Dodaj do ulubionych

chciałam się pochwalić nową zdobyczą :)

• balbina_alexandra Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 13.11.05, 01:23
      Nie wiem czy po Chaosie jest się czym chwalić, hmmm...
      Kupiłam Narciso Musc Oil - gnana myślą "ach jaka to okazja" i cóż, niestety -
      duże rozczarowanie. Nie tego się spodziewałam po produkcie, który w polskich
      perfumeriach kosztuje blisko 700 zł. I nawet fakt, iż jest zimno a zapach na
      mnie pachnie lepiej w ciut wyższych temperaturach nie jest w stanie nic tu
      zmienić. Nie jest to warte TAKICH pieniędzy. Pachnie ładnie, delikatnie i
      ciepło, acz słabiutko. Miły gadżet, ale wiosną jednak kupię tę wersję EDP
      zdecydowanie.
      • merolik Re: mam Cabaret Gresa :( 15.11.05, 16:16
        Ale mi się niezbyt podoba. No i kto powie, że sny się nie sprawdzają... Oprócz
        próbek i przesyłki z Tygrysem śniło mi się, że koleżanka sprzedała mi drugiego
        Tygrysa, chociaż nie chciałam, bo mi się nie podobał. I tak się stało, tylko
        zamiast Tygrysa wystąpił Cabaret.

Nie, nie jestem asertywna :)))
        • benita5 Re: mam Cabaret Gresa :( 15.11.05, 17:30
          Life is a Cabaret spiewala Minelli;) Teraz nie wywiniesz sie od opisu ;P
          • merolik Re: ;) 15.11.05, 19:41
            O, nie...No właśnie, zwykle miewam problemy z opisywaniem zapachów, a ten juz
            jest kompletnie nieopisywalny, jeśli o mnie chodzi :(( Gdzie warkocz, o którym
            mówiła koleżanka? Ja go prawie w ogóle nie czuję, przytłumiony, niepokojący,
            jakby bezkształtny... Chociaż - dzis dopiero pierwszy dzień poznawania się...
    • czarna_a Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 16.11.05, 10:38
      Ja też się pochwalę:) Ostatnie nabytki to Rouge od Olesiam:) i Jungle le Tigre
      od Touli:). Pierwszy jest mi niezbędny na oficjalne spotkania, a drugi został
      kupiony w ciemno. Sądząc po bracie słoniu spodziewałam się jakiegoś mega
      kilera, a tygrys jest delikatny i subtelny. Czekam jeszcze na Eau de Rochas i
      dwie miniaturki. To by było na tyle. Mam nadzieję, że mój ukochany mąż nie
      przegląda tego forum...
    • aniamasnik ORGANZA INDECENCE 16.11.05, 12:53
      Dziś do mnie przyleciała - cała setuchna - mam zatem około 140 ml cudownego
      zapasu! :)
      • kalooo L'Eau Chaumet i Apres L'Ondee Guerlain 16.11.05, 21:22
        Nowe nabytki-przyznam szczerze,że myśłałam,że L'Eau jest mniej cytrynowy,ale
        taki wymiar cytryny to ja uwielbiam;))) Dlaczego nie miałam go w lato się
        pytam??:))

A Apres L'Ondee jest całkiem z klasą,ale mniej szyprów i byłoby cudownie;)
        • kalooo SL Sa Majeste La Rose 17.11.05, 22:19
          Najnowszy wspaniały wymiar majestatu róży, w pełnej krasie jutro rano
          ostentacyjnie zostanie schlapany na mym korpusie;D - normalnie nie mogę się
          doczekać!;)))
    • nitulina Re: Donna Karan klasyk 20.11.05, 15:43
      Miałam końcóweczkę, a dzisiaj udało mi się kupić za 159 zł!!!!!całą 100 ml
      allegro!!!!imho większy rarytas niż chaos.
      • chatka_ Re: Donna Karan klasyk 20.11.05, 19:04
        nitulina napisała:

> Miałam końcóweczkę, a dzisiaj udało mi się kupić za 159 zł!!!!!całą 100 ml
        > allegro!!!!imho większy rarytas niż chaos.

A co to za klasyk, mozna spytac?
        • nitulina Re: Donna Karan klasyk 24.11.05, 00:29
          A można można.
          Pierwszy zapach Donny Karan "Donna Karan", w czarno złotej buteleczce,obiegowo
          zwany Swan...
          Cudna sprawa... zapach zamszu, ale inny niż w Daim Blond
    • nitulina Re: Z taką niesmiałością,nie wiem co myśleć... 20.11.05, 16:14
      www.allegro.pl/show_item.php?item=73398504
      • renia.renia Re: Z taką niesmiałością,nie wiem co myśleć... 20.11.05, 17:27
        Nitu! Ale utrafiłaś tego Hermesa!

• nitulina Re: Z taką niesmiałością,nie wiem co myśleć... 20.11.05, 17:34
          No aż mi się wydaje dziwna taka cena i podejrzana...A może coś nie tak z tą
          wodą?

Za normalną cenę bym nie kupiła, bo aż tak bardzo nie marzyłam...
          ---
          “Then I’m dying on the bottom of a pit in the blazing sun.Torn and twisted at
          the foot of a burning bike
          And I think somebody somewhere must be tolling a bell..."
          • kalooo Re: Z taką niesmiałością,nie wiem co myśleć... 20.11.05, 18:35
            ossz ty szczęściaro mał!;DD
            Tylko tu nie uskuteczniaj proszę ja ciebie na straganie za tydzień- <sprzedam
            proszę ja Was ogródek 50ml/100 za 95zł z przesyłką>;DDD
            • nitulina Re: Ha ha ha a były takie przypadki ? 20.11.05, 18:42

• kalooo Re: Ha ha ha a były takie przypadki ? 20.11.05, 18:46
                Ja tam nic nie mówię..;)))
            • nitulina Re: Obiecuję Ci Kalooo że tylko wymienię na coś 20.11.05, 18:45
              intratnie ;)
              -----
              “Then I’m dying on the bottom of a pit in the blazing sun.Torn and twisted at
              the foot of a burning bike
              And I think somebody somewhere must be tolling a bell..."
    • kalooo HIRIS Hermesa,hihi;)) 21.11.05, 14:35
      Kompletne wariactwo!;DD
      Idę na odwyk,tak być nie może;]]
      • nitulina Re: HIRIS Hermesa,hihi;)) 21.11.05, 15:04
        Kupiłaś ten za coś tam 70 zł ?
        Też się nad nim zastanawiałam he he, no ale jak u Ciebie i to w dobrych
        rękach ;)
        • kalooo Re: HIRIS Hermesa,hihi;)) 21.11.05, 17:44
          za cełe 69zł;)) Kurka wodna,ma się tą żyłkę hazardu..;DDD
        • nitulina Re: HIRIS Hermesa,hihi;)) 21.11.05, 18:00
          Tylko nie puść na straganiku za 129 ;) hm hm hm :)

W ogóle to zgodnie z naszą ostatnią rozmową, jestem zła że 15 ml buteleczki nie
          są popularne, a 30 kosztują więcej niż setki...

Kupowanie na spółkę fajne, ale cholera ja lubie te buteleczki :(
          ---
          • chatka_ Cashmere Mist DK :) 26.11.05, 09:58
            Z wymiany na Allegro :))))))))))))))
    • roxi_hart Re: Aniołek juz do mnie leci! 01.12.05, 09:31
      Oczarowal mnie Angel zupelnie-i pomyslec ze kiedys mi sie nie podobal. Dlugo meczylam meza az kupil mi na "gwiazdke". Czekam!
    • elami3 Black Cashmere EDP + balsam do ciała :)))) 02.12.05, 11:42
    • forevermore79 Troche tego jest ostatnio :-)+ raport z podrozy 02.12.05, 15:34
      No wlasnie wrocilem, tym razem z bliska- bo Niemiec.
      Echh, to raj dla amatorow okazji, Polska to zascianek. W Douglasach jak zwykle
      super atrakcyjne Nice Price, swoje wyprzedaze mial Karstadt (np. wybrane
      produkty Lancome Attraction i Tresor po 10 euro, pelno zeli pod prysznic Bossa,
      CK, Laurena, Rabanne za 9.90, minus 50% na niektore wody).
      Rossmann ma rowniez wiele okazji, choc najciekawsze chwilowo wykupione- SMS
      100ml za 19 euro, 11 euro za klasyczny, stary KL Lagerfelda, 19 euro za meski
      1881 Amber itd. itp...
      A w Karstadzie i Douglasach, ot tak, obok Shiseido i Lancome- caly wybor Serge
      Lutensa- wszystko za 69 lub 79 euro (kompozycje haute concentration)- az milo
      bylo przypomniec sobie jeszcze raz te zapachy- nic jednak z SL nie kupilem.
      Do kolekcji mi za to doszly po tym wyjezdzie- setka meskiego Envy (za polska
      cene 50-tki), setka Givenchy Xeryus Rouge (tylko 120 zl!), no i kolejne zele
      pod prysznic- Chrome 400ml za 9.90 euro, tyle samo za Boss Elements Aqua.
      Jeszcze w tym tygodniu nabede meskie 2 L'Instanty- EdT i EdP Extreme, suuuper.
      Na strefach tez kusza zestawy, promocje itd.- no i mialem okazje powachac po
      raz 1-y Lovely, Anglomanie, kiepsciutkie True Star Gold i Man.
      • madlaine_xx Anglomania 03.12.05, 19:55
        poproszę o jakąś relację z wąchania :)
    • nitulina Re: Miyako Annayake 26.12.05, 13:22
      Stałam się szczęśliwą posiadaczką :) na razie wirtualnie!!!!
    • konasana Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 27.12.05, 12:58
      Ja dostalam Miyako od Mikolaja (i to nie wirtualnie) i sama nie wiem...
      (zamowienie bylo w ciemno). Chyba wole FdB, poza tym na mnie Miyako sa duzo
      mniej trwale, niz Shiseido (oj, trzeba bedzie dopsikowac w ciagu dnia). Ale
      opakowanie piekne!
      • nitulina Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 27.12.05, 13:03
        Nie martw mnie :( na mnie FdB ulatywało natychmiast, miyako testowałam
        zpróbeczki i się trzymało...ale zawsze trzyma się długo to co dopiero się chce :
        (
    • nitulina Re: Amber Nude tralalala 28.12.05, 12:07
      Też wirtualnie, ale są moje:)
      • benita5 Magie Noire 28.12.05, 14:26
        mam i owszem. Upragniony wypatrzony i jakos nie potrafie sie nimi
        cieszyc...doszukuje sie podobienstw do Safari, Boudoir, nawet klasycznej Palomy
        ;) Dziwne sa na mnie.No i mam ciagle faze ocieplaczy, moze nieco banalnych w
        typie Glorii czy Madness...a do MN dojrzeje...hmm?
    • mmartiene van cleef!!! 29.12.05, 12:54

A ja znalazlam u cioci w szufladzie Van Cleef od Van Cleef and Arpels! Lezaly sobie smutne i samotne, a maja przepiekny krysztalowy flakon i cudownie cieplo pachna pizmem. Ciocia dostala je od ziecia-marynarza, ktory obdarowuje swoje kobiety przeroznymi zapachami, o ktorych u nas nawet nie slychac (kuzynka obiecala wyczyscic dla mnie szuflade, juz sie nie moge doczekac!) i szybko sie jej znudzily. Podaje Wam link do tego cuda:
      www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=772&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en
    • a.g.n.i Aoud Micallef, nie dotrzymałam słowa+ 29.12.05, 22:35
      że już nic nie kupię, no ale traktuję to jak prezent, tzn. jeszcze musze o tym
      kogoś poinformować, że mi prezent na piątą rocznicę ślubu kupił;-P Trzymajcie
      kciuki, żeby moja argumentacja trafiła;-DDD
      • sorbet Wow, gratuluję, to, a zwłaszcza tamto:-) 29.12.05, 23:00

• kalooo Re: Aoud Micallef, nie dotrzymałam słowa+ 30.12.05, 00:22
        Agni cieszę się ogromnie, pięknie do Ciebie pasuje;))
        A z dzisiejszych próbeczek myślę,że kilka do Ciebie trafi;))
        Ale na pewno nie Un Zeste-o niee,na wiosnę MUSZĘ je mieć!;D
        Dziekuję za dzisiejszy wieczór moja droga;*
        • a.g.n.i To ja Ci dziękuję za przemiłe popołudnie;-) 30.12.05, 00:43
          i wieczór też;-)
          hehe, ciagle się wącham teraz, zastosowałam po prysznicu metodę zachwalaną
          przez jednego z naszych ulubionych adminów;-) i Aoud zdominował mnie całkiem;-)
          i mój pokój też. Zgadnijcie, gdzie śpi kot? Odpowiedź brzmi JAK NAJDALEJ ODE
          MNIE;-P
          • kalooo Re: To ja Ci dziękuję za przemiłe popołudnie;-) 30.12.05, 00:50
            Hehe;))
            Ja na razie tylko obwąchuję to co miałam na sobie i jedynie o Quelques Fleurs
            d'Houbigant usłyszałam,że pachnie jak-Hmm,no nie to forum,ale napiszę: jak
            miejsce gdzie nawet król chodzi piechotą..;}

btw-Agni,masz @ odnośnie Wielkiej Artystki w rodzinie, dech mi zaparło..!;o
    • urstina Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 30.01.06, 15:27
      Widzę, że już dość dawno nikt się nie "chwalił" - może to nie wypada ;-))...
      Ale w naszym gronie dzielenie się informacjami o nowych zdobyczach jest wręcz
      obowiązkowe i ze wszech miar wskazane! Przecież dzięki temu zyskujemy wiedzę i
      opinię o danym zapachu od szczęśliwej posiadaczki, która to wiedza może być
      źródłem kolejnej fascynacji... Po tym przydługim wstępie zaczynam
      się "chwalić": mój ostatni nabytek to Dior Addict 2. Zakup był "w ciemno",
      tylko na podstawie opisu z Osmoza, ale trafiony w 10! Zapach jest świetny,
      zupełnie niepodobny do Addicta, (który mi się zresztą niespecjalnie podoba),
      może troszkę w guście Addict Fraiche, bo świeży, ale ładniejszy zdecydowanie. I
      mimo świeżości - elegancki, taką "diorowską" elegancją... Nieco wcześniejsze
      nabytki to upragnione Rosebourbon Mariny de Bourbon i równie upragniony
      Cabotine Rose. Długo na nie czekałam, ale się doczekałam! Satysfakcja i radość
      były proporcjonalne do długiego czasu wyczekiwania.
      Pozdrawiam wszystkich i życzę udanych zdobyczy!
      • mangos Do Urstiny! 30.01.06, 15:36
        Helloo!:) Ciągle czekam na adres bo w kopercie siedzi obiecana próbka dla Ciebie, napisz plizz:)
        A co do chwalenia ,to sie pochwalę, a co tam! Za kilka dni, moze nawet jutro będę szczęśliwą właścicielką Le Baiser du Dragon:)
    • balbina_alexandra Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 30.01.06, 17:41
      Ja w zasadzie nie kupuję już, gdyż cierpię na nadmiar zapachów i pewien
      specyficzny przesyt - ale jeszcze jedną rzecz musiałam zdobyc, co łatwe nie było
      - Mauboussin Histoire d'Eau. Cudo :)
      • urstina Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 31.01.06, 09:36
        Apropos inspiracji wynikających z opinii - do zakupu Addict 2 przekonała mnie
        ostatecznie opinia niejakiej Smoczycy znaleziona na Wizażu... Jeśli się nie
        mylę to u nas na Forum tą osóbką jesteś Ty, Balbinko :-)), prawdaż?...
    • mmartiene masaki matsushima mat chocolat 06.02.06, 11:32
      znow dzieki Adzie przyjechaly do mnie z Niemiec te bajkowe perfumy - kakao z czarna porzeczka, upajam sie czekolada, po czym biore gleboki wdech i przeczekuje cassis ;) Slodkie, ale nie lepkie, z wyczuwalna gorycza kakao plus metaliczny posmak na sam koniec... Kuriozalne, piekne :)
      www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=2549&CATEGORIE=PARFUM%5FAUTRELANGUE&LANGUE=FR
      • chatka_ L'Or i zestaw kadzidełek L. Biagiotti Roma!:) 07.02.06, 14:53
        Od dzis jestem wlascicielka tego cuda:
        allegro.pl/show_item.php?item=83769023
        W rzeczywistosci ma piekny miodowy kolor!

I L'Or dzis do mnie dotarlo, milosc moja od pierwszego spotkania...

Tyle dobra mnie dzis spotkalo!!!
        • merolik Re: ))) 07.02.06, 15:25
          Cieszę się, Chatko :))) A moje nowe zdobycze to: Le Feu, miniaturka Angela i
          sporo AS - to od Nituliny *****, a dzisiaj dotarła miniaturka Króla Słońce -
          perfumy toaletowe - od Krasnoludki****. Nie wiem, czy mi się wydaje, czy są
          trochę słodsze od wody, którą miałam kupioną w akcji gazetowej?
    • kati_mm Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 13.02.06, 12:00
      Przyjaciółka przywiozła mi z GB cudowny zestaw zapachów ;) - Dieselka Plus Plus,
      zestaw "podróżny" DKNY 3 fiolki 12ml + z taką fajną "obudową" i do tego kominek
      zapachowy + olejek Moonflower z Body Shopu - ... mniam ;)
      A poza tym stałam się posiadaczką Lagerfelda Femme, który kusił od dawna -
      jeszcze trochę wirtualnie, ale jutro, pojutrze już będzie :D
    • nitulina Re: Perfumy Scent Intense:) 13.02.06, 12:32
      stałam się szczęsliwą wirtualną posiadaczkę :) ekstraktu w kuleczce.
      • elami3 Re: Perfumy Scent Intense:) 13.02.06, 12:41
        Gratulacje. Też miałam ochotę na ten unikat ale tak bez przesady. Napewno jest
        to coś naprawdę wyjątkowo ciekawego. Jak juz dostaniesz podziel się swoimi
        wrażeniami.
        • nitulina Re: Perfumy Scent Intense:) 13.02.06, 12:47
          eee 78 zł to super cena!!!! za ekstrakt.
          Jak tylko dostanę to opiszę.
          • elami3 Re: Perfumy Scent Intense:) 13.02.06, 13:06
            Nie chodzi mi o cenę bo i tak to nie drogo. Po prostu to nie mój zapach a w
            porę opamiętałam się bo wydawanie pieniędzy tylko dlatego, że takie fajne i
            unikalne nie prowadzi do niczego dobrego. A potem i tak się z tym żal
            rozstać.:))
    • nitulina Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 13.02.06, 13:08
      Ja własnie takgłupio kupiłam oblique rewind, tanio, bo wycofali bo trafiłam bo
      coś tam coś...teraz się zastanawiam co z tym zrobić...
      • mangos Właściwie to się nie chwalę... 11.03.06, 08:40
        ..ale szukając odpowiedniego zapachu na lato znalazłam na allegro ciekawą ofertę nieznanego mi wczesniej zapachu: Variations Carven. Pobuszowałam trochę w necie, znalazłam nuty i stwierdziałam,że może byc ciekawy. Wcisnęłam jakąś sumę, niezbyt wysoka, bo jak już kupuję w ciemno to wolę nie szaleć z pieniędzmi , i potem jakos o aukcji zapomniałam. Jak wielkie było moje zaskoczenie, gdy jednak wygrałam i to za smieszna sumę. "Carvenowskie wariacje" okazały się strzałem w 10. Owocowe, malinowe, esencjonalne, wibrujące. Flakon jedynie trochę nieporęczny, masywny i nie do końca przemyslana koncepcja nakładki przy atomizerze, rozwaliło się toto przy trzecim użyciu. No,ale wszystkie grzechy w tym przypadku są odpuszczone:)
        • a.g.n.i No ja informuję... 11.03.06, 08:46
          Że wczoraj zadzwonili do mnie z Quality, że mają już dla mnie fiołki z
          Penhaligons, o które dobre dwa miesiące temu pytałam;-). Szczerze mowiąc, w tym
          miesiącu wyczerpałam limit zakupów;-P no ale glupio ich przetrzymywać, bo sama
          narobiłam wokół zapachu histerii BŁAGAJĄC o sprowadzenie. Liczyłam, że to się
          tak około kwietnia zjawi;-P
          No trudno, pojadę dziś. Znaczy, cieszę się, no ale sami wiecie, samodyscyplina
          mi siada, ech;-)
        • elami3 Mechant Loup L"Artisan 11.03.06, 09:37
          kupiłam zupełnie przypadkiem razem z Etro New Tradition.
          Wilk przypadł mi bardzo do serca. Etro NT wybiła mi zgłowy rodzina. Podobno
          pachnie jak plomba dentystyczna. Poddałam się presji i oddałam. A teraz
          trochę żałuję.W lecie mogła byc naprawdę ciekawa.
        • kalia_t Re: Właściwie to się nie chwalę... 12.03.06, 11:27
          Jesteś nieprawdopodobną szczęściarą Małgosiu - to piękny zapach:-))))
    • urstina Też pięknie pachnie, choć to nie perfumy... 14.03.06, 11:58
      Może niekoniecznie moja zdobycz kwalifikuje się do "chwalenia się" na tym
      akurat Forum, ale nie mogę się powstrzymać, wybaczcie ;-) Od dawna czaiłam się
      na ten zakup i ciągle coś było na przeszkodzie... Ale w końcu poszłam za
      impulsem, bo była jedna i bardzo piękna... Gardenia - w doniczce. Jest śliczna
      (tfu, tfu...) i cudnie pachnie, napełnia pokój delikatnym aromatem. Mam
      nadzieję, że długo będę nią cieszyć i oczy i nos...
    • nevada87 Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 14.03.06, 12:16
      Narazie tylko wirtualnie ;),upolowałam Rose Angel z serii Angel Garden of Stars, jestem ciekawa jak to cudeńko będzie pachnieć;).
      • chatka_ Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 23.03.06, 17:52
        Swieca Jean Patou, poczatek kolejenj fiksacji, po balsamach do ciala przyszla
        kolej na perfumowane swiece :))
        • chatka_ Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 24.03.06, 18:35
          Stella, na razie wirtualnie :)
    • kati_mm Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 28.05.06, 19:01
      CdG2 Pocket Size :) Na razie wirtualnie. Po zużyciu próbki długo się zbierałam,
      żeby kupić. Głównie dlatego, że mnie przerażały pojemności typu 50-100ml. A tu
      się trafiła okazja na ebayu i 25ml już do mnie leci :D Taką ilość to
      przynajmniej można zużyć ;)

pozdrawiam
      k
      • nitulina Re: Lolita L :) 28.05.06, 20:51
        Ciekawam strasznie, powinna być jutro u mnie :)
    • voluptas Stella Sheer 2006 ;) + 28.05.06, 23:06
      doleci do mnie pewnie we wtorek i bardzo się z tego cieszę - najpierw myślałam,
      że w tym roku nie będzie kolejnej wersji Sheer, a potem wyczekiwałam jej
      tęsknie, odkąd przeczytałam tu na forum dobrą nowiną, że będzie jednak.
      Przy okazji jednak smutna konstatacja - zrobiłam dziś inwentaryzajcę swojej
      kolekcji i (po raz kolejny oczywiście) doszłam do wniosku, że TO już powinien
      być łup mój ostatni... Granice przyzwoitości już dawno przekroczyłam, teraz
      niebezpiecznie oscyluję koło granic rozsądku ;)
      • toula Grain de Folie 29.05.06, 08:54
        udało mi sie wczoraj nabyc okazyjnie na allegro.Ale mam te same odczucia co
        voluptas-miałam już z tym skonczyc, przynajmniej na jakis czas... :-)
      • urstina Stella Rose Absolute 29.05.06, 16:55
        A ja się zastanawiam, czy już granicy rozsądku nie nadwyrężyłam kupując w/w
        Stellę... ;-/ Ale nie mogłam się powstrzymać, przyznaję bez bicia. Szczerze
        mówiąc to i rozglądałam się właśnie za Stella Sheer 2006, ale na Allegro póki
        co dostępna jest czasem wersja z 2005. Ciekawa jestem jakie są Twoje wrażenia z
        tegorocznej edycji Stelli - czy zmierza ona w stronę Stelli klasycznej czy też
        może Stella Rose Absolute?
        • merolik Re: zapas Le Feu :))) 29.05.06, 18:22
          No, już jestem spokojniejsza, mam kolejną czerwoną kulę, ale...czy ona starczy
          mi na tak długo, jak bym chciała? :( Myślę, że to nie koniec zapasów, tyle, że
          zbliżają się miesiące posuchy finansowej :(
          • ja_sylwia no to ja się też w końcu pochwalę, a co mi tam... 05.06.06, 14:44
            Stella Sheer 2006:))))))))))
            jupppiiii!!! Przyfrunęła do mnie cała seteczka za stóweczkę:)) Tym bardziej się
            cieszę, że mimo iż myślałam, że dostanę zeszłoroczną, albo inną (zakup prawie w
            ciemno)dostałam tę w kolibry, motylki i kwiatuszki!! A ledwo się nacieszyłam
            okazyjnie kupioną czarną Manią, a tu taka niespodzianka:)) Ale już koniec,
            koniec, koniec, nic więcej nie kupuję....teraz tylko wymianki:)
            • izolden Re: no to ja się też w końcu pochwalę, a co mi ta 06.06.06, 11:56
              Napisałam @
              • rawita kadzidlane kwiatki :) 06.06.06, 18:55
                Niby nic, ale... Flower Oriental leeeeci do mnie. Zakochałam się od pierwszego
                wejrzenia. Przedwczoraj! Boję się, że to może być pochopna decyzja, ale gdy
                dowiedziałam się w Sephorze, że już go nie będą mieli, to jakoś samo mi się
                nacisnęło to "kup teraz" :)
    • anniehall78 to ja się też pochwalę: 01.08.06, 17:17
      Ouarzazate.

właśnie dotarło, kupione całkowicie w ciemno. jeszcze ręcę trochę się trzęsą ;)
      zapach narkotyczny. czuję się jak bohaterka klipu Stonsów "Like a rolling stone" :) lecz bez dramatyzmu...tak spokojnie...miękko-odlatująco...

coś czuję, że pozycja Dzinga! może zostać zachwiana....
      • voluptas i ja mam się czym chwalić ;))) 01.08.06, 23:06
        dzisiaj wygrałam aukcję Zest de Rose Rosine ;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka