escape5 Caleche Hermesa 02.11.05, 13:16 Kupiony od Ihasy,ze 100 ml zuzyte jakieś 2 cm.Najchętniej zamienię,może być na dwa mniejsze lub sprzedam za 80 zł. Poszukuję zapachów delikatnych(ciężkich mam już całą masę),mogą być słodkie. Odpowiedz Link
laura27 WISH i Bazar 02.11.05, 13:37 Wish Chopard - 30 ml minus ok 5 ml, kartonik, 75 zł Bazar Lacroix, woda perfumowana 50 ml i balsam 100 ml, obie rzeczy użyte raz, 80 zł ceny z przesyłką, pozdrawiam Odpowiedz Link
ignis1 Re: Tygrys na wymianę ciągle aktualny ;) 03.11.05, 08:21 - Pola Elizejskie - Guerlain - kupione w Rossmanie - jakies 45 ml z 50 ml, mam kartonik - miniatura Neonatura Cocon YR - 5 ml w kartoniku - nieuzywane zamienie na koncówki np: Stella, Miss Dior Cherie,Kenzo Słonik lub tez inne propozycje pozdrawiam ignis Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: Tygrys na wymianę ciągle aktualny ;) 03.11.05, 15:03 Hej, napisałam na mejla gazetowego:-) Odpowiedz Link
nitulina Re: Serge Lutens - Róża pre - erfume 03.11.05, 12:46 Sa Majeste La Rose. Wersja bezalkoholowa, w kartoniku z folią, otworzyłam, bo miałam nadzieję że może tu róża mnie nie odrzuci...ale to kompletnie nie mój zapach. Według opisu można używać samodzielnie oraz jak uzupełnienie EDP. -- Odpowiedz Link
nitulina Re: Serge Lutens - Róża pre - perfume 03.11.05, 12:46 Najchętniej sprzedam,chyba że coś cudownego na wymianę ;) ----- “Then I’m dying on the bottom of a pit in the blazing sun.Torn and twisted at the foot of a burning bike And I think somebody somewhere must be tolling a bell..." Odpowiedz Link
nitulina Re: Daim Blond jednak muszę wydać... 03.11.05, 14:39 Nówka sztuka,kupiony kilka dni temu w napadzie szału zakupowego, 3 dni testów i nie możemy się polubić, tz ja lubię ale daim blond mnie nie :( Kartonik w idealnym stanie... Sprzedam. Odpowiedz Link
kalooo Re: Daim Blond jednak muszę wydać... 03.11.05, 15:13 Nitu!!!Bioręęę!!! przywłaszczam prawo pierwokupu,napisze wieczorem na @!!! jeeezuuuu..;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
nitulina Re: Kaloo 03.11.05, 15:28 A wiesz, że nawet chciałam do Ciebie napisać na priwa, ale bałam się, że uznasz to za bezczelność handlary ;) :( Odpowiedz Link
kalooo Re: Kaloo 03.11.05, 15:39 no wiesz ty co!!!;) Trza było kobito!;)) Napisze wieczorem elaborat z normalnego @,bo teraz muszę jedną umowę sprawdzić i mnie tu warunków do spokojnego mailowania nie dano..;] Odpowiedz Link
modern_witch Nitulinko 03.11.05, 16:55 A ode mnie maila z pracy dostalaś? ja normalnie jak przeczytalam twojego maila w dzien to postanowilam Ci zaraz napisac, że jakby Ci sie nie podobał, to rezerwuj dla Kaloo, tyle ze w pracy gazetową pocztę uruchamiam tylko na czytanie, a wrociłam dopiero teraz;-) hehe, ale jak zobaczyłam, że wystawiasz, to normalnie Ci ze służbowej poczty machnęłam, a co! Ale jakby co, to na tamten adres nie pisz;-) Odpowiedz Link
nitulina Re: Nitulinko 03.11.05, 17:03 Cholera mail gazetowy nie dziala, nic do mnie nie przyszlo dzisiaj, nic. Jakby co to piszcie na nitulina@nitulina.com.pl Caly dzien dzisiaj dostaje kota z SL, testuje i testuje i kurczaki chyba przesadzilam z zakupem 8 butelek... ----- “Then I’m dying on the bottom of a pit in the blazing sun.Torn and twisted at the foot of a burning bike And I think somebody somewhere must be tolling a bell..." Odpowiedz Link
maja1000 Re: Nitulinko 03.11.05, 17:42 Masz może jeszcze jakieś SL, których ewentualnie chciałabyś się pozbyć (piszę raczej sobie a muzom, bo pewnie wszystkie chciałabys zachować). Ewentualnie jeli mogłabyś zamienić się na próbkę, może być robiona mam A la Nuit (tegoż SL) do wymiany. Odpowiedz Link
nitulina Re: Nitulinko 03.11.05, 18:10 Szkoda gadać ;) mam arabie podwójnie, mam ambre sultan w zapasie (bo chłop używa) , mam różę której się właśnie chcę pozbyć, bo nie wiem co mnie naszło, kompletne zaćmienie, miałam Daim Blond edp ale Kalooo zarezerwowała, mam jeszcze douce amere (ale to kupiłam na prezent gwiazdkowy na wszelki wypadkowy echhh)...generalnie nakupowałam w amoku i teraz aż strach... ----- “Then I’m dying on the bottom of a pit in the blazing sun.Torn and twisted at the foot of a burning bike And I think somebody somewhere must be tolling a bell..." Odpowiedz Link
marla30 Re: Nitulinko 03.11.05, 18:17 Nitu, a masz to kadzilano-lawendowe? Bo jeśli tak i nie chcesz, to ja chcę :) A Ambre Sultan drogie? Odpowiedz Link
nitulina Re: Kadzidlano lawendowe to które ? 03.11.05, 18:47 Ambre Sultan się na razie nie pozbywam he he ;) Wersja alkoholowa edp kupiłam gdzieś za 260 zł czyli troszkę taniej niżna truskawce, tą wersę pre- perfum czyli bezalkoholową za około 180 zł coś tam z kawałkiem, fajne są tak swoją drogą te bezalkoholowe i bardzo trwałe, bo to taka gęsta zawiesina. ---- “Then I’m dying on the bottom of a pit in the blazing sun.Torn and twisted at the foot of a burning bike And I think somebody somewhere must be tolling a bell..." Odpowiedz Link
marla30 Re: Kadzidlano lawendowe to które ? 03.11.05, 19:15 Encens et Lavende, czy jakoś tak. Jeśli byś miała, albo Fumerie Turque, to jestem mocno zainteresowana :)) Odpowiedz Link
modern_witch Re: Nitulinko 03.11.05, 18:58 A ja mogłabym zarezerwować, póki co, Arabie? Odpowiedz Link
nitulina Re: Ok:) 03.11.05, 19:13 Jak się będę pozbywać to do Ciebie napiszę:) Na razie stoją i myślą, ale dwóch butelek chyba nie zużyję... Tylko te wersje nie mają psikacza, trzeba polować u kogoś kto wykończył ;) ----- “Then I’m dying on the bottom of a pit in the blazing sun.Torn and twisted at the foot of a burning bike And I think somebody somewhere must be tolling a bell..." Odpowiedz Link
modern_witch Re: Nitulinko 03.11.05, 19:13 modern_witch napisała: > A ja mogłabym zarezerwować, póki co, Arabie? Uściślając - jeżeli w ogóle się pozbywasz i jeżeli nikt mnie nie ubiegł;-))) Ale pisałam Ci wczoraj, ze Arabie za mna chodzi i jak wspomniałaś, że masz coś zdublowane, to mi tak "zapikało cóś", że może to Arabie;-) Niestety wczoraj wieczorem już nie miałam sily pisać, myślałam, że napisze rano ale zaspałam;-P a z pracy wolałam nie pisać;-P W końcu napisałam, ale w sprawie Kaloo, a i tak diabli wzięli, skoro nie dostałaś:-( Odpowiedz Link
modern_witch Re: Nitulinko 03.11.05, 19:25 Tylko czekaj, bo tak teraz nie wiem, czy Mai nie zrobiłam świństwa, bo tak wyjechałam z Arabie od razu, a Maja Cię pierwsza pytała, czy się nie pozbywasz czegoś... więc jak Mai też o Arabie chodziło, to mnie tu wtedy nie ma... ale póki co, rozumiem że i tak się zastanawiasz;-) Odpowiedz Link
nitulina Re: Nitulinko 03.11.05, 19:56 Zastanawiam, zastanawiam, momentami jest kurczakowo, momentami pięknie... Ale to nie jest to w dalszym ciągu co ja rozumiem,czuję wspominam i szukam w perfumach "arabskich"...no widocznie mamy z SL odmienne wspomnienia ;);) ----- “Then I’m dying on the bottom of a pit in the blazing sun.Torn and twisted at the foot of a burning bike And I think somebody somewhere must be tolling a bell..." Odpowiedz Link
kalooo Re: Nitulinko 03.11.05, 21:53 Dorwałam laptoka,maila wysmarowałam-Nitu czekam na kontakt,komóra jakby co ta sama co niegdyś;))) Odpowiedz Link
maja1000 do Modern_Witch 04.11.05, 09:45 Nie, nie. bez obawy, nie zrobiłaś mi "Świństwa". Pytanie było ogólnie o SL. Prawdę powiedziawszy to najchętniej przed zakupem przetestowałabym, bo póki co, to znam "na żywo" tylko 3 zapachy SL: Daim Blond, Fumerie Turque i A la Nuit. Resztę znam z woskowych próbek, ale te nie dają pełnego obrazu perfum, szczególnie w noszeniu, dlatego chętnie zapoznałabym się z innymi. W zamian oferuję próbki (robione) Hermesa, CdG, Sisleya lub próbki oryginalne: wspomniane A la Nuit, Flowerbomb i wiele innych Odpowiedz Link
nitulina Re: Maja 04.11.05, 10:19 Zrobię Ci próbki tylko mam deficyt fiolek :) M. ----- “Then I’m dying on the bottom of a pit in the blazing sun.Torn and twisted at the foot of a burning bike And I think somebody somewhere must be tolling a bell..." Odpowiedz Link
strega Re: Nitulinko 03.11.05, 21:51 Napisalam maila na gazetowa poczte, ale chyba nic nie doszlo :( Napisze raz jeszcze na w/w adres. Odpowiedz Link
renia.renia Charles Jourdan, The Parfum, 50 ml bez kilku... 03.11.05, 17:20 ... ml, preferowana sprzedaż. @ renatka.renatka@op.pl pozdrawiam ren Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Charles Jourdan, The Parfum, 50 ml bez kilku. 03.11.05, 17:43 napisałam maila Odpowiedz Link
toula Re: Charles Jourdan, The Parfum, 50 ml bez kilku. 03.11.05, 18:03 i ja skrobnęłam @ Odpowiedz Link
lili202 Light Blue 03.11.05, 18:58 Tester kupiony u Szylla ze 100 ml pozostalo okolo 65 ml sprzedam lub wymienie na cos ciekawego. Propozycje prosze na maila Odpowiedz Link