balbina_alexandra Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 13.11.05, 01:23 Nie wiem czy po Chaosie jest się czym chwalić, hmmm... Kupiłam Narciso Musc Oil - gnana myślą "ach jaka to okazja" i cóż, niestety - duże rozczarowanie. Nie tego się spodziewałam po produkcie, który w polskich perfumeriach kosztuje blisko 700 zł. I nawet fakt, iż jest zimno a zapach na mnie pachnie lepiej w ciut wyższych temperaturach nie jest w stanie nic tu zmienić. Nie jest to warte TAKICH pieniędzy. Pachnie ładnie, delikatnie i ciepło, acz słabiutko. Miły gadżet, ale wiosną jednak kupię tę wersję EDP zdecydowanie. Odpowiedz Link
merolik Re: mam Cabaret Gresa :( 15.11.05, 16:16 Ale mi się niezbyt podoba. No i kto powie, że sny się nie sprawdzają... Oprócz próbek i przesyłki z Tygrysem śniło mi się, że koleżanka sprzedała mi drugiego Tygrysa, chociaż nie chciałam, bo mi się nie podobał. I tak się stało, tylko zamiast Tygrysa wystąpił Cabaret. Nie, nie jestem asertywna :))) Odpowiedz Link
benita5 Re: mam Cabaret Gresa :( 15.11.05, 17:30 Life is a Cabaret spiewala Minelli;) Teraz nie wywiniesz sie od opisu ;P Odpowiedz Link
merolik Re: ;) 15.11.05, 19:41 O, nie...No właśnie, zwykle miewam problemy z opisywaniem zapachów, a ten juz jest kompletnie nieopisywalny, jeśli o mnie chodzi :(( Gdzie warkocz, o którym mówiła koleżanka? Ja go prawie w ogóle nie czuję, przytłumiony, niepokojący, jakby bezkształtny... Chociaż - dzis dopiero pierwszy dzień poznawania się... Odpowiedz Link
czarna_a Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 16.11.05, 10:38 Ja też się pochwalę:) Ostatnie nabytki to Rouge od Olesiam:) i Jungle le Tigre od Touli:). Pierwszy jest mi niezbędny na oficjalne spotkania, a drugi został kupiony w ciemno. Sądząc po bracie słoniu spodziewałam się jakiegoś mega kilera, a tygrys jest delikatny i subtelny. Czekam jeszcze na Eau de Rochas i dwie miniaturki. To by było na tyle. Mam nadzieję, że mój ukochany mąż nie przegląda tego forum... Odpowiedz Link
aniamasnik ORGANZA INDECENCE 16.11.05, 12:53 Dziś do mnie przyleciała - cała setuchna - mam zatem około 140 ml cudownego zapasu! :) Odpowiedz Link
kalooo L'Eau Chaumet i Apres L'Ondee Guerlain 16.11.05, 21:22 Nowe nabytki-przyznam szczerze,że myśłałam,że L'Eau jest mniej cytrynowy,ale taki wymiar cytryny to ja uwielbiam;))) Dlaczego nie miałam go w lato się pytam??:)) A Apres L'Ondee jest całkiem z klasą,ale mniej szyprów i byłoby cudownie;) Odpowiedz Link
kalooo SL Sa Majeste La Rose 17.11.05, 22:19 Najnowszy wspaniały wymiar majestatu róży, w pełnej krasie jutro rano ostentacyjnie zostanie schlapany na mym korpusie;D - normalnie nie mogę się doczekać!;))) Odpowiedz Link
nitulina Re: Donna Karan klasyk 20.11.05, 15:43 Miałam końcóweczkę, a dzisiaj udało mi się kupić za 159 zł!!!!!całą 100 ml allegro!!!!imho większy rarytas niż chaos. Odpowiedz Link
chatka_ Re: Donna Karan klasyk 20.11.05, 19:04 nitulina napisała: > Miałam końcóweczkę, a dzisiaj udało mi się kupić za 159 zł!!!!!całą 100 ml > allegro!!!!imho większy rarytas niż chaos. A co to za klasyk, mozna spytac? Odpowiedz Link
nitulina Re: Donna Karan klasyk 24.11.05, 00:29 A można można. Pierwszy zapach Donny Karan "Donna Karan", w czarno złotej buteleczce,obiegowo zwany Swan... Cudna sprawa... zapach zamszu, ale inny niż w Daim Blond Odpowiedz Link
nitulina Re: Z taką niesmiałością,nie wiem co myśleć... 20.11.05, 16:14 www.allegro.pl/show_item.php?item=73398504 Odpowiedz Link
renia.renia Re: Z taką niesmiałością,nie wiem co myśleć... 20.11.05, 17:27 Nitu! Ale utrafiłaś tego Hermesa! Odpowiedz Link
nitulina Re: Z taką niesmiałością,nie wiem co myśleć... 20.11.05, 17:34 No aż mi się wydaje dziwna taka cena i podejrzana...A może coś nie tak z tą wodą? Za normalną cenę bym nie kupiła, bo aż tak bardzo nie marzyłam... --- “Then I’m dying on the bottom of a pit in the blazing sun.Torn and twisted at the foot of a burning bike And I think somebody somewhere must be tolling a bell..." Odpowiedz Link
kalooo Re: Z taką niesmiałością,nie wiem co myśleć... 20.11.05, 18:35 ossz ty szczęściaro mał!;DD Tylko tu nie uskuteczniaj proszę ja ciebie na straganie za tydzień- <sprzedam proszę ja Was ogródek 50ml/100 za 95zł z przesyłką>;DDD Odpowiedz Link
kalooo Re: Ha ha ha a były takie przypadki ? 20.11.05, 18:46 Ja tam nic nie mówię..;))) Odpowiedz Link
nitulina Re: Obiecuję Ci Kalooo że tylko wymienię na coś 20.11.05, 18:45 intratnie ;) ----- “Then I’m dying on the bottom of a pit in the blazing sun.Torn and twisted at the foot of a burning bike And I think somebody somewhere must be tolling a bell..." Odpowiedz Link
kalooo HIRIS Hermesa,hihi;)) 21.11.05, 14:35 Kompletne wariactwo!;DD Idę na odwyk,tak być nie może;]] Odpowiedz Link
nitulina Re: HIRIS Hermesa,hihi;)) 21.11.05, 15:04 Kupiłaś ten za coś tam 70 zł ? Też się nad nim zastanawiałam he he, no ale jak u Ciebie i to w dobrych rękach ;) Odpowiedz Link
kalooo Re: HIRIS Hermesa,hihi;)) 21.11.05, 17:44 za cełe 69zł;)) Kurka wodna,ma się tą żyłkę hazardu..;DDD Odpowiedz Link
nitulina Re: HIRIS Hermesa,hihi;)) 21.11.05, 18:00 Tylko nie puść na straganiku za 129 ;) hm hm hm :) W ogóle to zgodnie z naszą ostatnią rozmową, jestem zła że 15 ml buteleczki nie są popularne, a 30 kosztują więcej niż setki... Kupowanie na spółkę fajne, ale cholera ja lubie te buteleczki :( --- Odpowiedz Link
roxi_hart Re: Aniołek juz do mnie leci! 01.12.05, 09:31 Oczarowal mnie Angel zupelnie-i pomyslec ze kiedys mi sie nie podobal. Dlugo meczylam meza az kupil mi na "gwiazdke". Czekam! Odpowiedz Link
forevermore79 Troche tego jest ostatnio :-)+ raport z podrozy 02.12.05, 15:34 No wlasnie wrocilem, tym razem z bliska- bo Niemiec. Echh, to raj dla amatorow okazji, Polska to zascianek. W Douglasach jak zwykle super atrakcyjne Nice Price, swoje wyprzedaze mial Karstadt (np. wybrane produkty Lancome Attraction i Tresor po 10 euro, pelno zeli pod prysznic Bossa, CK, Laurena, Rabanne za 9.90, minus 50% na niektore wody). Rossmann ma rowniez wiele okazji, choc najciekawsze chwilowo wykupione- SMS 100ml za 19 euro, 11 euro za klasyczny, stary KL Lagerfelda, 19 euro za meski 1881 Amber itd. itp... A w Karstadzie i Douglasach, ot tak, obok Shiseido i Lancome- caly wybor Serge Lutensa- wszystko za 69 lub 79 euro (kompozycje haute concentration)- az milo bylo przypomniec sobie jeszcze raz te zapachy- nic jednak z SL nie kupilem. Do kolekcji mi za to doszly po tym wyjezdzie- setka meskiego Envy (za polska cene 50-tki), setka Givenchy Xeryus Rouge (tylko 120 zl!), no i kolejne zele pod prysznic- Chrome 400ml za 9.90 euro, tyle samo za Boss Elements Aqua. Jeszcze w tym tygodniu nabede meskie 2 L'Instanty- EdT i EdP Extreme, suuuper. Na strefach tez kusza zestawy, promocje itd.- no i mialem okazje powachac po raz 1-y Lovely, Anglomanie, kiepsciutkie True Star Gold i Man. Odpowiedz Link
nitulina Re: Miyako Annayake 26.12.05, 13:22 Stałam się szczęśliwą posiadaczką :) na razie wirtualnie!!!! Odpowiedz Link
konasana Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 27.12.05, 12:58 Ja dostalam Miyako od Mikolaja (i to nie wirtualnie) i sama nie wiem... (zamowienie bylo w ciemno). Chyba wole FdB, poza tym na mnie Miyako sa duzo mniej trwale, niz Shiseido (oj, trzeba bedzie dopsikowac w ciagu dnia). Ale opakowanie piekne! Odpowiedz Link
nitulina Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 27.12.05, 13:03 Nie martw mnie :( na mnie FdB ulatywało natychmiast, miyako testowałam zpróbeczki i się trzymało...ale zawsze trzyma się długo to co dopiero się chce : ( Odpowiedz Link
benita5 Magie Noire 28.12.05, 14:26 mam i owszem. Upragniony wypatrzony i jakos nie potrafie sie nimi cieszyc...doszukuje sie podobienstw do Safari, Boudoir, nawet klasycznej Palomy ;) Dziwne sa na mnie.No i mam ciagle faze ocieplaczy, moze nieco banalnych w typie Glorii czy Madness...a do MN dojrzeje...hmm? Odpowiedz Link
mmartiene van cleef!!! 29.12.05, 12:54 A ja znalazlam u cioci w szufladzie Van Cleef od Van Cleef and Arpels! Lezaly sobie smutne i samotne, a maja przepiekny krysztalowy flakon i cudownie cieplo pachna pizmem. Ciocia dostala je od ziecia-marynarza, ktory obdarowuje swoje kobiety przeroznymi zapachami, o ktorych u nas nawet nie slychac (kuzynka obiecala wyczyscic dla mnie szuflade, juz sie nie moge doczekac!) i szybko sie jej znudzily. Podaje Wam link do tego cuda: www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=772&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en Odpowiedz Link
a.g.n.i Aoud Micallef, nie dotrzymałam słowa+ 29.12.05, 22:35 że już nic nie kupię, no ale traktuję to jak prezent, tzn. jeszcze musze o tym kogoś poinformować, że mi prezent na piątą rocznicę ślubu kupił;-P Trzymajcie kciuki, żeby moja argumentacja trafiła;-DDD Odpowiedz Link
kalooo Re: Aoud Micallef, nie dotrzymałam słowa+ 30.12.05, 00:22 Agni cieszę się ogromnie, pięknie do Ciebie pasuje;)) A z dzisiejszych próbeczek myślę,że kilka do Ciebie trafi;)) Ale na pewno nie Un Zeste-o niee,na wiosnę MUSZĘ je mieć!;D Dziekuję za dzisiejszy wieczór moja droga;* Odpowiedz Link
a.g.n.i To ja Ci dziękuję za przemiłe popołudnie;-) 30.12.05, 00:43 i wieczór też;-) hehe, ciagle się wącham teraz, zastosowałam po prysznicu metodę zachwalaną przez jednego z naszych ulubionych adminów;-) i Aoud zdominował mnie całkiem;-) i mój pokój też. Zgadnijcie, gdzie śpi kot? Odpowiedź brzmi JAK NAJDALEJ ODE MNIE;-P Odpowiedz Link
kalooo Re: To ja Ci dziękuję za przemiłe popołudnie;-) 30.12.05, 00:50 Hehe;)) Ja na razie tylko obwąchuję to co miałam na sobie i jedynie o Quelques Fleurs d'Houbigant usłyszałam,że pachnie jak-Hmm,no nie to forum,ale napiszę: jak miejsce gdzie nawet król chodzi piechotą..;} btw-Agni,masz @ odnośnie Wielkiej Artystki w rodzinie, dech mi zaparło..!;o Odpowiedz Link
urstina Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 30.01.06, 15:27 Widzę, że już dość dawno nikt się nie "chwalił" - może to nie wypada ;-))... Ale w naszym gronie dzielenie się informacjami o nowych zdobyczach jest wręcz obowiązkowe i ze wszech miar wskazane! Przecież dzięki temu zyskujemy wiedzę i opinię o danym zapachu od szczęśliwej posiadaczki, która to wiedza może być źródłem kolejnej fascynacji... Po tym przydługim wstępie zaczynam się "chwalić": mój ostatni nabytek to Dior Addict 2. Zakup był "w ciemno", tylko na podstawie opisu z Osmoza, ale trafiony w 10! Zapach jest świetny, zupełnie niepodobny do Addicta, (który mi się zresztą niespecjalnie podoba), może troszkę w guście Addict Fraiche, bo świeży, ale ładniejszy zdecydowanie. I mimo świeżości - elegancki, taką "diorowską" elegancją... Nieco wcześniejsze nabytki to upragnione Rosebourbon Mariny de Bourbon i równie upragniony Cabotine Rose. Długo na nie czekałam, ale się doczekałam! Satysfakcja i radość były proporcjonalne do długiego czasu wyczekiwania. Pozdrawiam wszystkich i życzę udanych zdobyczy! Odpowiedz Link
mangos Do Urstiny! 30.01.06, 15:36 Helloo!:) Ciągle czekam na adres bo w kopercie siedzi obiecana próbka dla Ciebie, napisz plizz:) A co do chwalenia ,to sie pochwalę, a co tam! Za kilka dni, moze nawet jutro będę szczęśliwą właścicielką Le Baiser du Dragon:) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 30.01.06, 17:41 Ja w zasadzie nie kupuję już, gdyż cierpię na nadmiar zapachów i pewien specyficzny przesyt - ale jeszcze jedną rzecz musiałam zdobyc, co łatwe nie było - Mauboussin Histoire d'Eau. Cudo :) Odpowiedz Link
urstina Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 31.01.06, 09:36 Apropos inspiracji wynikających z opinii - do zakupu Addict 2 przekonała mnie ostatecznie opinia niejakiej Smoczycy znaleziona na Wizażu... Jeśli się nie mylę to u nas na Forum tą osóbką jesteś Ty, Balbinko :-)), prawdaż?... Odpowiedz Link
mmartiene masaki matsushima mat chocolat 06.02.06, 11:32 znow dzieki Adzie przyjechaly do mnie z Niemiec te bajkowe perfumy - kakao z czarna porzeczka, upajam sie czekolada, po czym biore gleboki wdech i przeczekuje cassis ;) Slodkie, ale nie lepkie, z wyczuwalna gorycza kakao plus metaliczny posmak na sam koniec... Kuriozalne, piekne :) www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=2549&CATEGORIE=PARFUM%5FAUTRELANGUE&LANGUE=FR Odpowiedz Link
chatka_ L'Or i zestaw kadzidełek L. Biagiotti Roma!:) 07.02.06, 14:53 Od dzis jestem wlascicielka tego cuda: allegro.pl/show_item.php?item=83769023 W rzeczywistosci ma piekny miodowy kolor! I L'Or dzis do mnie dotarlo, milosc moja od pierwszego spotkania... Tyle dobra mnie dzis spotkalo!!! Odpowiedz Link
merolik Re: ))) 07.02.06, 15:25 Cieszę się, Chatko :))) A moje nowe zdobycze to: Le Feu, miniaturka Angela i sporo AS - to od Nituliny *****, a dzisiaj dotarła miniaturka Króla Słońce - perfumy toaletowe - od Krasnoludki****. Nie wiem, czy mi się wydaje, czy są trochę słodsze od wody, którą miałam kupioną w akcji gazetowej? Odpowiedz Link
kati_mm Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 13.02.06, 12:00 Przyjaciółka przywiozła mi z GB cudowny zestaw zapachów ;) - Dieselka Plus Plus, zestaw "podróżny" DKNY 3 fiolki 12ml + z taką fajną "obudową" i do tego kominek zapachowy + olejek Moonflower z Body Shopu - ... mniam ;) A poza tym stałam się posiadaczką Lagerfelda Femme, który kusił od dawna - jeszcze trochę wirtualnie, ale jutro, pojutrze już będzie :D Odpowiedz Link
nitulina Re: Perfumy Scent Intense:) 13.02.06, 12:32 stałam się szczęsliwą wirtualną posiadaczkę :) ekstraktu w kuleczce. Odpowiedz Link
elami3 Re: Perfumy Scent Intense:) 13.02.06, 12:41 Gratulacje. Też miałam ochotę na ten unikat ale tak bez przesady. Napewno jest to coś naprawdę wyjątkowo ciekawego. Jak juz dostaniesz podziel się swoimi wrażeniami. Odpowiedz Link
nitulina Re: Perfumy Scent Intense:) 13.02.06, 12:47 eee 78 zł to super cena!!!! za ekstrakt. Jak tylko dostanę to opiszę. Odpowiedz Link
elami3 Re: Perfumy Scent Intense:) 13.02.06, 13:06 Nie chodzi mi o cenę bo i tak to nie drogo. Po prostu to nie mój zapach a w porę opamiętałam się bo wydawanie pieniędzy tylko dlatego, że takie fajne i unikalne nie prowadzi do niczego dobrego. A potem i tak się z tym żal rozstać.:)) Odpowiedz Link
nitulina Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 13.02.06, 13:08 Ja własnie takgłupio kupiłam oblique rewind, tanio, bo wycofali bo trafiłam bo coś tam coś...teraz się zastanawiam co z tym zrobić... Odpowiedz Link
mangos Właściwie to się nie chwalę... 11.03.06, 08:40 ..ale szukając odpowiedniego zapachu na lato znalazłam na allegro ciekawą ofertę nieznanego mi wczesniej zapachu: Variations Carven. Pobuszowałam trochę w necie, znalazłam nuty i stwierdziałam,że może byc ciekawy. Wcisnęłam jakąś sumę, niezbyt wysoka, bo jak już kupuję w ciemno to wolę nie szaleć z pieniędzmi , i potem jakos o aukcji zapomniałam. Jak wielkie było moje zaskoczenie, gdy jednak wygrałam i to za smieszna sumę. "Carvenowskie wariacje" okazały się strzałem w 10. Owocowe, malinowe, esencjonalne, wibrujące. Flakon jedynie trochę nieporęczny, masywny i nie do końca przemyslana koncepcja nakładki przy atomizerze, rozwaliło się toto przy trzecim użyciu. No,ale wszystkie grzechy w tym przypadku są odpuszczone:) Odpowiedz Link
a.g.n.i No ja informuję... 11.03.06, 08:46 Że wczoraj zadzwonili do mnie z Quality, że mają już dla mnie fiołki z Penhaligons, o które dobre dwa miesiące temu pytałam;-). Szczerze mowiąc, w tym miesiącu wyczerpałam limit zakupów;-P no ale glupio ich przetrzymywać, bo sama narobiłam wokół zapachu histerii BŁAGAJĄC o sprowadzenie. Liczyłam, że to się tak około kwietnia zjawi;-P No trudno, pojadę dziś. Znaczy, cieszę się, no ale sami wiecie, samodyscyplina mi siada, ech;-) Odpowiedz Link
elami3 Mechant Loup L"Artisan 11.03.06, 09:37 kupiłam zupełnie przypadkiem razem z Etro New Tradition. Wilk przypadł mi bardzo do serca. Etro NT wybiła mi zgłowy rodzina. Podobno pachnie jak plomba dentystyczna. Poddałam się presji i oddałam. A teraz trochę żałuję.W lecie mogła byc naprawdę ciekawa. Odpowiedz Link
kalia_t Re: Właściwie to się nie chwalę... 12.03.06, 11:27 Jesteś nieprawdopodobną szczęściarą Małgosiu - to piękny zapach:-)))) Odpowiedz Link
urstina Też pięknie pachnie, choć to nie perfumy... 14.03.06, 11:58 Może niekoniecznie moja zdobycz kwalifikuje się do "chwalenia się" na tym akurat Forum, ale nie mogę się powstrzymać, wybaczcie ;-) Od dawna czaiłam się na ten zakup i ciągle coś było na przeszkodzie... Ale w końcu poszłam za impulsem, bo była jedna i bardzo piękna... Gardenia - w doniczce. Jest śliczna (tfu, tfu...) i cudnie pachnie, napełnia pokój delikatnym aromatem. Mam nadzieję, że długo będę nią cieszyć i oczy i nos... Odpowiedz Link
nevada87 Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 14.03.06, 12:16 Narazie tylko wirtualnie ;),upolowałam Rose Angel z serii Angel Garden of Stars, jestem ciekawa jak to cudeńko będzie pachnieć;). Odpowiedz Link
chatka_ Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 23.03.06, 17:52 Swieca Jean Patou, poczatek kolejenj fiksacji, po balsamach do ciala przyszla kolej na perfumowane swiece :)) Odpowiedz Link
chatka_ Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 24.03.06, 18:35 Stella, na razie wirtualnie :) Odpowiedz Link
kati_mm Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 28.05.06, 19:01 CdG2 Pocket Size :) Na razie wirtualnie. Po zużyciu próbki długo się zbierałam, żeby kupić. Głównie dlatego, że mnie przerażały pojemności typu 50-100ml. A tu się trafiła okazja na ebayu i 25ml już do mnie leci :D Taką ilość to przynajmniej można zużyć ;) pozdrawiam k Odpowiedz Link
nitulina Re: Lolita L :) 28.05.06, 20:51 Ciekawam strasznie, powinna być jutro u mnie :) Odpowiedz Link
voluptas Stella Sheer 2006 ;) + 28.05.06, 23:06 doleci do mnie pewnie we wtorek i bardzo się z tego cieszę - najpierw myślałam, że w tym roku nie będzie kolejnej wersji Sheer, a potem wyczekiwałam jej tęsknie, odkąd przeczytałam tu na forum dobrą nowiną, że będzie jednak. Przy okazji jednak smutna konstatacja - zrobiłam dziś inwentaryzajcę swojej kolekcji i (po raz kolejny oczywiście) doszłam do wniosku, że TO już powinien być łup mój ostatni... Granice przyzwoitości już dawno przekroczyłam, teraz niebezpiecznie oscyluję koło granic rozsądku ;) Odpowiedz Link
toula Grain de Folie 29.05.06, 08:54 udało mi sie wczoraj nabyc okazyjnie na allegro.Ale mam te same odczucia co voluptas-miałam już z tym skonczyc, przynajmniej na jakis czas... :-) Odpowiedz Link
urstina Stella Rose Absolute 29.05.06, 16:55 A ja się zastanawiam, czy już granicy rozsądku nie nadwyrężyłam kupując w/w Stellę... ;-/ Ale nie mogłam się powstrzymać, przyznaję bez bicia. Szczerze mówiąc to i rozglądałam się właśnie za Stella Sheer 2006, ale na Allegro póki co dostępna jest czasem wersja z 2005. Ciekawa jestem jakie są Twoje wrażenia z tegorocznej edycji Stelli - czy zmierza ona w stronę Stelli klasycznej czy też może Stella Rose Absolute? Odpowiedz Link
merolik Re: zapas Le Feu :))) 29.05.06, 18:22 No, już jestem spokojniejsza, mam kolejną czerwoną kulę, ale...czy ona starczy mi na tak długo, jak bym chciała? :( Myślę, że to nie koniec zapasów, tyle, że zbliżają się miesiące posuchy finansowej :( Odpowiedz Link
ja_sylwia no to ja się też w końcu pochwalę, a co mi tam... 05.06.06, 14:44 Stella Sheer 2006:)))))))))) jupppiiii!!! Przyfrunęła do mnie cała seteczka za stóweczkę:)) Tym bardziej się cieszę, że mimo iż myślałam, że dostanę zeszłoroczną, albo inną (zakup prawie w ciemno)dostałam tę w kolibry, motylki i kwiatuszki!! A ledwo się nacieszyłam okazyjnie kupioną czarną Manią, a tu taka niespodzianka:)) Ale już koniec, koniec, koniec, nic więcej nie kupuję....teraz tylko wymianki:) Odpowiedz Link
rawita kadzidlane kwiatki :) 06.06.06, 18:55 Niby nic, ale... Flower Oriental leeeeci do mnie. Zakochałam się od pierwszego wejrzenia. Przedwczoraj! Boję się, że to może być pochopna decyzja, ale gdy dowiedziałam się w Sephorze, że już go nie będą mieli, to jakoś samo mi się nacisnęło to "kup teraz" :) Odpowiedz Link
anniehall78 to ja się też pochwalę: 01.08.06, 17:17 Ouarzazate. właśnie dotarło, kupione całkowicie w ciemno. jeszcze ręcę trochę się trzęsą ;) zapach narkotyczny. czuję się jak bohaterka klipu Stonsów "Like a rolling stone" :) lecz bez dramatyzmu...tak spokojnie...miękko-odlatująco... coś czuję, że pozycja Dzinga! może zostać zachwiana.... Odpowiedz Link
voluptas i ja mam się czym chwalić ;))) 01.08.06, 23:06 dzisiaj wygrałam aukcję Zest de Rose Rosine ;))) Odpowiedz Link