nitulina Re: Nitu, a napisz coś wiecej...:-) bom ciekawa:- 23.11.05, 16:21 Aaaa to taki staroć www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp? ID=347&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en Kiedyś przed laty był dostępny w Polsce,najbliższa przyjaciółka jest fanką, teraz można kupić w sieci za grosze... Odpowiedz Link
mrouh aaa.... 23.11.05, 19:08 Rano niczym, w połowie dnia po wpadnięciu do domu po niezbędne papiery złapałam do torby Very I, w pracy okazało się, że w tej samej torbie mam już Eau d'amour, pięknie! Noszę ze sobą dwie pięćdziesiątki perfum, cyfrowy aparat, szminkę, której nigdy w życiu nie użyłam i tysiące innych rzeczy oczywiście. Po południu, po spotkaniu z prezydentem, z którego nic nie wynikło (jak zwykle), wylałam na siebie resztkę z próbki Kennetha Cola, żeby coś poczuć. I myślę, że na poranny mróz jutro nie znajdę nic odpowiedniego wśród dziesięciu butelek perfum. Ale może niedługo Chatka mnie uratuje:-) A propos, Chatko chyba muszę napisać do Ciebie maila, bo wczoraj w późnych godzinach to ja jakieś głupoty natworzyłam, muszę przeczytać swoje wysłane maile:-) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: aaa.... 23.11.05, 19:53 haha ja niby wszystko mam na półce, czasem tylko biorę jakąś flaszkę do torby na ewentualną poprawkę. Ale ostatnio wpadła mi w pracy do pokoju koleżanka w stanie gotowości bojowej, hehe, bo znienacka okazało sie, że ma po pracy zaproszenie na kolację, a nie miała nawet puderniczki;-) i ja tak wyciągam kosmetyczkę.. a tam... jedna próbka... druga próbka... koleżanka przy sąsiednim biurku lekki uśmieszek... trzecia i czwarta próbka... po chwili wyciągnęłam jeszcze trzy fiolki a wszystkie w gromki śmiech. Ale ta kolezanka co randkę miała pachniała na swojej randce nieziemsko, niepowtarzalnie i seksownie - Ambre Sultan;-). Ponoc zebrała komplementy... Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... 23.11.05, 19:44 Jil. Nie mogę wyjść z choroby, co więcej poszło na całego i drugi tydzień spędzam w łóżku, z kolejną baterią leków. Jest mi na przemian albo upiornie gorąco (kiedy leżę pod pierzyną) albo bardzo zimno (kiedy z niej wyłażę). Wczoraj utylizowałam Que Vivę dla orzeźwienia ducha, dziś ciepła i karmelowa Jil. Chciałabym mieć jej większą ilość... Odpowiedz Link