Dodaj do ulubionych

Moja teściowa pachnie...;)

23.04.06, 11:30
Zabawny wątek pt "Moja teściowa pachnie..." Moja niestety tylko Treselle Avonu i chyba będę musiała kiedyś sprezentować jej cos innego. Nie wiem natomiast co stało się z moimi Love Blush tej samej firmy,które dostała ode mnie na któreś tam urodziny? sama bym się teraz tym chętnie wypachniła:/
Obserwuj wątek
    • mrouh Re: Moja teściowa pachnie...;) 23.04.06, 11:58
      Moja teściowa pachnie Eau de Dolce Vita, Chanel 5, a na co dzień Naomi Campbell,
      nie wiem, jak się nazywa ten zapach, chyba po prostu naomi campbell. WIem, że
      kiedyś lubiła jakiś zapach Yardleya, chyba Pink Lace.
    • asineczka Re: Moja teściowa pachnie...;) 23.04.06, 12:26
      tym co jej kupię, bo sama nie ma pieniędzy na markowe perfumy:(( i skazana jest
      na mój gust, zresztą nigdy nie narzeka, lubi dość świeże, kwiatowe zapachy,
      zadowolona była z N.Ricci z gołąbkiem, Tendre Poison, Eternity, Escape, im
      większy świeżak tym bardziej jest zadowolona, nie lubi typowych perfum dla
      dojrzałych pań, a z takimi kojarzą mi się Samsara, klasyki Diora czy Chanel
      • marsiglia Re: Moja teściowa pachnie...;) 23.04.06, 13:03
        moja pachnie wishem lub tresorem
    • elve Re: Moja teściowa pachnie...;) 23.04.06, 14:34
      pachniała kobako i evasion niestety. ale od jakiegoś czasu reglarnie jej odpalam
      moje nietrafione zakupy i jest lepiej. szczególnie upodobała sobie Celine :)
    • klucha1 Re: Moja teściowa pachnie...;) 23.04.06, 16:19
      Moja pachnie codziennie i niezmiennie Icebergiem Twice. I nie chce o niczym
      innym słyszeć;)
      • benita5 Re: Moja teściowa pachnie...;) 23.04.06, 17:40
        Samsara, Amarige, Daring Rosselini i do pracy Mont blanc Un Presence...choc na
        niej ta ananasowa oranzadka jest zneutralizowana. Dostala oczywiscie moje
        nietrafy typu AA ylang&vanilia czy Red cap. Wczesniej zachwycala sie Dolce Vita
        ktory musial bezwarunkowo trafic do niej na jakies swieto. Ostatnio duzy
        aplauz wywolala Prada.
    • kasiulek Re: Moja teściowa pachnie...;) 23.04.06, 22:35
      Moja tesciowa pachnie Green Tea i bardzo lubi (mnie sie tez podoba, wiec jest
      OK:-)
      • esox.lucius Re: Moja teściowa pachnie...;) 24.04.06, 08:56
        A moja przez pewien długi czas pachniała Kenzo Flower, co w połączeniu z jej papierosami dawało mieszankę delikatnie mówiąc nieprzyjemną. Teraz jest lepiej:Gucci Envy.
    • escape5 Re: Moja teściowa pachnie...;) 26.04.06, 10:56
      Olimpią Polleny Evy którą dostała ode mnie i od której mam mdłości.

• madllen Re: Moja teściowa pachnie...;) 26.04.06, 13:05
        Na dzień dzisiejszy Chance Chanel, Dune Diora oraz na specjalne okazje
        uwielbiana Lolita Lempicka edt. Na szczęście dla mnie- moja Teściowa nie lubi
        powielać perfum- czas męczących Fragile minął, choć sentyment pozostał; mam
        ciche wrażenie, że gdyby nie moja nietolerancja, zagościłyby na Jej toaletce
        raz jeszcze... kto wie, może napiszę do Mikołaja w tej sprawie pod koniec roku;)
        A latem zapewne będą owocowe Calyx i kwiatowe Pleasures.
    • staua Nina Ricci 26.04.06, 18:35
      Deci Dela - to od lat jej ulubiony zapach.
      • senta Re: Nina Ricci 26.04.06, 20:39
        19 Chanel
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka