junonna Chętnie przetestuję, może ktos ma :)) 16.01.06, 17:16 Mam ogromna ochotę ponosić : Magie Noire Nilang Lalique Tendre Kiss Lalique Le Baiser Lalique Charles Jourdan Un Jardin Mediterranee SMS Liczę na waszą pomoc ;), chetnie odwdzieczę się czymś z moich zasobów. Odpowiedz Link
toula Jaipur Saphir 16.01.06, 21:19 tyle zachwytów przeczytałam, że aż mnie skręca,żeby powąchac :-)) Nie wspomnę już o Coco Mademoiselle, na którą chyba zachoruje. Wywąchałam tylko krople z rozbitej próbeczki :-((, a juz zrobiła swoje :-) Odpowiedz Link
aniamasnik BY D&G odkupię 16.01.06, 22:52 No właśnie, jak się komuś znudziło - odkupię. Mój mail aniam69@poczta.fm Odpowiedz Link
ja_sylwia Pamplelune... 17.01.06, 21:02 jakieś rechy kupiłabym, ale więcej niż w miniaturce. Miniaturkę nabyłam drogą kupna, ale po pierwsze mało mi, a po drugie wnerwia mnie otwieranie tych maluśkich koreczków i myzianie się paluchami. No nie lubię. Może ktoś ma za dużo flaszeczek...? No i zima teraz, po co Wam Pamplelune..:)) Odpowiedz Link
jestemiwona Re: Pure Poison, Desnuda, Verry Irresistible 18.01.06, 08:44 Odkupię resztki, miniaturki, końcówki... Odpowiedz Link
maminka5 Gaultier Clas, i 2, NR, lempicka,E.Arden provocati 18.01.06, 22:00 próbki Gaultier ClassiQe, Gaultier 2, Lolita Lempicka, Elizabeth Arden - Provocativ women, Dior - Pure Poison Sensi Armaniego Jenifer Lopez Still - połowe Maroussia - Slava Zaitsev Jette Joop -połowe i teraz NR próbke,ale nie podpisana i druga niepodpisana I love again YSL , niepodpisana przez Pania w sephorze (ja gapa niedopilnowałam) takze znawczyni musiałaby sama odróznic. Wszystkie próbki raz lub 2 psikniete w celu zapoznania sie z zapachem. chciałabym sie wymienic na próbeczki moga byc resztki w celu poznania zapachu desnudy, króla słońce, gio armaniego, cerrutti image, stara mania (niesmiało) estee lauder pleasures, alien, 212 caroliny herrery, cos z Hermesa, cos z Moschino moze couture, BLV, dolce vita, poeme, DKNY, itp. czekam na propozycje. jestem poczatkujaca .. jestem nowa ale uczciwa. Odpowiedz Link
kalooo Re: Gaultier Clas, i 2, NR, lempicka,E.Arden prov 18.01.06, 22:04 witaj,mogę ci podesłać cerrutti image+stara mania i chętniutko przyjmę Jette Joop do potestowania;)) Może być?;) Odpowiedz Link
maminka5 Re: Gaultier Clas, i 2, NR, lempicka,E.Arden prov 18.01.06, 22:12 pewnie :-)) , tylko to połowa z 1,3 ml. Odpowiedz Link
kalooo Re: Gaultier Clas, i 2, NR, lempicka,E.Arden prov 18.01.06, 22:13 daj adres na @;)) pozdrov Odpowiedz Link
martyna101 Re: Gaultier Clas, i 2, NR, lempicka,E.Arden prov 18.01.06, 22:16 ja mam 212 moge podeslac:) Odpowiedz Link
jestemiwona Powąchałabym 19.01.06, 08:37 Nu, Dzing, stara Manie, Hiris,Jaipur Saphir, Hot Couture, Black Cashmere w zamian mogę przesłać: Organza klasyczna nowa Mania - robiona próbka całe próbki org. (1,2ml)- Chanel Nr 5 i Dolce&Gabana czerwona końcówki próbek org. (do umoczenia nosa)- Tresor, Moschino Couture, Coco Mademoiselle, Escada by M.L, Apparition, Escada Collection Odpowiedz Link
may2004 Re: Powąchałabym 19.01.06, 09:57 witaj, mam do powąchania dla Ciebie Hiriska( robioną próbkę 1,2ml), chętnie zamienię na:chanel nr 5. odezwij siena e.zastrozna@wp.pl pozdrawiam, edyta Odpowiedz Link
maminka5 Re: Gaultier Clas, i 2, NR, lempicka,E.Arden prov 19.01.06, 14:08 Martyna napisałam @ . a czy ktos wie jak pachnie to ? i moze ma próbke ? Lanvin Eclat D'Arpege Odpowiedz Link
lady Re: Gaultier Clas, i 2, NR, lempicka,E.Arden prov 19.01.06, 19:22 Mam, mogę zrobić próbkę. Odpowiedz Link
maminka5 Re: Gaultier Clas, i 2, NR, lempicka,E.Arden prov 19.01.06, 23:30 super. pisze @. Odpowiedz Link
roxi_hart Re: Le Feu - ciekawi mnie jak pachnie 20.01.06, 16:02 Moge odwdzieczyc sie Desnuda. Odpowiedz Link