mangos 03.02.06, 15:10 Chwilowo porzuciłam Smoka by zapachnieć Luxure Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_sylwia Allure na sobie dla przypomnienia, a... 03.02.06, 15:34 na nadgarstku 212 Sexy i tak się zastanawiam, po kiego grzyba ja toto nabyłam..? Odpowiedz Link
chatka_ Radosc przyćmiewa mi zal... 03.02.06, 19:55 Dlugo wyczekiwana Prada zawodzi, delikatna mgielke wokol czuje, warkoczem tego nie mozna nazwac. Odpowiedz Link
isabella1974 Re: Radosc przyćmiewa mi zal... 03.02.06, 21:11 Very - Valentino, kocham ten zapach, coć może nie jest najnowszy. Odpowiedz Link
mangos Lewa łapa Fendi Theorema Leggero ... 03.02.06, 21:52 a poza tym ciagle Luxure-piękne.... Odpowiedz Link
nitulina Re: Jakoś strasznie mi potrzeba radości 03.02.06, 21:53 No to pachnę flowerbombem, a na łapkach ILA, a potem będę testować L'artisana Ambrę... Odpowiedz Link
mangos Re: Mangos, a co to jest Luxure? 04.02.06, 09:16 To to:) www.rococogifts.co.nz/rococogifts/product.asp?Action=Open&ProductID=82 Odpowiedz Link
mangos Luxure -Allure 04.02.06, 09:30 Dla mnie zapachy bliźniacze. Nuty podobne, zapach odbieram prawie identycznie. Różnica była tylko w cenie;)Czasem warto kupić w ciemno. Odpowiedz Link
elf.woman black cashmere.. 04.02.06, 10:01 ..w kółko i do znudzenia. i z rozpaczą wypatruję jaskółek.. Odpowiedz Link
renia.renia Re: Dziś pachnę... 04.02.06, 10:42 Nie wiem, nie mogę się zdecydować, najpierw psiknęłam się Altaro, potem poprawiłam MR a teraz znów chce mi się czymś psiknąć. I czekam z nosem przy oknie na listonosza ale coś go nie widać a ja nie chcę ruszać się z domu aby go nie przegapić, czyli dziś jestem niewolnicą mojego własnego nałogu ;o) Miłego łikendu wszystkim, rr Odpowiedz Link
chatka_ Takoz i ja :) 04.02.06, 11:43 Poczta nie chodzi, nie moge wyslac ci adresu, sprobuje pozniej... Odpowiedz Link
a.g.n.i Musc ravageur i szarlotką 04.02.06, 13:25 szarlotkę piekę na poprawę nastroju, kurczę, zjeść całej chyba nie damy rady;-P Przepraszam za to chowanie głowy w piasek, już nie będę;-) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Musc ravageur i szarlotką 04.02.06, 13:43 Milo Cie widziec:) Hmm...a brzoskwinie lubisz? Rozwiazanie rebusu, moze we wtorek, bo zwyklym poleconym poszlo:) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Musc ravageur i szarlotką 04.02.06, 17:29 brzoskwinie;-) hmmm, a wiesz, że bym zjadła... najlepiej taką prosto z drzewa i nagrzaną słońcem;-) ale pewnie nie o to chodziło... Odpowiedz Link
graza4 Re: Musc ravageur i szarlotką 04.02.06, 17:40 Zjadłabym szarlotki... Póki co zajadam smutki jeżykami classic ;) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Musc ravageur i szarlotką 04.02.06, 18:20 hmmm... mam pewne podejrzenia, że niedługo będziesz miała okazję spróbować mojej szarlotki;-P póki co, obecną zajęli się znajomi, raczej bez oporów;-P musiałam wręcz brutalnie schować po kawałku dla mamy i dla mojej przyjaciółki. Odpowiedz Link
graza4 Re: Musc ravageur i szarlotką 04.02.06, 18:31 Bardzo chętnie :) A tymczasem gratuluje sukcesu kulinarno-towarzyskiego! Ja już poleciałam do kuchni gotowa piec szarlotkę, niestety okazało sie, że głównego składnika brak... Ale jeżyki też dobre! Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Musc ravageur i szarlotką 04.02.06, 18:34 nie przejmuj się, mnie kiedyś mąki w trakcie zagniatania zabrakło, wykończyłam ciasto tartą bułką i sypnęłam dużo cynamonu;-P goście i tak zjedli;-) ale dzisiejsza była bez wpadek;-) Odpowiedz Link
lucapuka Le Roy Soleil który... 04.02.06, 17:40 pomaga mi przetrwać koszmarnego doła urodzinowego.... Odpowiedz Link
kalooo Love Blush,hiehie-różowo mi..;P + 04.02.06, 17:45 a poza tym na łapach Allure edp kontra edt, Celebration Fendi,Apparition, Absolu, Brit red i Escada Pacific Paradise-o dziwo nie jestem przeciw,napisze o tym może kiedyś na blogu;)) Uff..Kręci mi sie w głowie od tego wszystkiego;)) Odpowiedz Link
renia.renia Lucapuka, masz urodziny? Wszystkiego naj... 04.02.06, 18:27 najlepszego, no, i bądź już smutna, ściskam mocno :O) rr Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Le Roy Soleil który... 04.02.06, 18:31 Ja też z najserdeczniejszymi życzeniami, do ktorych dołącza się moja królewska ekipa;-) I nie martw się już... moje urodziny też niedługo... tegoroczne będą niestety jednocześnie pewną smutną rocznicą, ale nic na to nie poradzę... ściskam Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Le Roy Soleil który... 04.02.06, 18:39 Lucapuko wszystkiego najlepszego, szczęścia i miłości ! Ja miałam doła przy 30 ;)) teraz już się przyzwyczaiłam Odpowiedz Link
coralin Re: Najlepszego:) 04.02.06, 20:13 Pachnę po toskańsku trochę;) Winoroślą i innymi włoskimi ingrendencjami w 1881 Collection. Odpowiedz Link
lucapuka Jestescie kochani 04.02.06, 20:42 Dziekuję za umilenie mi przedurodzinowego doła i przepraszam za prywatę. Podobno przed urodzinami jestesmy osłabieni psychicznie i fizycznie, u mnie to na przemian dół z głupawką, której efektem ubocznym jest m.in. wątek pt. Radosna twórczość Dziś pachne smutno...i wcale nie dlatego, że płynie czas...ani z żadnego innego powodu... Po prostu: urodziny i tyle. Odpowiedz Link
toula syropem na kaszel od smaku truskawkowym :-((( 04.02.06, 23:15 Lucapuka,ściskam urodzinowo :-)))) Odpowiedz Link
a.g.n.i Palisandrem, to jeden z zapachow, którymi+ 05.02.06, 11:20 zlewam się do przysłowiowego pępka, te opakowania 75 ml są bardzo rozsądne, nie żeby zapach był nietrwały, ale tak się przyjemnie go psika i potem chodzi w takiej cudnej drzewnej mgiełce... mmmm, boski Jak słyszałam, mają zwiększać pojemność serii Red? Nic to, jak mi się skończy, to i większa butla problemem nie będzie;-), u mnie to litrami schodzi, a podejrzewam nawet, że bywa mi podbierany;-P Odpowiedz Link
kalooo Un Jardin en Mediterranee + 05.02.06, 14:51 i pierwszy raz zgarnęłam za niego taaaki komplement,że ażmi się nogi ugięły..;D Odpowiedz Link
nitulina Re:ILA od Olesi...i jestem chora znowu... 05.02.06, 14:54 A nie mogę...nie moge chorować, jutro mam poważny wyjazd...:( Odpowiedz Link
chatka_ Re:ILA od Olesi...i jestem chora znowu... 05.02.06, 14:59 Goraca kapiel, herbata z miodem i cytryna, a moze goraca czekolada z cynamonem, jakies leki i do łóżka, zrob cos co Cie uspi za dnia, wieczorem bedziesz zdrowa, jesli to tylko przeziebienie... Odpowiedz Link
nitulina Re:ILA od Olesi...i jestem chora znowu... 05.02.06, 15:54 CZEKOLADA Z CYNAMONEM!!!! Ty to jesteś spryciulek, lecę robić, bożeeee pyszne musi być!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
chatka_ Re:ILA od Olesi...i jestem chora znowu... 05.02.06, 16:00 Wiesz chodzi o cos na wzmocnienie, rozgrzanie, no i poprawe humoru, a potem dosyc przyjemnosci, marsz do łóżka! ;))) Odpowiedz Link
senta Re:ILA od Olesi...i jestem chora znowu... 05.02.06, 21:17 od ILA tez bym sie rozchorowala:))))zlosliwa jestem,a co!;) Odpowiedz Link
olesiam nieswiadomie tym co Kaloo:) 05.02.06, 15:36 Juz mam:)wlasna piekna seteczka:)! O. Odpowiedz Link
a.g.n.i oj bo wy moje panie jakieś dziwne macie konszachty 05.02.06, 21:45 proszę proszę;-P ja na dobranoc zatęskniłam za Jego Królewską Mością, ale jeszcze nie idziemy spać, niestety, mam roboty jeszcze trochę... a tak mi się nieeee chce... Odpowiedz Link
chatka_ Splendor i Prada, wow! 05.02.06, 22:29 Mialam zmyć z siebie te dawke tuberozy w postaci Splendor EA, ale ktos zapukal do drzwi i trzeba bylo sie ratowac "łatką", wybralam Prade, wyszlo cos co chciałabym mieć! Odpowiedz Link
mangos Le Baiser du Dragon... 06.02.06, 07:51 powracam po jednym dniu nieobecności. Już myslałam,że mojego komputera nie da sie uratować:/ Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Dziś pachnę... 06.02.06, 08:41 Nic mi się dzisiaj nie podoba :( chcę czegoś nowego i nie mam pomysłu na zakup :( to straszne Odpowiedz Link