Dodaj do ulubionych

Dziś pachnę...

• vanilia72 Re: Dziś pachnę...Mira Bai 01.11.05, 15:09
      pasuje do słońca i złotych liści
      • merolik Re: Dziś pachnę...Organza Indecence nt 01.11.05, 15:32

• kalooo Cerutti Image 01.11.05, 16:15
          Jest absolutnie mój...
    • balbina_alexandra Le Baiser du Dragon (ekstrakt perfum) 01.11.05, 17:17
    • olesiam Messe de Minuit Etro 01.11.05, 17:26
      Powinni to robic w 10 ml buteleczkach, na te pare dni...Dawno nie byłam pod
      takim wrazeniem, absolutna symbioza...
      • senta Re: Messe de Minuit Etro 01.11.05, 17:47
        Ryzykownie..hmmmm
        Poszlam w strone JdM Hermesa-nostalgicznie i bez doslownosci;)
    • elami3 Re: Dziś pachnęTygryskiem 01.11.05, 19:27
    • marla30 Re: Dziś pachnę... 01.11.05, 19:28
      Omnią dzisiaj, dobrze pasuje na taki jesienny dzień. Kusi mnie Omnia Crystalline.
    • modern_witch Znów wieczorem Dzing... 01.11.05, 23:08
    • mangos Glow 02.11.05, 07:29

• modern_witch Dzing! ;-))))))))) 02.11.05, 08:12

• vanilia72 Re: Dziś pachnę...Desnudą ;) 02.11.05, 08:47

• graza4 Jaipur Saphir 02.11.05, 11:29
    • benita5 Poeme, bardzo pasowal do kamelowej marynarki;) 02.11.05, 11:50
    • olesiam EdM Hermes 02.11.05, 12:26

• kalooo 24 Faubourg Eau Delicate 02.11.05, 12:35
        Klasyczna elegancja- lubię;)))
        • sorbet Sequioa CdG 02.11.05, 13:10

• chatka_ Celine Oriental Summer 02.11.05, 13:25
            • renia.renia Brit Red nm. 02.11.05, 18:45
              • senta Pradą:)))) 02.11.05, 19:22
                leze i sie upajam:)
                Nie wypada mi zmywac gary!!!!tez cos!;)
    • modern_witch radosna twórczość w GC i Sephorze, czyli... 02.11.05, 19:30
      na łapkach klasyczna Miss Dior, bo musiałam sobie przypomnieć, Feminite du Bois
      bo musiałam sprawdzić trwałość, Dior Homme bo akurat stanął na drodze, Chanel
      19 bo wstyd, że dotąd nie probowałam na skórze i Tumulte Lacorix męski
      oczywiście, bo damski tylko ostrożnie na papierek dałam i mnie delikatnie
      mówiąc zemdliło...
      • modern_witch Klasyczna Miss Dior bardzo na mnie ładna;-) 02.11.05, 21:35
        klasa sama w sobie, wiadomo.
        Łagodnieje na mnie ten szypr, wychodzi z niego "wcielenie kobiecości",
        niesamowicie się na skórze układa. Był przez moment lekko mydlany, a teraz jest
        szalenie dyskretny, elegancki, a jednocześnie nieco zagadkowy,
        taki "niedopowiedziany do konca". Chyba jestem nieodpowiednio ubrana;-P i
        nieuczesana;-) Wstyd...
        • benita5 Re: Klasyczna Miss Dior bardzo na mnie ładna;-) 02.11.05, 21:50
          Nieodpowiednio? A to chyba zaden problem, zwazywszy na fakt ze dzis nie wtorek;o)
          Agni a jak na Tobie graja te szypry w odniesieniu do np Palomy, klasycznego
          Fendiego, 24F czy chocby Enjoy??
          Moja skora bardzo zmiekcza, przeklamuje i malo ktory jest wytrawnie szyprowy...o
          Pantera zwykle na mnie byla chlodno-trawiasto-szyprowa...no ale coz kiedy w domu
          mialam zakaz uzywania. Musze zatem zmierzyc sie z klasyczna MD;))
          • modern_witch Re: Klasyczna Miss Dior bardzo na mnie ładna;-) 02.11.05, 22:07
            24 F i EnJoy to zupelnie inna bajka, Palomy nie pamiętam za bardzo, a Fendi...
            hmmm, czy ja to wąchałam w ogóle? Nie pamiętam:-(
            Z szyprów mam jeszcze Divę w domu, ale Diva jest nieco na mnie ostrzejsza, choć
            też łagodnieje. Zmierz sie, zmierz z MD - jestem ciekawa. Na mnie jest w tej
            chwili niesamowicie wręcz łagodna, a jednocześnie szalenie zmysłowo-kobieca. Z
            tym że to taka wykwintna "niedopowiedziana" zmysłowość. Wiesz, takie bardziej
            spojrzenie spod długich rzęs niż "coś więcej";-P
            • benita5 Re: Klasyczna Miss Dior bardzo na mnie ładna;-) 02.11.05, 22:22

"spojrzenie spod długich rzęs niż "coś więcej";-P "jejku jak to apetycznie
              brzmi...no czuje juz ten klimat niedopowiedzen;))
              Ano wypisalam ciurkiem 24F i Enjoy czyli to co lubie;), jak tez i te z drugiego
              bieguna czyli te w stosunku do ktorych jestem raczej na "nie" /Paloma+Fendi/.
              A teraz zachodze w glowe, czy z Twojego przepastnego czerwonego woreczka
              niuchalam Etro Royal Pavillon?? No Agni, jak to bylo ;)) mysle ze tak, ze to
              moja pamiec nie robi mi psikusow...bo mam wlasnie na nadgarstku dzierze probke
              od Olesi...Ale pytam dlatego ze doznalam olsnienia ze swidruje mi poczatek jak w
              Margarecie Ley Escady...nie znam kompletnie piramidki, wiec byc moze sie
              osmieszam;O no ale co ja zrobie kiedy wlasnie wyczuwam takie
              analogie...slodko-rozany jasmin na poduszcze z ylang-ylang...

--
              • modern_witch wąchałaś Royal Pavillon i sie zastanawiałyśmy+ 03.11.05, 09:35
                co na to przypomina, "z lat osiemdziesiatych";-P
                Chyba na jakims "impulse" stanęło;-P
                • benita5 Re: wąchałaś Royal Pavillon i sie zastanawiałyśmy 04.11.05, 13:41
                  Ano wlasnie, lata 80te!!tak, tak takie klimaty...no wiec porownalam sobie na
                  spokojnie Escade M.Ley edp i Royal Pavillon i widze, czuje sporo zbieznosci;))
                  Pierwszy etap i potem koncowka wachana juz "Po Lisie" takie konkluzje mi
                  przyniosla. Emocji wczoraj nie bylo wiec i rozwiniecie nutek dosc lagodne;)
                  A ja dzis pachne Shalimarem, i bije sie z myslami ze bardzo zgredowato na mnie
                  sie rozwinal...Weszlam po prysznicu w oblok i teraz nie moge wprost go
                  zaakceptowac. Prawie mnie drazni:(...matko gdybym dzis miala typowac zapach
                  aseksualny to pewnie bylby kandydat. Dla zmylenia powonienia, wtarlam za to w
                  dlonie krem ivreszerowy ktory mial byc z migdalem, ale to takie migdalenie
                  marketingowe, bo pachnie ziolami i trawa.
    • marla30 Sicily 02.11.05, 22:13
      z próbki, i jestem naprawdę zaskoczona. Wieszałam psy na tym zapachu, a tu niespodzianka, i nawet miód-ulepek nie przeszkadza szczególnie. Fajnie.
    • balbina_alexandra Jicky Guerlain (n/txt) 02.11.05, 22:43
    • mangos Helmut Lang 02.11.05, 22:47

• lucapuka Charles Jourdan The Parfum 03.11.05, 08:00
        Jestem olśniona.............................
        • vanilia72 Desnudą ;)))))))))) 03.11.05, 08:05

• modern_witch Scentem, musze się "odsłodzić" po wieczornej i+ 03.11.05, 09:27
            porannej traumie z p. Lacroix... normalnie, już mam kandydata do rankingu na
            damską malinę... ledwo to spotkanie przeżyłam, jak jeszcze gdzieś napotkam tego
            dusiciela, to nie odpowiadam za siebie...
            a jak mi jeszcze wlazł do kawy... brrr...
            w ogóle to zauważam u siebie od w tej chwili jakąś nerwicę natręctw co do tego
            zapachu... weszlam wlasnie do swojego pokoju i nerwowo nosem pociągam... hehe,
            miałam tak przed kastracją kota, też wchodziłam do domu i nerwowo obwąchiwałam
            wszystkie kąty... wybaczcie porównanie;-P
    • graza4 White Musk TBS 03.11.05, 10:03
    • strega Re: Dziś pachnę... 03.11.05, 10:23
      In Black, oswajam go na razie.Ma jakas taka dziwna nutke, ktora zmusza mnie do
      siedzenia z nosem przy nadgarstku :)
    • madlaine_xx Dasnudą - nietrwała ale urocza :) 03.11.05, 12:35

• chatka_ Sheer Obsession :) 03.11.05, 12:47

Wlasnie nabylam na Allegro, oczywiscie pachne z probki, miniaturka dotrze za
        pare dni :)
    • forevermore79 Klasyczny XS 03.11.05, 13:15
    • nitulina Re: Daim Blond - i bardzo się obawiam... 03.11.05, 14:01
      Że mnie nie polubił...podobnie zresztą jak bulgari black...
      -----
      “Then I’m dying on the bottom of a pit in the blazing sun.Torn and twisted at
      the foot of a burning bike
      And I think somebody somewhere must be tolling a bell..."
      • sorbet Prada:-) 03.11.05, 14:36

• bdx65 Re: Dziś pachnę...samsarą 03.11.05, 16:29
      • renia.renia BU Orange, cierpię na przemęczenie esencjo- 03.11.05, 17:16
        nalnymi, mocnymi zapachami, rano spędziłam ładne kilka minut i nie mogłam się
        zdecydować co wybrać na dziś :o(
        Wybór padł na BU ale okazał się kiepski i czułam się w nich jak w marnym
        przebraniu..
        pozdrr
    • marla30 Le Male JPG 03.11.05, 18:20
      A co :))
      • senta Pradą,doprawdy...:)))) 03.11.05, 18:24

• chatka_ Love is All Guerlaina 03.11.05, 18:56
          Chodze z nosem przy nadgarstku i wdycham zanim ze mnie zniknie, jak psik
          niespelna godzine temu :(
    • elami3 Re: Dziś pachnę.. Flowerbomb 03.11.05, 19:50
    • mangos Vent Vert 03.11.05, 19:54

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka