chatka_ Re: Black Cashmere po raz ostatni... 20.11.05, 23:13 na pozegnanie, w ich miejsce, na powitanie, Cashmere Mist :))))) Odpowiedz Link
staua Luctor et Emergo POTL 21.11.05, 04:42 kolejne podejscie - kupilam w ciemno, czytajac tylko opis, juz jakis miesiac temu, po jednym dniu w pracy stwierdzilam, ze nadaje sie na wieczor, a dzis postanowilam potestowac dokladniej. Caly czas czuje w nim duzo wanilii oraz troche marshmallows, jest to odrobine doprawione kadzidlem, ale nie za bardzo. Poza tym teraz przyszlo mi do glowy bardzo natretne skojarzenie z Heliotrope Etro (ale pozytywne, to chyba znaczy, ze coraz bardziej przekonuje sie do POTL, choc nadal uwazam, ze do pracy sie nie nadaje) Odpowiedz Link
sorbet Wow, piękny jest ten zapach, chyba nie jest aż tak 22.11.05, 10:41 słodki jak Etro H? Ale wąchałem i tak tylko z pewnej odległości:-) Odpowiedz Link
kalooo Laura 21.11.05, 09:16 Dziś wyjątkowo muszę przypomnieć sobie wspaniałe momenty w ciężkich chwilach w związku z Tym... Odpowiedz Link
senta Arabie kontra Ambre Sultan...??? 21.11.05, 12:37 na korzysc tego pierwszego????hmmmmm.... Odpowiedz Link
senta Sultan odlecial na czarodziejskim.. 21.11.05, 19:29 dywanie po kilku minutach(buuu..) a wiec Sensation bo przeyszla pani od jogi. Odpowiedz Link
kalia_t Re: Dziś pachnę... 21.11.05, 21:43 Pure Poison i Red Edition G.webera, oba maja na mnie pewną wspólną nutę.:-))) Odpowiedz Link
a.g.n.i Musk Etro będzie, jeżeli oczywiscie+ 22.11.05, 08:48 nie sięgnę po Dzinga;-) na razie się obudziłam i myśli zbieram, znów oczywiście zaspałam trochę, musze przestawić ten budzik w telefonie z ósmej na siódmą bo będzie ze mną źle;-) Odpowiedz Link
kalooo Laura 22.11.05, 09:48 Nadal,nadal... A ten zapach w sobei coś ma-wczoraj pierwszy raz w życiu kolega wszedł po południu do biura i stwierdził,że coś bardzo ładnie pachnie;]Obleciał wszystkie pokoje i stwierdził,że to bezapelacyjnie ja;))) Odpowiedz Link
kalooo Re: Laura 22.11.05, 15:13 Ale jazda;) Przed chwilą usłyszałam,że na kręgle idziemy,ale ja mam tych perfum nie używać, bo ich rozpraszają;)) Hihi,no nie mogę!;DDD <rotfl> Ciekawe swoją drogą jaka byłaby reakcja na Palais Jamais ETRO..;DDD Odpowiedz Link
coralin Re: Dziś pachnę... 22.11.05, 14:25 Pomarańczowym sweterkiem Soni Rykiel. Niestety albo stety zapach przepieknie rozwija sie tylko na skórze. O tyle to kłopotliwe, że jednak szyja styka sie taka porą z wierzchnim odzieniem (płaszcz , kurtka) a na ciuchach pozostawia Rykiel zapach nieco apteczny, który mnie drażni. Hot Couture pięknie pachniał gdy przedostał sie na swetry a ten rykielowy sweterek nie. Odpowiedz Link
jasioo21 Re: Organzą 22.11.05, 18:58 Zdecydowanie Clinqiue Happy:) Juz od samego rana tak ten zapach dziala :) Hmm a na koszuli rozwija sie calkiem fajnie, inaczej troszke niz na skorze rowniez niesamowicie Odpowiedz Link
a.g.n.i Jak wychodziłam z pracy, to mnie zaniosło+ 22.11.05, 23:16 po zakupy, a że Arkadię mam najbliżej, to mnie zaniosło do Arkadii. Tam przypomniałam sobie smsa od Olesi, że warto zajrzeć do L'Occitane i obwąchać nowe wody - ambrę, kadzidło i 7 kwiatow, a następnie zajrzałam do Sephory przetestować nowe Kenzo Flower Oriental. Na jedną łapkę trafiło Kenzo... hmmm, no niestety, w klasycznym maku coś mi przeszkadza i tu również, choć, przyznaję - mniej. W klasyku siedzi pod tym słodkim pudrem jakaś dziwna zgnieciona roślinna nuta, tu też jej odrobinę wyczuwam... Oriental ratuje coś drzewno-żywicznego, ale za mało tego dla mnie. 7 kwiatów w L'Occotane się nie odważyłam, spróbowałam Ambry (słodka, fajna, choć znam fajniejsze) i kadzidła z mirrą. To ostatnie miałam i na ręku (prysznica nie przeżyło, przeżył za to maczek) i teraz na papierku. Nie wiem, co ja w tym czuje, nuty mirry właściwie nie znam, ale nie mogę nosa teraz od papierka oderwać. Będę jeszcze testować. Leciutko słodkawe, miękkie, tego kadzidla naprawdę odrobinka tam, ale całość fajna... Odpowiedz Link
madllen Re: Dziś pachnę 23.11.05, 15:20 Fleurs d'Oranger- oswajamy się, jest coraz lepiej;) Odpowiedz Link