marla30 Re: Dziś pachnę... 16.09.05, 21:24 Hiris Hermesa, a mąż pyta, czym tak ładnie :)) Odpowiedz Link
mangos Re: Dziś pachnę...Castelbajac 17.09.05, 07:29 i...niestety ...odruch wymiotny:( Elf.Woman- Twoje sugestie dot. pasty do podlogi były trafne, teraz,gdy już wiem, to czuję.:( Niestety... Odpowiedz Link
mangos RESET...dzis pachnę... 17.09.05, 09:12 La Perla Shiny Creation- subtelnie i kobieco. Dzień zaczęlam od Castelbajac,ale ten mnie jeszcze bardziej zdołował:( No to wskoczyłam do wanny, wytaplałam się w wodzie z dodatkiem soli różanej a potem spryskałam La Perla. ( Chatko,dzieki za dobra radę) Jest mi zdecydowanie lepiej, chociaż La Perla stopiła się w jedno z moja skórą i sama nie wiem,czy to dobrze, czy źle? Zazwyczaj używam czegoś mocniejszego kalibru, ale dziś chyba przyda się wyciszenie. Pogoda jest taka nostalgiczna,że na wieczór marzy mi się dobry film*winkoi La Perla SC właśnie. Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę... 17.09.05, 09:17 wstałam po przespaniu 12, a licząc z tym co w dzień, to chyba i 14 godzin, no i nadal czuję się średnio, nie wiem, może po prostu jakaś podstepna grypa mnie atakuje... w każdym razie mam ochotę dziś na coś delikatnego, chyba będą to fiołki od Giwii;-) Odpowiedz Link
kalooo Re: Przepieknie, slonecznie dzis ....wiec Stella: 17.09.05, 16:55 Ja tez dziś Stellą;))) Ino wcale nie słonecznie tu u nas,bym wręcz rzekła,że zimnica jakich mało...;[ Odpowiedz Link
oosemka Re: Dziś pachnę... Prada eau de parfum + 17.09.05, 15:40 niestety z probki, w ktorej juz dno widac:-( Odpowiedz Link
strega Re: Dziś pachnę... 17.09.05, 16:59 Bede pachniec Nu, na romantyczny wieczor :)) Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Dziś pachnę... 17.09.05, 17:10 Prada - z próbki i Midnight LL -również z próbki :) Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę... 17.09.05, 19:26 źle się czuję, ale mam zaproszenie na urodziny koleżanki i głupio nie iść, więc idę. Pachnę EnJoy, a tak naprawdę, to EnJoy i EdM, robiłam przed chwilą dla tej właśnie kolezanki próbkę, a że faktycznie czuję się średnio, to reka mi zadrżała i pięknie mi EdM w nos prysnęło... w takich momentach błogosławię fakt posiadania okularów i po raz kolejny obiecuję sobie - NIGDY SZKIEL KONTAKTOWYCH;-) chyba jedno do drugiego nie pasuje;-P EdM do EnJoy znaczy... oj i to bardzo. Trudno, tam gdzie idę i tak się nikt nie pozna. Będą myśleć, ze tak ma być;-) Odpowiedz Link
kalia_t Zasadniczo Pure Poison, a na nadgarstku.... 17.09.05, 23:02 przepięknym Hypnose Lancome'a:))) Odpowiedz Link
modern_witch Dziś pachnę...Hiris, dzięki Olesi+ 18.09.05, 12:46 hehe, jak napiszę że mnie zainspirowało obieranie marchewki do zupy to ciekawe, czy ktoś się na mnie obrazi;-) ale niestety odrobina, może nawet nie marchewki, a bardziej naci i tej części tuż przy naci, którą się odcina, trochę na mnie na początku wychodzi. szybko na szczęście znika;-) a tak poważnie to mam za chwilę spotkanie z dawnym nauczycielem z liceum i długo się zastanawiałam nad strojem i zapachem, zeby sprawić wrażenie "kobiety z klasą";-P. Chyba Hiris to dobry wybór;-) Odpowiedz Link
toula Re: Dziś pachnę...Escada Collection czyli śliwkami 18.09.05, 13:33 z cynamonem; dzięki eowyn:-) Odpowiedz Link
olesiam 24 Faubourg Eau Delicate Hermes 18.09.05, 16:52 Kaloo, to zupełny przypadek:)A jak wrazenia? Odpowiedz Link
kalooo Re: 24 Faubourg Eau Delicate Hermes 18.09.05, 18:10 olesiam napisała: > Kaloo, to zupełny przypadek:)A jak wrazenia? Jest niesamowity-ja pierwszy raz go u Ciebie wąchałam to jakoś inaczej do niego podeszłam,dzisiaj wyjątkowo dobrze komponuje się ze świątecznym nastrojem urodzinowego party mojego Wielkiego Bratka;))) poza tym doskonale poprawił mi humor po porannych morderczych instynkach względem budzika dzwoniądzego sobie według własnych kryteriów i exama,który mało co przeszedł mi przez to koło nosa..;] Natomiast jedno mnie zaskoczyło-otóż wersja delikatna 24F. ma jednak trochę wspólnego z klasyczną,a Caleche delikatne z klasycznym Caleche raczej nie;) Zadziwiające,ale oba mi się podobają bezwzględnie;))) Odpowiedz Link
modern_witch Alien i Hypnose Lancome;-) 18.09.05, 18:36 Hypnose mnie nie lubi, niestety, wyszla na mnie doskonale mi już znana z wielu zapachów "salatka owocowa z wanilią"... Z Alienem się obwąchujemy ciągle;-), dostalo się próbkę, więc będzie niejedno decydujace starcie;-), zaraz coś więcej napiszę, tylko obowiązku wzywają (kota trzeba, tego, no, dopieścić)... Odpowiedz Link