chatka_ Re: czarna Mania 18.04.06, 17:16 Cos mi sie zamaniło, jak mowia u nas na wschodzie :) Odpowiedz Link
vanilia72 Podstawowo Be 21 ale po wycieczce do krainy + 18.04.06, 19:11 czarownic dodatkowo Lovely, Allure Sensuelle, Pleasure Exotic i Ogródek Nilowy ;)) i chyba będzie zakup hehehe, ale nie powiem czego Odpowiedz Link
mrouh Re: "tak jak w kinie, tak jak w kinie.." Cinema n 19.04.06, 10:14 Ja też Cinema i tez na obcasach:-) Odpowiedz Link
benita5 Re: "tak jak w kinie, tak jak w kinie.." Cinema n 19.04.06, 20:31 mrouh napisała: > Ja też Cinema i tez na obcasach:-) :))) jak swietnie pasuje do mocno kobiecego designu, prawda? :)) Odpowiedz Link
rybkad Re: Hot Couture edt 19.04.06, 13:48 całościowo a na łapie Messe de Minuit, które przyniosła mi Marla, jedna kropelka Messe przyćmiła morze Hot Couture, to wcale nie taki straszny zapach, mam na myśłi Messe, taki....dobroduszny:) Odpowiedz Link
mrouh messe 19.04.06, 17:36 hehe, Messe od Marli zapachniło całą paczuszkę:-) Poczułam ksoćiół w miasteczku mojej babci, wilgotne stare mury, nadpróchniałe drewno nasączone środkiem przeciwkornikowym. A potem pomyślałam, że messe de minuit jest blisko ideału zapachu warsztatu mojego dziadka- rzeźbiarza i malarza (zresztą, robił ławki i inne drewniane sprzety w tym kościele z pierwszgo skojarzenia). Tam pachniało równie mocno, kadzidlanie, ale bardziej drewnem, mniej kwaśno. Zapach- eksponat w muzeum osobliwości. Moim zdaniem nie do noszenia, a na pewno nie dla mnie, ale do poniuchania z próbki jak najbardziej:-) Chciałabym zamknąc w fiolce zapach kościólka w Murzasichlu i kawiarni, baru (czy jak tam zwał) tamże (chociaż może już go nie ma). MdM to jeszcze nie to:-) Odpowiedz Link
mangos Le Baiser du Dragon i... 19.04.06, 14:18 pędze na pogrzeb babci męża a potem do dentysty-kolejny dzień mek na fotelu dentystycznym. Wyleczone zostały wszystkie potencjalnie chore zęby, został ten,który powoduje najwiekszy ból i mam najczarniejsze wizje. Nie wiem,jak wytrzymam dzisiejszy dzień. Chyba na koniec zapodobam kieliszek koniaku;) Usmiecham się przez łzy... Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 19.04.06, 15:22 Lovely SJP. na nadgarstkach rozkwitają Violetta i Etra. Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Dziś pachnę... 19.04.06, 16:01 Odkryłam dziś, że się chyba zaraziłam waszą pasją :) Nastąpiło to wtedy, gdy zaczęłam na każdą rękę nakładać inny zapach, zastanawiając się głosno co "ubrać" do testów ( duża paka próbek przybyła :) Powoli lecz z dużą werwą pasja się rozwija, w związku z czym codziennie testuje, sprawdzam i poznaje nowe zapachy. A dziś pachnę: na jednym nadgarstku Stella, na drugim Desnuda, w jednym zagłębieniu łokcia Eau d'eden, a drugi dla równowagi jest "czysty" :) Pozdrawiam Odpowiedz Link