mangos 20.10.05, 07:10 Mam wielka ochotę na coś nowego,ale dzis popachnę sobie Jaipur Saphir. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalia_t Wpadłam na chwilę... ech to uzależnienie:D 20.10.05, 10:31 jestem w sanatorium i dziś pachnę Omnią Cryetalline całkiem ciekawy zapach(na razie z próbki).:) Odpowiedz Link
kalooo Baby Doll YSL 20.10.05, 12:32 a na nadgarstkach L'eau d'Hiver i Daim Blond..;))) Czyli extaza całkowita!;DDD Odpowiedz Link
elami3 Re: Dziś pachnę... 20.10.05, 13:41 Dziś pachnę Desnudą i (...jeszcze trochę Mira-Bai na nadgarstku) Odpowiedz Link
hispana Harissa 20.10.05, 13:52 a ja mam wszedzie ostry pieprz w nozdrzach - w sam raz na dzisiejsza pogode ;) Odpowiedz Link
mangos Niczym... 20.10.05, 18:30 Chodzę trochę zdenerwowana na pocztę;) Nic mi dziś pan listonosz nie przyniósł...Niedobry!;) Ale w sumie skłamałabym pisząc ,że niczym nie pachnę. Pachnę sobie Tom Prune Lavender Musk for Men. Odpowiedz Link
modern_witch No nareszcie;-P 20.10.05, 20:01 (to się nie odnosi do zapachu tylko do faktu posiadania internetu). Co do tego pierwszego na razie nie mogę krzyknąć "Nareszcie" - mój Dzing! będzie dopiero pod koniec przyszłego tygodnia... Cały dzień pachnę EnJoy i wreszcie chyba mi z nim dobrze, tzn. nie nasuwa na myśl mi przykrych przeżyć z lata, a pachnie pięknie, na mnie bardzo łagodnie oczywiście. Na łapkach mam Aoud Micallef, będę porównywać z Night Aoud i jeszcze mi się chlapnęło z próbki i poleeeciało równą strugą aż do łokcia Rose d'Homme Rosine;-) Odpowiedz Link
chatka_ Re: No nareszcie;-P 20.10.05, 22:01 Zazdroszcze tego Rosine, nic nie pamietam ze spotkania z nim, tyle wczeniej innych zapachow poznalam :( A ja dzis "swiece" AA Orange Magnifica - no podoba mi sie, nie wiem na co jeszcze czekam... Odpowiedz Link
benita5 Re: No nareszcie;-P 20.10.05, 22:05 Ano wlasnie, nareszcie, o wilku mowa...mysli:)) Ja dzisiaj Trouble Boucherona nosze i calkiem mi z nim fajnie. Moze po miniaturce siegne po wiekszy kaliber, kto wie? Odpowiedz Link
hispana kto zgadnie? 21.10.05, 11:32 kadzidlo, pieprz, ziolo i sandal - na poczatku bardzo "metaliczny", pozniej troche pieprzu, galki, kadzidlo, sandal, a dopiero na samym koncu troche slodyczy Odpowiedz Link
kalooo Re: Caleche Eau Delicate 21.10.05, 15:00 Errata: ten zapach przyprawia mnie o wieeeelki uśmiech!!!;))) W poniedziałek zaczynam nową pracę!;D Odpowiedz Link
toula Noa 21.10.05, 17:02 na łapach Belle de Minuit, a na drugiej Escape - miły dla nosa rozdźwięk:-)) Odpowiedz Link
kalooo Re: Kalooo - gratulacje!! :))) 22.10.05, 20:36 Dzienki, dzienki;))) A czy ja pani Dori nie widziałam dziś ok.16:20,koło metra Wilanowska w pięknej spódniczce??;)) Odpowiedz Link
mangos Re: Dziś pachnę... 21.10.05, 17:06 Lewa ręka: Opium i Opium Fleur de Shanghai- te drugie bardziej mi podpasowały. Prawa ręka: Alien ( muszę stwierdzić,że nawet,nawet...) i Etro Royal Pavillon- pachnie na mnie intrygująco starą bibiloteką...tak, to chyba ten zapach, chociaż musze się jeszcze wwąchać dokładniej- w każdym razie przeniosły mnie na chwilę w zupełnie inny w ymiar, co rzadko mi się zdarza. Odpowiedz Link