kalia_t Od stóp do głow Lezard Femme:-))) jest piękny 25.01.06, 19:28 na pewien czas o nim zapomniałam, by znów powrócić... dziwny zapach w sensie pozytywnym, jest słodki i mocno waniliowy, a przepięknie nosił się latem w upalne dni:-) rozkwitał.... Odpowiedz Link
toula Dość różnorodnie:-) 25.01.06, 20:28 lewy nadgarstek- Mauboussin, prawy- Birmane, za uszami :-)) => Drole de Rose:-)) Odpowiedz Link
mangos Dziś pachnę...Daliflor i... 26.01.06, 07:11 Ambra Indiana. Daliflor jednak nie są dla mnie, cieszę się ,że skończylam próbkę. Odpowiedz Link
m23p31 beyond paradise... 26.01.06, 07:35 od benitki5:) tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20724;116/st/20060212/dt/6/k/df53/preg.png Odpowiedz Link
olesiam UjM Hermes 26.01.06, 09:30 Moj ukochany srodziemnomorski klimat...:) Milego dnia O. Odpowiedz Link
joaasiak1 Etro Musk 26.01.06, 11:09 ... i jakoś nie bardzo. Nie wiem, czy w nutach jest anyżek lub lukrecja, ale coś takiego właśnie czuję, a to są moje znienawidzone nuty zapachowe:-( Dobrze, że zapach mało ekspansywny. Odpowiedz Link
kalooo Generalnie Extravagance,ale nawet gdybym wylała+ 26.01.06, 11:24 wiadro jakiegoś killera to i tak bym nie poczuła, bo mnie katarzysko w nosie kręci tak rozkosznie,że łojej;] Odpowiedz Link
ivesman Re: Dziś pachnę... 26.01.06, 17:44 Issey Miyake Le Feu(na ręce)...tak z ciekawości,akurat były w Tesco:) Przyznam,że rzeczywiście są piekne. Odpowiedz Link
a.g.n.i zaliczyłam w pracy szorowanie Hirisa 26.01.06, 19:42 moja poranna bytność na tym wątku staje pod znakiem zapytania, koleżanka jednak ciężko mnie znosi, choć ograniczam do minimum, czas zatem podjąć bolesną decyzje... będę zabierać perfumy ze sobą i psikać się po jej albo moim wyjściu... A w weekend obleję się Musc Ravageur, pół próbki naraz pójdzie;-) Albo 5 psików słonia... albo cała wysmaruję się AS... ech, marzenia, do weekendu na szczęście niedaleko;-P Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Dziś pachnę...Oh la la 26.01.06, 20:22 na nadgarstku, niby mydełko, ale chyba mi się podoba ;) Odpowiedz Link
kalia_t Opętał mnie Lezard...:-)))) 26.01.06, 22:33 a na łapkach po chorobie pierwsze nowe testy: Hugo Boss Pure Purple - no nie powiem, ale to zapach w moim stylu:-)))) ILA jaśminiowy(gdyby tego jaśminu było ciut więcej, ech rozmarzyłam się:-))) Odpowiedz Link
a.g.n.i Dziś nie pachnę:-P ale biorę ze sobą... 27.01.06, 09:20 próbkę Ambre Extreme L'Artisan od Olesi i użyję, jak tylko będzie to już możliwe... no niestety, tak to będzie przez miesiąc najbliższy wyglądało;-) Za to w weekend kot przede mną będzie uciekał prychając, zobaczycie;-P Odpowiedz Link
mrouh Dzię pachnę jak zwykle od kilku dni 27.01.06, 10:51 ...czyli etrą. Wczoraj wieczorem psiknęłam sobie na noc na nadgrastek, żeby spokojnie z nimi pobyć, cudowne, skojarzyło mi się z zapachem frezji, ma w sobie coś takiego pieprzno-słodkiego. I to tak słodkiego, że mi to nie przeszkadza. Odpowiedz Link
olesiam Nadal sie wacham pomiedzy... 27.01.06, 10:55 Pewnoscia kropli Ambre Sultan i spokojem Chaosu:) ps. Dzisiaj snilo mi sie ze pracuje w Q...?:) O. Odpowiedz Link
senta Trzymam!!!! 27.01.06, 13:14 Olesiu!(kropka)Robota lezy(kropka)Ja trzymam kciuki(kropka)Najwyzej mnie wywala! (kropka) Odpowiedz Link
olesiam Trzymam!!!! 27.01.06, 16:09 Jaisalmer notes cardamom, incense, cinnamon, amber, benzoin, pimento, berries, guaiac wood (aka gaiac wood or saint wood), ebony-to dla Senty:) A wszystkim trzymajacym kciuki w sprawie spelnienia snow Bardzobardzobardzo dziekuje!!!kiedy impreza?:) Buziaki O. PS.Dla Pan-biegiem do Quality!zostalo kilka butelek mleczka i toniku Orlane (500 ml butle) w cenie 57 zl:)za sztuke:) Odpowiedz Link
senta Re: Trzymam!!!! 27.01.06, 20:54 Oj dzieki za nuty zapachowe..Wrocilam od lekarza gdzie zamiast o mojej tarczycy- wwachiwalysmy sie z pania endo w Jaisalmer:) Odpowiedz Link
merolik Re: Tygrys :))) 27.01.06, 13:11 trzeba używać ile się da zimowych zapachów, bo zaraz wiosna!!! (mam taką nadzieję przynajmniej :) Odpowiedz Link
senta Jaisalmer CdG 27.01.06, 13:22 Niepokoi mnie jedna nuta..niepokoi pozytywnie. Gdyby sorbet podrzucil nuty zapachowe :) Czuje jak mnie uwodza....:)) Odpowiedz Link
renia.renia Very Irresistible edp, ładne jednak są ale nie ... 27.01.06, 20:03 kręcą już mnie jak kiedyś. Nikt ich nie chciał na straganie więc muszem pokochać je na nowo ;o)) Odpowiedz Link
kalia_t Mixem Addicta i GoodLife'a wyszedł przepiękny 27.01.06, 23:22 miękko-pudrowy killerek, ale zapach fantastyczny:-)))) Odpowiedz Link