coralin Re: Dziś pachnę... 13.11.05, 14:57 Nature YR co prawda w ramach "wykańczania" zapachów, ale nosi sie miło. Tak sobie myślę, ze jak tak dalej pójdzie to w grudniu będe z przyjemnościa używać moich letnich zapachów(które mam wszystkie w wielgachnych butlach). Odpowiedz Link
kalooo Re: Dziś pachnę... 13.11.05, 18:06 Wyjątkowo-przed basenem Eau Torride,bo używanie DB na basen byłoby po prostu profanacją;) Ale teraz już po basenie-w pełni oficjalnie- kontynuacja szaleństwa,czyli Daim Blond właśnie..;D Odpowiedz Link
mangos Misz masz 13.11.05, 16:12 wszystkim chyba co mam;) aż mnie głowa od tego rozbolała. Pół dnia robiłam próbki,przygotowywałam paczki i wreszcie spoczęłam przed monitorem. Najbardziej czuję Dolce Vita- na mnie sa mega killerem, czuję je 24/h . Odpowiedz Link
eowyn Escada Collection 13.11.05, 18:30 bo dzien parszywy i jakos trzeba sobie pomoc;) zaraz sie zabiore za wyjadanie powidel ze sloika, a co!:> Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Dziś pachnę... 13.11.05, 22:39 nie mogłam się zdecydować ;( wszystko wywoływało objawy (wiecie jakie ;))) i nic mi nie pasowało, no na szczęście długi weekend się skończył ;))) Odpowiedz Link
chatka_ Dziś Dzing dzieki Agni ;)) 13.11.05, 22:45 Oswajamy sie, zrzucil bialy kitel, pachnie skora, gladka skora czarnego drewna, tak gladką, ze az miekką. Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę... 13.11.05, 23:34 MdM którego odrobinkę dostałam do przetestowania i jestem przerażona. zapaliłam wszystkie światła w pokoju Odpowiedz Link
benita5 Re: Dziś pachnę... 13.11.05, 23:49 Agni chyba przy zapalonym swietle nie zamierzasz odurzac sie MdM;) A swoja droga ten skrot przypomina mi pewien program dwoch satyrykow na M;)Tez nie zawsze bylo smiesznie...;** Odpowiedz Link
mangos MdM... 14.11.05, 07:42 ...nie pachnę, choć chciałabym. Chciałabym mieć chociaż 10 ml. Fascynują mnie. A dziś "zwyczajnie"- Addict-bo mi jeszcze na golfie z wczoraj zostało a zima już wita się z jesienią:(brrr. Odpowiedz Link
inka26 Re: Dziś pachnę... 14.11.05, 07:53 Max Mara - zakupilam wczoraj pod wplywem impulsu... slodkie i ladne :) Odpowiedz Link
mrouh Re: Dziś testuję...:-) 14.11.05, 08:51 Paris Roses Enchantees. Za zimno na nie i mi nie grają z pogodą, choć zapach mi sie podoba. Jednak myślałam, że są cieplejsze, bardziej miękkie, wilgotne... no wiecie...:-) jakieś takie "dystansowe" mi się wydają, wyniosłe, dostojne... czasem potrzebuję taka być, ale czy aż na 125 ml? :-) Odpowiedz Link
graza4 Re: Dziś pachnę... 14.11.05, 14:07 Generalnie to White Musk BS, a na nadgarstku Claire de Musc SL, jednak bezkonkurencyjne... Odpowiedz Link
mangos Raj 14.11.05, 15:58 Prawa łapa: stara Mania, lewa łapa Hermes Caleche, oprócz tego Bvlgari Absolute- wielkie dzięki Escape-jesteś cudowna:) Odpowiedz Link
benita5 Re: Raj 14.11.05, 16:59 No ja dzisiaj Edenem w rzeczy samej, ale nie jest mi rajsko a melancholijnie jak po sluchaniu Claptona "Tears in heaven" Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... 14.11.05, 17:10 Babcinie według kryteriów co poniektórych - Fleur d'Organger SL. Odpowiedz Link
toula Dzisiejszymi zdobyczami 14.11.05, 21:09 a wśród nich Desnuda i Belle de Minuit:-)) hurra !!! Wreszcie je mam :-)) Odpowiedz Link
kalia_t Zasadniczo EnJoy(chciałam byc elegancka):):) - 14.11.05, 22:30 a nadgarstki pachną prześlicznie Tumulte Ch.Lacroix, raj:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
mrouh Very Irresistible, ale chyba poztrebna korekta 15.11.05, 11:12 dziś trudny dzień w pracy, mam hospitację dyrektorską z oceną pracy na dodatek, a dyrekcja moja jest bardzo dziwna, delikatnie mówiąc, potzreba mi czegoś, co by ją ciut onieśmieliło...:-D ech, nie mam złego wilka Artisana, ani demonicznego BC ani nic takiego... VI wydaje mi się zbyt przyjazny:-) Pomyślę... Odpowiedz Link