Dodaj do ulubionych

Pracowity Ludwiczuk

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 11:53
www.um.walbrzych.pl/strony/do_druku/aktualnosci/2005/08/005.php
Halę Spacerową na Starym Zdroju już wyburzył (bezkarnie!!!), ciekawe co
jeszcze zostało do skasowania. Macie jakieś propozycje?
Obserwuj wątek
    • Gość: zenek Re: Pracowity Ludwiczuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 12:31
      a ja go lubię i już
      • Gość: Tytan Re: Pracowity Ludwiczuk IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 06.08.05, 18:27
        ON ciebie też lubi, za to ,że ty go lubisz ale do rzeczy. Sezon ogórkowy jest
        i to w pełni. Takie właśnie samochwalcze wywiady świadczą o tym, że nic się nie
        dzieje, wieje nudą i trzeba się przypomnieć wyborcom. Najlepiej frazesami i
        opowiadaniem o tym, że wszystko w koło to "nasza" zasługa, nasz pomysł i nasze
        wykonanie. Gdyby nie "my" to nic by się nie działo; żadnych inwestycji,remontów
        rozwoju.Dzięki nam rozpieprzono zabytkową halę spacerową, zrujnowano stadion i
        pobliskie baseny. Chwalmy się tym co bez względu na to kto sprawuje władzę, i
        tak miało być wykonane. Może ktoś uzna, że to nasza zasługa. Żałosne !
        • Gość: krzychu nie jestes przypadkiem Lwem???? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.08.05, 08:49
          Bo jak tak to spadaj g..... z tego forum. Jeżeli nim
          Nie jestes to sorrki.bo jakis dupek nazwał mnie niemotą
    • Gość: wyburzyciel skasować to Ciebie... z forum.. hehehehehe IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.08.05, 23:41
    • Gość: damadama z benzyna Re: Pracowity Ludwiczuk IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.08.05, 09:05
      Wyburzmy Zamek Ksiaz !!! Jakie oszczednosci !!! Nie trzeba bedzie juz
      remontowac. A turystom zaprezentujemy biedaszyby. A na jego miejscu wybudujemy
      park wodny :)
      • Gość: jolka Re: Pracowity Ludwiczuk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 12:11
        park wodny połączony z chodnikami kopalni i żeby można było wypłynąc na
        biedaszybach i jeszcze ZOO żeby tych wszystkich pomysłowych tam pozamykać
    • Gość: damadama z benzyna Re: Pracowity Ludwiczuk IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.08.05, 13:03
      Ale bysmy dzwigneli turystyke :) !!! Jedyne takie safarii w europie !!!

A w zamku to co ? Tylko rycerze mieszkali nie wiadomo po co. Taki rycerz a
      nasze zakute lby politykierow, to bez porownania przeciez. Zreszta rycerz byl
      niemiecki, a nie polski. Przeciez zadna wrona orla nie pokona. I moglby
      straszyc duch np. FEE.
      • Gość: jolka Re: Pracowity Ludwiczuk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 09:44
        ..i jeszcze efekty specjalne np.znikające widukty lub drogi ( te z obwodnicy)
        oraz taniec radnych pod nazwa zmieniamy stołeczki i może reality jakies praca
        prezydenta na żywo pt.jak robić by nic nie robić
        • Gość: Folo Głupie pieprzenie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.08.05, 13:11
          Komu wy chcecie popsuć nastrój? Nie sobie samym?
          Strasznie głupie to takie nakręcanie się na smutno, żeby tylko nie zauważyć nic
          pozytywnego, trochę porzygać po mieście, wyśmiać własne miasto. Na tym forum to
          niestety norma - napluć sobie do kieszeni i głupio zarżeć.
          Chore forum...
          • Gość: jolka Re: Głupie pieprzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:21
            .. a kto nas do tego przez lata przyuczał ?? no kto ?? kto miewa glupie pomysły
            nie zależnie od opcji ?? przykład idzie z góry ?? lepiej się pośmiać smutasie
            niż zadymać się jak Giertych na mównicy ?? to co zostało napisane to przykłady
            z życia wzięte !! te wszystkie wodotryski znikające wiadukty były w realu !!
            sie kolego/koleżanko zdażyły naprawdę a finał mają w prokuraturze !! i jedyne
            co to ku przestrodze można obśmiać do bólu i łez !!!!
            • Gość: Pawel Re: Głupie pieprzenie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.08.05, 00:38
              To, ze znikajace wiadukty byly w realu to jedno, ale to, ze nie mialy nic
              wspolnego z obecna ekipa to drugie. Opluwanie wszystkich bez sensu i bez
              zwracania uwagi na fakty to nie jest dobry humor, tylko chamstwo.
              • Gość: damadama z benzyna Re: Głupie pieprzenie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.08.05, 09:01
                Znikajace budynki na Pocztowej to juz chyba zasluga dzisiejszych wladz, problem
                biedaszybow zdaje sie byc nadal nie rozwiazywalny, Ksiaz, Ratuszowa, Gaj,
                Starostwo itd. itp.

Piszac na temat tego co sie dzieje, mam w powazaniu kolor i przynaleznosc
                partyjna wladz. Jakie ma znaczenie ktora ekipa, zobacz na efekty.

Chamstwo ? No tak motloch tak ma. Wybacz. Przepraszam ze tu nieszkam i tak malo
                klaszcze.
                • Gość: Pawel Re: Głupie pieprzenie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.08.05, 00:15
                  Znikajace bydynki - a moze dobrze ze rozbieraja rudery?

problem biedaszybow - obecne wladze robia duuuuzo wiecej niz poprzednie zeby go
                  rozwiazac, natomiast cudow nie zrobia, takie rzeczy byly juz w Anglii po
                  likwidacji kopaln i przetrwaly latami - do dzis, wiec to nie jest takie latwe,
                  zreszta - moze masz jakies pomysly?

Ksiaz - ?????

Ratuszowa - i bardzo dobrze, dobry pomysl oby go zrealizowali

Gaj - ?????

Starostwo - to chodzi o wladze miasta czy o powiat?

Rozeznanie, ktora ekipa co robi i ktora jest lepsza jest bardzo wazne, bo w
                  nastepnych wyborach nie nalezy sie spodziewac wylewu innych zdecydowanie
                  lepszych kandydatow i trzeba bedzie wybierac z tego co jest.

To ostatnie pisze do ew. innych czytelnikow watku, nie oczekuje odpowiedzi, bo
                  ja wlasciwie z gory znam.

A ja przepraszam, ze tu mieszkam i tak malo narzekam.
          • Gość: damadama z benzyna Re: Głupie pieprzenie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.08.05, 14:39
            Glupie pieprzenie to sobie urzadzili chyba twoi protoplastusie. A ty jestes
            smutnym tego efektem.

Nie smieje sie z miasta, poniewaz mam do niego zbyt duzy szacunek. Natomiast
            zupelnie nie mam go do ludzi ktorzy je niszcza obojetnie czy z niewiedzy,
            zadufania, zarozumialstwa, zaklamania, chytrosci, czy zwyklej glupoty. Wlasnie
            lokalnych bonzow ze swoim stadem drewniakow za biurkami, ktorzy utrudniaja
            zalatwienie najprostszej sprawy mieszkancom.

Gdyby nie poczucie humoru, nie dalo by sie tu zyc. A to ze tobie ono sie nie
            podoba ? Z przyjemnoscia przeczytam o tych pozytywach ktore widzisz dookola
            siebie.

No dawaj Folo pozytywnie juz jestem ciekawy co takiego pozytywnego przeczytam o
            miescie, wylecz to chore forum.
            • Gość: jolka Re: Głupie pieprzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 10:20
              ..no i sie nie doczekaliśmy "uleczuciela" chorego forum !! podał tyły albo
              szuka tych pozytywów !! sukcesów w szukaniu !! czekam cała w napięciu bo miała
              bym dobry humor w słusznej sprawie a nie przez głupie pieprzenie !!!
              • Gość: * Re: Głupie pieprzenie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.08.05, 10:49
                pieprzenie nie jest wcale takie głupie :P :):):)
                • Gość: bishop Re: Głupie pieprzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 22:29
                  i ten gosc ma racje .pieprzenie wcale nie jest takie glupie .Nawiasem mówiąc to
                  byłby fajny watek bo kazdy z nas ma jakie doswiadczenie z pieprzeniem.Ja
                  bardzo lubie pieprz kolorowy.. /jest taki z Kamisa/
                  • Gość: D. W sprawie Ratuszowej... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.08.05, 23:30
                    Jadąc ostatnio autobusem MPK, znalazłem w nim folder o przebudowie Ratuszowej.
                    Potem siadłem przy necie i znalazłem co kibice Górnika wymyślili w związku z
                    tym - poczytajcie sobie, warto (((-:
                    members.lycos.co.uk/vindex/phpBB2/index.php
                    • Gość: D. Re: W sprawie Ratuszowej... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.08.05, 23:32
                      Sorki, zły adres wkleiłem. Sprawdźcie to:
                      members.lycos.co.uk/vindex/phpBB2/viewtopic.php?t=122
                      • koza16 Re: W sprawie Ratuszowej... 15.08.05, 01:45
                        jakos nie dziwi mnie poziom tego forum kurnikow....
                        • Gość: gosciu Re: W sprawie Ratuszowej... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 15.08.05, 23:27
                          na pewno spora czesc osob tam piszacych ma wiecej mozgu niz Ty - a kultury na
                          bank
          • Gość: Gość Re: Głupie pieprzenie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.08.05, 08:03
            Po 30 latach ponownie jestem w moim rodzinnym mieście. To co zobaczyłem , zbiło
            mnie z nóg.Płakać się chce.To co poniemieckie zrujnowane , to co po komunie
            zniszczone ...o czym wy w ogóle mówicie.....
            • Gość: gosciu Re: Głupie pieprzenie IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 15.08.05, 23:26
              czyli "niemcy i komuno wroc"? ;) to juz wole miec ten niby "syf"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka