salma88 12.10.05, 19:47 Czy pamietacie te perfumy? Moze wiecie gdzie w Krakowie mozna je kupic/powachac? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eowyn Re: Wild musk 12.10.05, 19:50 byl jakis czas temu taki watek, moze Ci pomoze jesli o wrazenia chodzi, ponoc sie zmienil na przestrzeni lat. Ja pamietam jak przez mgle, ciotka uzywala i wtedy byl to dla mnie synonim babciowego zapachu:/ forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=24133146&v=2&s=0 Odpowiedz Link
rawita Re: Wild musk 13.10.05, 00:31 na pewno widziałam je gdzieś w Krakowie. Tylko gdzie? Chyba w jakimś zwykłym ABC. Może u mnie pod domem? Sprawdzę i dam znać Odpowiedz Link
otakou Re: Wild musk 13.10.05, 17:44 Ja kupiłam niedawno na Allegro 50 ml za 28 zł u tej osoby: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2593979 Widzę, że teraz nie sprzedaje już tej wody, nie wiem dlaczego - czy skończyła się aukcja, czy skończyły się wody. Jeżeli jesteś zainteresowana zakupem na Allegro, napisz do tej osoby pytanie, czy mogłaby wystawić z opcją KupTeraz ten zapach za 28 zł. Ze swojej strony mogę zapewnić Cię, że zapach jest oryginalny, niestety bez korka, do każdego zakupu pani sprzedająca dokłada szczotkę- reklamówkę do włosów :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
renia.renia Re: Wild musk 13.10.05, 18:56 Teraz Wild Musk nie przypomina tego z lat 80 tych. Zmieniona została formuła, brak mu słodyczy a trwałość jest zerowa. Pozostał słabowity szypr. Kupiłam to coś niedawno, niestety, jeśli znasz wersję starszą i liczysz na powtórkę - nie polecam :( pozdrr Odpowiedz Link
olcia71 Re: Wild musk 14.10.05, 09:53 No, ja też zatęskniłam za tym zapachem. Przed wakacjami nie wytrzymałam i kupiłam sobie. Niestety nie ma już wersji roll-on i rzeczywiście zapach się zmienił. Jakby baza ta sama, +coś jeszcze. Później zapach bardziej przypomina ten pierwotny, ale trwałością faktycznie nie grzeszy (być może to wina tego, że jest w postaci EDT, a nie olejku). Wydaje mi się, że dezodorant już bardziej przypomina to co było kiedyś.Kupiłam go w normalnej "niefirmowej" ulicznej perfumerii, ale jest też dostępny na stronie:www.mojekosmetyki.pl/ Ale mimo wszystko podoba mi się...... choć wielu osobom kojarzy się babcinie.... Odpowiedz Link