olesiam Messe de Minuit Etro 01.11.05, 17:26 Powinni to robic w 10 ml buteleczkach, na te pare dni...Dawno nie byłam pod takim wrazeniem, absolutna symbioza... Odpowiedz Link
senta Re: Messe de Minuit Etro 01.11.05, 17:47 Ryzykownie..hmmmm Poszlam w strone JdM Hermesa-nostalgicznie i bez doslownosci;) Odpowiedz Link
marla30 Re: Dziś pachnę... 01.11.05, 19:28 Omnią dzisiaj, dobrze pasuje na taki jesienny dzień. Kusi mnie Omnia Crystalline. Odpowiedz Link
senta Pradą:)))) 02.11.05, 19:22 leze i sie upajam:) Nie wypada mi zmywac gary!!!!tez cos!;) Odpowiedz Link
modern_witch radosna twórczość w GC i Sephorze, czyli... 02.11.05, 19:30 na łapkach klasyczna Miss Dior, bo musiałam sobie przypomnieć, Feminite du Bois bo musiałam sprawdzić trwałość, Dior Homme bo akurat stanął na drodze, Chanel 19 bo wstyd, że dotąd nie probowałam na skórze i Tumulte Lacorix męski oczywiście, bo damski tylko ostrożnie na papierek dałam i mnie delikatnie mówiąc zemdliło... Odpowiedz Link
modern_witch Klasyczna Miss Dior bardzo na mnie ładna;-) 02.11.05, 21:35 klasa sama w sobie, wiadomo. Łagodnieje na mnie ten szypr, wychodzi z niego "wcielenie kobiecości", niesamowicie się na skórze układa. Był przez moment lekko mydlany, a teraz jest szalenie dyskretny, elegancki, a jednocześnie nieco zagadkowy, taki "niedopowiedziany do konca". Chyba jestem nieodpowiednio ubrana;-P i nieuczesana;-) Wstyd... Odpowiedz Link
benita5 Re: Klasyczna Miss Dior bardzo na mnie ładna;-) 02.11.05, 21:50 Nieodpowiednio? A to chyba zaden problem, zwazywszy na fakt ze dzis nie wtorek;o) Agni a jak na Tobie graja te szypry w odniesieniu do np Palomy, klasycznego Fendiego, 24F czy chocby Enjoy?? Moja skora bardzo zmiekcza, przeklamuje i malo ktory jest wytrawnie szyprowy...o Pantera zwykle na mnie byla chlodno-trawiasto-szyprowa...no ale coz kiedy w domu mialam zakaz uzywania. Musze zatem zmierzyc sie z klasyczna MD;)) Odpowiedz Link
modern_witch Re: Klasyczna Miss Dior bardzo na mnie ładna;-) 02.11.05, 22:07 24 F i EnJoy to zupelnie inna bajka, Palomy nie pamiętam za bardzo, a Fendi... hmmm, czy ja to wąchałam w ogóle? Nie pamiętam:-( Z szyprów mam jeszcze Divę w domu, ale Diva jest nieco na mnie ostrzejsza, choć też łagodnieje. Zmierz sie, zmierz z MD - jestem ciekawa. Na mnie jest w tej chwili niesamowicie wręcz łagodna, a jednocześnie szalenie zmysłowo-kobieca. Z tym że to taka wykwintna "niedopowiedziana" zmysłowość. Wiesz, takie bardziej spojrzenie spod długich rzęs niż "coś więcej";-P Odpowiedz Link
benita5 Re: Klasyczna Miss Dior bardzo na mnie ładna;-) 02.11.05, 22:22 "spojrzenie spod długich rzęs niż "coś więcej";-P "jejku jak to apetycznie brzmi...no czuje juz ten klimat niedopowiedzen;)) Ano wypisalam ciurkiem 24F i Enjoy czyli to co lubie;), jak tez i te z drugiego bieguna czyli te w stosunku do ktorych jestem raczej na "nie" /Paloma+Fendi/. A teraz zachodze w glowe, czy z Twojego przepastnego czerwonego woreczka niuchalam Etro Royal Pavillon?? No Agni, jak to bylo ;)) mysle ze tak, ze to moja pamiec nie robi mi psikusow...bo mam wlasnie na nadgarstku dzierze probke od Olesi...Ale pytam dlatego ze doznalam olsnienia ze swidruje mi poczatek jak w Margarecie Ley Escady...nie znam kompletnie piramidki, wiec byc moze sie osmieszam;O no ale co ja zrobie kiedy wlasnie wyczuwam takie analogie...slodko-rozany jasmin na poduszcze z ylang-ylang... -- Odpowiedz Link
modern_witch wąchałaś Royal Pavillon i sie zastanawiałyśmy+ 03.11.05, 09:35 co na to przypomina, "z lat osiemdziesiatych";-P Chyba na jakims "impulse" stanęło;-P Odpowiedz Link
benita5 Re: wąchałaś Royal Pavillon i sie zastanawiałyśmy 04.11.05, 13:41 Ano wlasnie, lata 80te!!tak, tak takie klimaty...no wiec porownalam sobie na spokojnie Escade M.Ley edp i Royal Pavillon i widze, czuje sporo zbieznosci;)) Pierwszy etap i potem koncowka wachana juz "Po Lisie" takie konkluzje mi przyniosla. Emocji wczoraj nie bylo wiec i rozwiniecie nutek dosc lagodne;) A ja dzis pachne Shalimarem, i bije sie z myslami ze bardzo zgredowato na mnie sie rozwinal...Weszlam po prysznicu w oblok i teraz nie moge wprost go zaakceptowac. Prawie mnie drazni:(...matko gdybym dzis miala typowac zapach aseksualny to pewnie bylby kandydat. Dla zmylenia powonienia, wtarlam za to w dlonie krem ivreszerowy ktory mial byc z migdalem, ale to takie migdalenie marketingowe, bo pachnie ziolami i trawa. Odpowiedz Link
marla30 Sicily 02.11.05, 22:13 z próbki, i jestem naprawdę zaskoczona. Wieszałam psy na tym zapachu, a tu niespodzianka, i nawet miód-ulepek nie przeszkadza szczególnie. Fajnie. Odpowiedz Link
lucapuka Charles Jourdan The Parfum 03.11.05, 08:00 Jestem olśniona............................. Odpowiedz Link
modern_witch Scentem, musze się "odsłodzić" po wieczornej i+ 03.11.05, 09:27 porannej traumie z p. Lacroix... normalnie, już mam kandydata do rankingu na damską malinę... ledwo to spotkanie przeżyłam, jak jeszcze gdzieś napotkam tego dusiciela, to nie odpowiadam za siebie... a jak mi jeszcze wlazł do kawy... brrr... w ogóle to zauważam u siebie od w tej chwili jakąś nerwicę natręctw co do tego zapachu... weszlam wlasnie do swojego pokoju i nerwowo nosem pociągam... hehe, miałam tak przed kastracją kota, też wchodziłam do domu i nerwowo obwąchiwałam wszystkie kąty... wybaczcie porównanie;-P Odpowiedz Link
strega Re: Dziś pachnę... 03.11.05, 10:23 In Black, oswajam go na razie.Ma jakas taka dziwna nutke, ktora zmusza mnie do siedzenia z nosem przy nadgarstku :) Odpowiedz Link
chatka_ Sheer Obsession :) 03.11.05, 12:47 Wlasnie nabylam na Allegro, oczywiscie pachne z probki, miniaturka dotrze za pare dni :) Odpowiedz Link
nitulina Re: Daim Blond - i bardzo się obawiam... 03.11.05, 14:01 Że mnie nie polubił...podobnie zresztą jak bulgari black... ----- “Then I’m dying on the bottom of a pit in the blazing sun.Torn and twisted at the foot of a burning bike And I think somebody somewhere must be tolling a bell..." Odpowiedz Link
renia.renia BU Orange, cierpię na przemęczenie esencjo- 03.11.05, 17:16 nalnymi, mocnymi zapachami, rano spędziłam ładne kilka minut i nie mogłam się zdecydować co wybrać na dziś :o( Wybór padł na BU ale okazał się kiepski i czułam się w nich jak w marnym przebraniu.. pozdrr Odpowiedz Link
chatka_ Love is All Guerlaina 03.11.05, 18:56 Chodze z nosem przy nadgarstku i wdycham zanim ze mnie zniknie, jak psik niespelna godzine temu :( Odpowiedz Link