Dodaj do ulubionych

Kto dołączył w 2005?

28.12.05, 10:33
Znów małe podsumowanie. Żałuję,że nie zapisałam daty ,kiedy pojawiłam sie na forum. Było to jednak z pewnościa ponad rok temu! A.G.N.I tez wydaje mi się tu byc prawie od początku:) . A kto dołączył do Nas w 2005? Z przyjemnością obserwuję rozrastanie się forum. Każdy wnosi tu część siebie...
Obserwuj wątek
    • mangos Re: Kto dołączył w 2005? 28.12.05, 10:34
      Myślę ,że Sorbet nie będzie zły za te moje zamykające rok 2005 wątki:)
      • hispana Re: Kto dołączył w 2005? 28.12.05, 10:43
        ja, ja, ja dolaczylam i gdyby nie Wy, zylabym dalej w zapachowej pustyni, gdzie
        sa tylko popularne i komercyjne zapachy.
        Dzieki Wam odkrylam CSP, CdG, L'artisana i wiele innych.
        Bardzo Wam za to serdecznie dziekuje.
    • mmartiene ja też :) i bardzo się cieszę :) n/t 28.12.05, 10:55

• laura27 i ja również:-) 28.12.05, 11:14
        i też mnie ten fakt bardzo cieszy. i choć mój gust perfumowy jest w dalszym
        ciągu dlaeki od wyrafinowania i pociągają mnie komercyjne zapachy, to jednak
        zaglądam tu cały czas, choć nie zawsze się udzielam:-)
        chciałabym Was poznać w nadchodzącym roku realnie, bo niestety zlot jesienny
        mnie ominął:-(
        pozdrawiam wszystkich, którzy tworzą to najmilsze i najładniej pachnące forum w
        internecie!
      • mmartiene i dodam... 31.12.05, 15:33

i dodam ze pojawilam sie tu 16 maja z zaproszenia Balbiny Alexandry :)
    • marta_nurka Re: Kto dołączył w 2005? 28.12.05, 11:15
      Ja rowniez dolaczylam i bardzo sie z tego ciesze :) Poki co malo pisze (mam
      wrazenie, ze ciagle niewiele wiem o zapachach) ale duuuzo czytam i szybko sie
      ucze. A jeszcze szybciej uszczuplam domowy budzet w jedynie slusznym zapachowym
      celu poznawczym... :)) Pozdrawiam!
      • martyna101 Re: Kto dołączył w 2005? 28.12.05, 11:19
        Ja calkiem przypadkiem, i bardzo sie z tego ciesze:))
    • escape5 Ja;DDDDD 28.12.05, 11:24
      Dokładnie tego dnia kiedy wybrano nowego Papieża kupiłam od Olesiam wodę Pupa.
      Była cudowna,chyba zawsze będzie mi się kojarzyć z wiosną.Wcześniej miałam chyba trzy zapachy i uważałam że to w zupełności wystarczy:).Póżniej zakupy poszły juz lawinowo-od tamtej pory zgromadziłam 30 buteleczek:P
    • purplehaze Me tooo :-)))) 28.12.05, 11:41
      Przez przypadek, ale na zawsze... Raczej podczytuję niż piszę, trochę się
      frustruję, po nocach czasem nie śpie z zazdrości, czasem sie nie zgadzam a
      czasem zachwycam. Dziękuję wszystkim Wam za inspiracje... ;-)))
    • elami3 Re: Kto dołączył w 2005? 28.12.05, 13:12
      Dołączyłam jakieś dwa miesiące temu. I wciągnęlo mnie zupełnie.Cieszę się
      bardzo, że trafiłam na to forum. Dzięki Wam "forumiankom" i "forumianom"
      odkryłam cudowny świat zapachów. Patrzę teraz co prawda z przerażeniem jak w
      zastraszajacym tempie rozrasta się mój "perfumeryjny kącik" (patrz "co
      ubyło/co przybyło) ale z drugiej strony jestem szczęśliwa, że mam wreszcie
      zapachy, które naprawdę są dla mnie i w których dobrze się czuję.
      Przy okazji oświecam moje córki.
      Troche mi tylko głupio bo obawiam się, że jestem pewnie najstarszą forumianką.
      I czuję, że nie przystoi mi zajmować się takimi rzeczami.
      Na szczęście mało kto mnie widział więc wstydzić mogę się wirtualnie. Zawsze
      to łatwiej :).

• escape5 Eee tam:) 28.12.05, 13:29
        > Troche mi tylko głupio bo obawiam się, że jestem pewnie najstarszą forumianką.
        > I czuję, że nie przystoi mi zajmować się takimi rzeczami.
        > Na szczęście mało kto mnie widział więc wstydzić mogę się wirtualnie. Zawsze
        > to łatwiej :).

Kochana,głupstwa gadasz.Tu wiek nie ma znaczenia,każdy znajdzie coś dla siebie i to jest ważne.Bądż z nami i pisz jak najwięcej !
        • elami3 Re: Dzięki 28.12.05, 14:51
          Dzięki za dobre słowo.
    • kati_mm Re: Kto dołączył w 2005? 28.12.05, 13:14
      Trafiłam niedawno, całkiem przypadkiem i jak na razie to raczej podczytuje :)
      Ale zapachowe szaleństwo od tego momentu bardzo mi się uaktywniło ...
      pozdrawiam przemiłe Forum
    • mangos Re: Kto dołączył w 2005? 28.12.05, 13:14
      Wydaje mi się,że wiek nie ma na tym forum znaczenia:).
      • rawita Re: Kto dołączył w 2005? 28.12.05, 13:50
        Ja jakoś na początku lata. Forum uciepliło mi wielkie odosobnienie na stypendium
        w Niemczech.
        • limetka77 Re: Kto dołączył w 2005? 28.12.05, 14:01
          I ja :) Prawie nie piszę, ale czytam regularnie :)
    • aasiak I ja! Ja tez!!! 28.12.05, 14:53
      I tez glównie czytam, ale zauważylam już początki uzależnienia :)))
      Dzieki ze jesteście!!!
    • lisabette Re: Ja też chyba w tym roku ;) 28.12.05, 15:44
      Na pewno w tym roku pierwszy raz coś napisałam na tym forum, ale podczytywałam
      już wcześniej. Raczej dużo nie piszę, bo nie mam za wiele czasu, ale zaglądam i
      śledzę.
    • new_bride Re: Kto dołączył w 2005? 28.12.05, 15:50
      Ja również w tym roku, gdzieś około kwietnia. Od tamtej pory czytam forum
      namiętnie, nawet kilka razy dziennie. Dzięki Wam poznałam zapach Un Jardin en
      Mediterrane-już dawno nie miałam zapachu, który by tak do mnie pasował.
      • toula i ja ! i ja !!! 28.12.05, 18:19
        jestem z Wami od czerwca, i chyba nie było dnia, żebym nie zerknęła tutaj choć
        na chwile. Szczególnie często lubie przebywać w Waszym towarzystwie, kiedy
        wszystko na raz wali sie na głowę.Natychmiast można o wszystkim zapomnieć i
        pozytywnie się naładować :-)) Pozdrawiam wszystkich stałych bywalców i witam
        ciepło całkiem świeżych :-)))
    • vanilia72 Re: Kto dołączył w 2005? 28.12.05, 19:42
      również w 2005 dołączyłam, ale czytałam wcześniej już.
      Efekt?
      Obsesyjnie chcę mieć więcej ciekawych zapachów, lista z dnia na dzień mi się
      wydłuża, córka testuje razem ze mną hehe, a ćwierć wieku młodsza ode mnie :))
    • babiloniaa Re: Kto dołączył w 2005? 28.12.05, 19:50
      ja też dołączyłam latem, wcześniej podczytywałam. Pozdrawiam pasjonatów, dzięki
      którym odkryć i planów mam aż nadto ;-)
    • a.g.n.i Mangos, ja też dołączyłam w 2005;-) 28.12.05, 21:23
      dokładnie 13 lutego, pamiętam;-)
      Wcześniej tylko podczytywałam forum z Waszych sygnaturek;-) i wahałam się,
      wejść tu, czy nie. I gdyby mnie Kaloo w końcu za łeb nie wzięła i nie namówiła,
      to do dziś bym się tak zastanawiała chyba;-) taka czasem zdecydowana jestem.
      To tylko atmosfera na forum sprawiła, że się tak szybko tu zadomowiłam. Bo tak,
      to krótko jestem przecież;-) w lutym roczek stuknie dopiero. Fakt, że czuję
      się, jakbym tu była dłużej... ale to zasługa chyba miejsca, atmosfery i ludzi.
    • epikurejka zgłaszam się 28.12.05, 21:32
      ja również dołączyłam w 2005 roku choć wcześniej czytałam Was namiętnie.
      Pozdrawiam wszystkich
    • oloom Re: Kto dołączył w 2005? 29.12.05, 09:22
      ja też dołączyłam na początku roku. Mało piszę, ale czytam regularnie. W sumie
      chyba każdego dnia zaglądam na forum. Atmosfera jest niepowtarzalna, zupełnie
      inaczej niż na wszystkich innych forach, czegokolwiek by nie dotyczyły. Przy
      okazji dziękuję Wam wszystkim, Dobrzy Ludzie :) za wszystkie miłe słowa
    • urstina Jeszcze ja jestem z 2005 29.12.05, 10:41
      A dokładnie to z 18 marca - sprawdziłam sobie, kiedy napisałam pierwszy post.
      Fajny wątek wymyśliłaś Mangosku, a dla mnie on akurat szczególnie ciekawie się
      prezentuje ponieważ pierwszy mój post był zapytaniem o... Rosebourbon. Szukałam
      intensywnie w Internecie informacji o tym zapachu i trafiłam na to Wasze - a
      raczej już teraz Nasze - Forum. I to było to! Moja fascynacja światem zapachów
      tu wreszcie znalazła zrozumienie, oddźwięk, życzliwe rady, mnóstwo informacji
      gdzie indziej niedostępnych no i przede wszystkim ten klimat. Bo tu wszyscy
      gadamy na tej samej, zapachowej fali, można powiedzieć takim perfumiarskim
      szyfrem - dla tych, którym ten temat jest obcy - niezrozumiałym. Fajnie jest
      podzielać z tyloma fajnymi osobami swoją pasję, bardzo mnie to cieszy! A
      wracając do Rosebourbon - to ten zapach zdominuje moje dzisiejsze posty. Od
      tego zapachu zaczęło się moje bywanie na Forum, a właśnie przed świętami
      zostałam szczęśliwą posiadaczką Rosebourbon! Jak się to ładnie zgrało,
      prawda?... A propos - Mangosku wyślij mi proszę maila z Twoimi namiarami, bo
      idąc za pomysłem wyczytanym oczywiście na Forum kupiłam igły jednorazowe i w tą
      tutkę zamierzam zrobić dla Ciebie próbeczkę. Pozdrawiam serdecznie wszystkie
      Forumki i Forumków!
      • mangos Re: Jeszcze ja jestem z 2005 29.12.05, 10:47
        Kochana Urstinko-już do Ciebie piszę.:*
        Jeszcze słowo do Agni-kurczę,myślałam,że byłaś tu przede mną, ba! byłam święcie o tym przekonana! :D
        • a.g.n.i Re: Jeszcze ja jestem z 2005 29.12.05, 22:26
          No coś Ty;-)
          A ja pamiętam, jak w pierwszych moich tygodniach na forum poinformowałaś o
          zmianie nicka;-) i skojarzyłam, że to z Tobą na Urodzie o Stelli gadałam...
          przecież ja wtedy całkiem nowicjuszką tu byłam;-P
          • mangos Re: Jeszcze ja jestem z 2005 30.12.05, 07:55
            Aaaaa fakt, fakt, kojarze jak przez mgłę...ale było cos takiego;)...
    • klucha1 Re: Kto dołączył w 2005? 29.12.05, 18:05
      Ja również dołączyłam do Was w tym roku. Poznałam mnówstwo nowych zapachów, z
      kieszeni, z toreb wysypują mi się stosy blotterków. Najniewinniejsze zakupy
      robię w takich miejscach aby na galerii była perfumeria. Osobnik
      Zakontraktowany ma już upatrzone ławki przed Douglasem czy Marionaudem - od
      jakiegoś czasu jednak zmuszam go do testowania męskich zapachów. I nawet
      całkiem mu się to podoba - dziś ma na nadgarstkach Boucheron i nowego Diora (a
      wyszliśmy kupić tylko parę rzeczy na kolację):). W każdym razie dzięki forum
      (które czytam kilka razy dziennie)odkryłam nowy, pachnący i znany mi dotąd
      pobieżnie obszar. Dziękuję:)
      • ja_sylwia ja też:) 29.12.05, 18:14
        choć prawie się nie udzielam, ale słucham rad, opinii i wącham:))Fajnie tu.
        Pozdrawiam poświątecznie.
    • pixie7 Re: Kto dołączył w 2005? 30.12.05, 02:16
      I ja :) Ale znacznie częściej czytam niż piszę (a i to nieregularnie), jednak
      robię to z wielką przyjemnością i cieszę się ogromnie, że znalazłam to miejsce.
      Wiele osób z Was znam z wizażu i tam się przeważnie spotykamy, a i tutaj miło
      mi z Wami pobyć. :)
      • lesbelles Re: Kto dołączył w 2005? 30.12.05, 12:57
        Ja też, za sprawą Voluptas :) Pixie - właściwie mogłabym skopiować wszystko, co
        napisałaś ;)
    • jollinka Re: Kto dołączył w 2005? 30.12.05, 13:44
      pod koniec roku - jestem totalną perfumomaniaczką - aż boję się mówić jaką mam
      ogromniastą kolekcję - zgroza!!!
      • mangos Re: Kto dołączył w 2005? 30.12.05, 14:28
        Jollinka,mów! Tu Cie każdy z miłą chęcią wysłucha:))
    • aveyrone dołączyłam nie dołączyłam 30.12.05, 16:19
      uwielbiam Was podczytywać,"sprawdzać" jak ma się to, o czym piszecie, do tego co
      ja wyczuję... forum jest przesympatyczne, gratuluję szczerze twórcom i głównym
      animatorom, dziękuję że jesteście, wszystkim życzę spełnionych marzeń i duuużo
      wolnego czasu
    • jollinka Re: Kto dołączył w 2005? 31.12.05, 01:31
      może kiedyś zrobię listę, bo sama nie wiem ile hihi! ale-ale czy tu nie ma
      facetów? oni tego nie lubią?? czy mają oddzielne forum?
      • kalooo Re: Kto dołączył w 2005? 31.12.05, 01:54
        Jollinko-2/3 Szanownego Zarządu forum to mężczyźni;D ..w dodatku to naprawdę
        bardzo utalentowane Nosy i wyjątkowi faceci;))
        A poza tym jest wielu ciekawych mężczyzn-prawdę mówiąc ja osobiście nie
        odczuwam dysproporcji między liczbą kobiet a mężczyzn na forum-wbrew pozorom
        pisze tu wielu i naprawdę bardzo ciekawie;)
      • a.g.n.i Re: Kto dołączył w 2005? 31.12.05, 10:35
        Są panowie, Jolinko, nie martw się;-) i to baaaardzo obeznani z tematem;-)
        • saturnzreturn Re: Kto dołączył w 2005? 31.12.05, 17:30
          Witam :) Dołączyłem niedawno , 3 tygodnie przed końcem roku , mam nadzieję ,że
          moje tematy wam się spodobały i ,że były w miarę orginalne i nie wtórne, będę
          starał się zawsze czymś was zaskoczyć :). Samo forum mi sie podoba mimo swojego
          artystycznego chaosu jest kolorowe i co najważniejsze ciąglę tętni życiem :).
          Zycze wam udanych perfumowych zakupów w 2006 roku a perfumiarzom ciekawych
          kompozycji które będą za pare lat klasykami. Mea Culpa :P
          Ps. Jestem facetem ;)
    • anniehall78 ja też!! 31.12.05, 19:25
      i kiedy w "poście powitalnym" przywitali mnie kociarze, już wiedziałam, że jestem u siebie!
      • jasioo21 Re: ja też!! 01.01.06, 11:21
        I ja niesmialo staram sie dolaczyc do forum, narazie powolutku, glownie pytajac
        i radzac sie starszyzny:)) Mama nadzieje ze jeszcze nie raz wymienimy sie tu
        doswiadczeniami zapachowymi:) Pozdrawiam
    • akikoo Re: Kto dołączył w 2005? 01.01.06, 12:21
      Ja też dołączyłam :) (i do innego forum, z którym łączy mnie "pokrewieństwo
      dyplomów").

Zawsze jestem pod wrażeniem, jak tu miło i sympatycznie.
      • rawita Re: Kto dołączył w 2005? 01.01.06, 22:32
        O rany! Jak dużo "tegoroczniaków"! Jak trafiłam na forum w czerwcu, to byłam
        pewna, że wszyscy forumowicze znają się od lat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka