konsu-lr-tantka 12.10.05, 10:53 Chcialabym poznac Wasze ulubione marki perfum.. Dlaczego wlasnie tych uzywacie? Jak poznajecie trwalosc perfum? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dori7 Re: dzien dobry 12.10.05, 12:07 Ten temat byl juz wielokrotnie poruszany, przejrzyj spis watkow :)) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: dzien dobry 12.10.05, 13:49 Patrzac po nicku- tak, moze zle- ale kojarzy mi sie z pewnymi spamami jakis czas temu. Odpowiedz Link
icegirl Re: dzien dobry 12.10.05, 15:19 A mnie kojarzy się z tzw. badaniami marketingowymi (które krzywdzą prawdziwe badania marketingowe). Tzn.: jakiej używa pani/pan pasty.. a potem: mam do zaoferowania nową, świetną pastę, która zostanie dopiero wprowadzona na rynek. Odpowiedz Link
konsu-lr-tantka Re: dzien dobry 12.10.05, 18:09 icegirl napisała: > A mnie kojarzy się z tzw. badaniami marketingowymi (które krzywdzą prawdziwe > badania marketingowe). Tzn.: jakiej używa pani/pan pasty.. a potem: mam do > zaoferowania nową, świetną pastę, która zostanie dopiero wprowadzona na rynek. ;))) prawie dobrze odgadlas.. jestem konsultantka pewnej firmy,ale nie przebywam w Polsce, a mam w planach wizyte w kraju ,w celach zarobkowych.. I dlatego wpadlam na ten pomysl.. ale juz ktos zaznaczyl ze powstawaly takie watki to sobie poszukam.. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
sorbet Re: dzien dobry 12.10.05, 16:44 konsu-lr-tantka napisała: > Chcialabym poznac Wasze ulubione marki perfum.. > > > Dlaczego wlasnie tych uzywacie? > Jak poznajecie trwalosc perfum? A może to tylko niewinne pytania? Bo są formuowane tak no, trochę po amatorsku. No i bez "profesjonalnego przedstawienia się":-P - CdG - Bo lubię:-) - Używam i wiem:-)) Odpowiedz Link