a.g.n.i 28.11.05, 21:22 Poprawiłam sie po kąpieli noszonym dziś mirrowo-kadzidlanym L'Occitane, zdaje się że to zapach na wszystko, na dzień, na wieczór, na zasypianie, na zmęczenie;-). Jeszcze raz dzięki Olesiu za info;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strega Re: Dziś pachnę;-) 28.11.05, 21:53 Dzis Winter Delice,zapach cynamonu daje mi jakies poczucie bezpieczenstwa :)) Odpowiedz Link
mangos Niczym... 28.11.05, 21:55 okropnie się czuję. Nos zatkany i ból gardła. Ryzykuję: kropla Angel Innocent na nadgarstek-o-cos tam wyczuwam i nawet mi żal , że zostało mi połowa z 25ml Odpowiedz Link
kalia_t Mont Blanc Presence d'une femme - 28.11.05, 22:10 w fazie testów, ale efekty świetne...:-) Odpowiedz Link
konasana Re: Dziś pachnę Le Baiser du Dragon 29.11.05, 09:17 od Madlaine (dzieki!) i coraz bardziej sie do Smoka przekonuje... Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę Le Baiser du Dragon 29.11.05, 09:20 O, zainspirowalaś mnie;-) wezmę próbkę dziś chyba... Odpowiedz Link
mrouh Szamponem Timotei miodowym z monoi de Tahiti 29.11.05, 09:45 mam katar jak nie wiem co, od wszystkiego chce mi się kichać, po prysznicu więc pachnę tylko szamponem z odżywką. Uwielbiam ten zapach, ciągle czekam aż zaczną robić większe butle tego szamponu albo włączą do promocji (bo jeśli jest promocja szamponów do akurat nie miodowego, buuu), używam go jako żelu pod prysznic nawet, jak muszę użyć innego to nie czuję się z tym dobrze:-). Uzależniłam się od szamponu:-) A może jest coś w sprayu co pachnie podobnie? Odpowiedz Link
sorbet Re: hussein chalayan (curated by colette) 29.11.05, 14:00 Wowow, napisz jak to pachnie, czy ta herbata jest mocna? Odpowiedz Link
vetiveria Re: hussein chalayan (curated by colette) 30.11.05, 08:38 Herbata nie jest szczególnie intensywna. Z początku dominują raczej bargamotka, delikatny kardamon i róża, co sprawia, że zapach niemal eksploduje świeżością i rześkością. Potem robi się drzewny (cedr, świerk) i odrobinę słodki, za co odpowiada, jak sądzę, paczuli. Ogólne wrażenie jest bardzo pozytywne, jakkolwiek woda chalayana nie należy do rodzaju, który byłby przeze mnie darzony szczególnym uwielbieniem. Może jednak się to zmienić w najbliższym czasie, bowiem jej działanie w tak paskudną aurę ratuje przed ostrym depresyjnym zjazdem. Przepraszam za późną odpowiedź, ale nie mam sieci w domu. Odpowiedz Link
vetiveria Re: hussein chalayan (curated by colette) 30.11.05, 08:46 Poza tym witam wszystkich bardzo ciepło, szczególnie kompetentny team forum. Czytam was ponad rok, ale moja wczorajsza wypowiedź była pierwsza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
chatka_ Organza FL po raz ostatni... 29.11.05, 13:58 Tak to stoi na polce a jak sie trzeba pozegnac, to zal :( Odpowiedz Link
energeia Re: Dziś 29.11.05, 14:49 Dior homme, ale mi jakos ostatnio pasuje. Zdefeminizowana się staję ;) Po południu idę potestować eau de Rochas, nie mam go w domu, a mam ochote tym tylko pachnieć. Odpowiedz Link
anniehall78 Rouge Hermes.... 29.11.05, 15:04 ... męczy mnie katar, więc czuję jedynie w ustach porażający różany puder! Odpowiedz Link
mangos Nu edt było... 29.11.05, 17:19 ...ale to bardziej dla otoczenia,sama nic nie czuję:( Odpowiedz Link
eowyn znow Baby Doll 29.11.05, 18:27 mam taki balagan, ze nie moge sie przedrzec do moich perfumowych zapasow... Co za wstyd, ide sprzatac!;) Odpowiedz Link
tranzystor4 Bulgari Black :-) 29.11.05, 22:45 Oraz Un Jardin en Mediterranee, piękny zapach. Przypomina mi Cartier Declaration. Zastanawiam się, jak nazywa się ta wspólna nuta obydwu zapachów, która mnie kojarzy się z dymem. Odpowiedz Link
jestemiwona Re: Mania Armaniego nowa 30.11.05, 11:16 Juz ją miałam sprzedać i ...polubiłam ją. Dobrze mi w niej. Wyczuwalna przez otoczenie... szczególnie przez mężczyzn - podoba się. Odpowiedz Link
tranzystor4 Re: Dziś pachnę;-) 30.11.05, 11:16 A*Men - naszła mnie ochota na czekoladę :-) Co tam. Odpowiedz Link
regata Scent CN 30.11.05, 14:02 i mam coraz większą chęć spróbować innych Scentów, mimo że początkowo odstręczała mnie w nich jakaś wibrująca, ostra nuta. Odpowiedz Link