nitulina Re: LA BAISER DU DRAGON EDP/EDT 10.08.05, 12:40 Cholera chyba w ogóle nie istnieje EDT Odpowiedz Link
nitulina Re: LA BAISER DU DRAGON EDP/EDT 10.08.05, 12:47 Ja testuję którąś tam próbkę, zapach jest obłędny z tym że na mnie straszliwie ulotny... Myślałam że jak kupię i EDP i EDT i mleczko to będzie lepiej... Odpowiedz Link
forevermore79 Re: LA BAISER DU DRAGON EDP/EDT 10.08.05, 12:50 EdP jest sporo popularniejsze i szeroko dostepne. EdT istnieje i jest nowoscia- od tego sezonu we Francji i kilku krajach, wachalem na strefie- flakon identyczny, nuty bardzo zblizone, tylko trwalosc i koncentracja slabsza. W linii takze jest ekstrakt perfum (rowniez jako 30ml), a od niedawna olejek i produkty kapielowe. Odpowiedz Link
benita5 Re: LA BAISER DU DRAGON EDP/EDT 10.08.05, 16:05 No niestety na mnie tez sa ulotne. Ale to akurat dobrze, bo niefajnie sie rozwija. Ale ja nie o tym. Jestes z W-wy wiec latwiejszy masz dostep;) polecam Mandragore AG, zblizony, trwalszy i efektowniejszy. Nie tak kwasny bardziej drzewny.Naprawde ciekawy. Odpowiedz Link
mangos Re: LA BAISER DU DRAGON EDP/EDT 10.08.05, 12:45 Ja tez ostatnio jestem mocno zaintrygowana tym zapachem. A wszystko przez Balbinke i jej recenzje na wizazu;) Odpowiedz Link