epikurejka Re: Mira Bai i Pure Wish szukam 14.09.05, 19:13 Przygotuję Ci Mira - Bai tylko przypomnij mi proszę swój adres Odpowiedz Link
laura27 Miss Dior Cherie 14.09.05, 13:16 odkupię okazyjnie to, co w temacie. Czekam na propozycje. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
chatka_ Eternity Rose Blush 14.09.05, 14:00 Czy ktos to ma lub mial szczescie wachac???? Odpowiedz Link
chatka_ Cashmere Mist i Havana... 14.09.05, 14:02 Nieodmiennie marze, by moc sie z nimi zapoznac. Odpowiedz Link
g_w76 Re: Cashmere Mist i Havana... 26.09.05, 10:06 Jeśli nadal poszukujesz, to ja mam dwa razy psikniętą próbkę Cashmere Mist :) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Też szukam Eternity Rose Blush! 15.09.05, 20:44 Jak na złość tę kojarzę najsłabiej... Love i Purple Orchid mam własne ale tę niestety :( Odpowiedz Link
strega Re: Poszukiwany/poszukiwana 5 14.09.05, 14:03 Mandragore poszukuje, bezskutecznie zreszta. Moze ktos ma i choc na papierku mi przesle? Bede baaardzo wdzieczna :)) Odpowiedz Link
lhasa1 Jaipur Saphir lub Jaipur 14.09.05, 22:44 witam, czy ktoś byłby tak miły i podesłał mi probkę któregoś z tych zapachów..? mam do zaoferowania: Gucci Eau de Perfum, Escada Lily chic, Stelle, Stelle Sheer, Hermes 24F, Eden Cacharel, Bvlgari BLV Odpowiedz Link
wloszka1 celine magic, jaipur saphire 15.09.05, 13:41 chetnie wymienie sie na cos ze swoich zbiorow, poszukuje kazdej ilosci! Odpowiedz Link
mangos Omnia 15.09.05, 19:45 szukam Omni- może komuś znudził sie zapach i chce odsprzedać? Odpowiedz Link
edica Re: Omnia 15.09.05, 19:52 Witaj, jak nikt ci nic nie zaptoponuje -> to zobacz tutaj (ale nie wiem czy nie zabyt drogo) - ja miałam ochotę ale jednak nie kupię aukcja.onet.pl/show_item.php?item=64016297 pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link
balbina_alexandra Szukam próbek Avignon i Kyoto 15.09.05, 20:47 to tak na razie... zwłaszcza na Avignon zalezy mi bardziej niż na czymkolwiek innych :( czy ktoś z warszawiaków to ma? Oferuję w zamian coś z własnej bogatej kolekcji :) Odpowiedz Link
toula Dolce Vite ma ktos w obfitosci ? 16.09.05, 15:44 Prosiłabym o kropelke tej słodkosci:-) Odpowiedz Link
martyna101 poszkuje.. 17.09.05, 22:57 probeczki Boss Intense , Sensi White Notes lub SMS, tak sie nim zachwycacie ze chcialabym sprawdzic co to za cudo ;)mam tez probki na wymiane: oryginalna w fiolce Hypnotic Poison ani razu nie uzyta Noa , okolo pol fiolki i Sicily wlasnorecznie robiona, raz uzyta , jednak nie udalo nam sie zaprzyjaznic prosze pisac na gazetowego pozdrawiam Odpowiedz Link
merolik Re: Dolce Vite ma ktos w obfitosci ? Aktualne? 25.09.05, 10:56 toula napisała: > Prosiłabym o kropelke tej słodkosci:-) Bo ja mam :) Napiszę zaraz @ Odpowiedz Link
mangos Theorema Fendi 18.09.05, 07:12 Fendi Theorema szukam próbki, znam tylko wersję Leggero. Odpowiedz Link
lili202 poszukuje korkow:) 21.09.05, 11:21 do mystery naomii campbell cindy crawford i burberry brit edt moze ktos chcialby sie pozbyc? bo ja czasem kupuje testery a one sa jak dla mnie wybrakowane jesli nei maja korkow:) Odpowiedz Link
rybkad Re: Tiger, tiger :) 21.09.05, 12:25 Chatko ja mam tygrysa, tylko powysylalam forumkom probki wczoraj i mam na stanie zero szkla, ale jak zdobede cos i nadal bedziesz chetna to oczywiscie podziele sie z toba z przyjemnoscia Odpowiedz Link
chatka_ Re: Tiger, tiger :) 21.09.05, 12:27 Bede czekac !:) Dziekuje, zaraz przerzuce swoje probeczki, zeby ci sie czyms odwdzieczyc. Wygladaj maila :) Odpowiedz Link
piesn Cashmere Mist Donna Karan. 23.09.05, 00:21 Poszukiwany/ poszukiwana: Cashmere Mist Donny Karan - gdzie do zdobycia w Polsce? Odpowiedz Link
martiene_ethereyes błagam o próbkę DESNUDY 25.09.05, 15:21 mam na wymianę le baiser du dragon, japiur saphir, boucheron, 24 faubourg, caleche... help!!! Odpowiedz Link
toula Prada , Les Belles de Ricci (zielone), 25.09.05, 21:41 Emporio City Glam - wanted !!! Mam w zamian kilka próbek L'Artisanów lub inne ciekawostki :-)) Odpowiedz Link
rawita tempore donna intensywnie poszukuję 26.09.05, 00:28 w zamian oferuję wszystko co mam :) Odpowiedz Link
polly1975 Re: błagam o próbkę DESNUDY 26.09.05, 22:09 A ile masz jaipur? To probka czy moze jakas flaszka? Bylabym baaardzo chetna Odpowiedz Link
laura27 Carolina - Carolina Herrera... 26.09.05, 12:00 najlepiej w większej ilości, ale niekoniecznie. jak się komuś znudziła to chętnie przygarnę. pozdrawiam! Odpowiedz Link
hanulka1 Re: poszukuje escada jardin de soleil; mat white.. 03.10.05, 13:38 hej poszukuję probek: masaki matsushima mat white escada jardin de soleil aquawomen nie mogę spotkac tych perfum we wrocławskich perfumeriach...... moze ktoś jest w posiadaniu probek tych perfum.....albo gdzies widzial we wrocławiu te perfumy? dzieki za wszelkie info.... Odpowiedz Link
kalia_t Re: poszukuje escada jardin de soleil; mat white. 03.10.05, 14:56 Aquawomen to tylko w Douglasie lub Perfumeriach Polskich, a z resztą moze byc problem bo ta limitowanka Escady była wieki temu i o ile sie orientuje czasami gdzieś dostępne są miniatury tej Escady. Odpowiedz Link
hanulka1 Re: poszukuje escada jardin de soleil; mat white. 03.10.05, 16:02 wiem ze ta escada byla wieki temu.....ale strasznie mi sie podobala....i dlatego chcialam sobie przypomniec ten zapach...i sprawdzic czy nie zmienil mi sie gust:) kurcze...ja nigdzie nie widzialam zadnych miniaturek escady.... wiesz moze gdzie mogłyby sie pojawic? z gory dzieki za wszelkie info... Odpowiedz Link
kalia_t Re: poszukuje escada jardin de soleil; mat white. 03.10.05, 23:54 Czasami bywają na Allegro i nie jestem do końca pewna, ale w sierpniu chyba widziałam te miniaturkę(z innymi) w Sopocie, ale głowy nie dam.:) Na forum są specjaliści od zasobów perfumerii w Sopocie, więc pewnie sie odezwą.:)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link