benita5 24.04.06, 16:32 Czy ktokolwie z szanownego grona juz mial stycznosc z tym smakolykiem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perfumiarz Delices de Cartier 25.04.06, 09:49 Otóż ja miałem w Gouglasie w Schwedt :)) Butelka jest śliczna i chce się aż brać do łapki ;)) Zapach umknął mi w natłoku masy rzeczy niespotykanych w Polsce :) Ale raczej opakowanie ładniejsze niż soczek, chyba pierwsze wrażenie jest fajne, ale potem już za mało charakteru :) p. Odpowiedz Link
benita5 Re: Delices de Cartier 25.04.06, 09:59 no wlasnie wiem ze jest w Germanii bo moze mi zanabyc bratnia dusza przebywajaca chwilowo w HAnnoverze, a pytajaca jak me zamowienia:> eh no waz w kieszeni syczy ale ten sklad i obietnica ze to bedzie TO.. ajc kusi i kusi ;)) Dziekuje Ci za opinie;)) Odpowiedz Link
elve Re: Cartier Delices 16.05.06, 16:46 mam na lewym. bez zachwytu. bardzo słodki, przypomina mi trochę flowerbomba ale mniej wdzięczny. w pewnym momencie ma fajną goryczkową nutę, ale ta szybko znika, w ogóle jest dość nietrwały. to tylko takie pierwsze wrażenia, węch mam jeszcze nieco przytepiony, na pewno powtórzę test. flakonik przecudnej urody, chociaż tester nie miał korka... Odpowiedz Link
kalia_t Re: Cartier Delices 16.05.06, 18:21 Wąchałam i testowałam, bardzo smakowity i wyjatkowo urokliwy:-) aż miało się ochotę zlizać toto z łapki. Zapach typowo "cartierowski", to się czuje od pierwszego niucha, mimo bogactwa owoców, zachowono indywidualny charakter marki:-) Zapach bogaty w niuanse, w duchu Cartiera, ale z nowoczesnym szlifem i symfonią smakowitości:-) Cóż wyczuł mój nosek, wyniuchał wiśnie, ale takie bardziej kandyzowane lub z alkoholu, dużą ilośc pieprzu, która sprawia że zapach nie jest nudny, oprócz tego ukochany jaśmin, fiołki i drzewo w bazie:-)Z nowości na razie prowadzi w moim prywatnym rankingu:-))) Odpowiedz Link
elve Re: Cartier Delices 16.05.06, 19:55 skoro już o wiśniach wspomniałaś - no właśnie, ja też czułam wiśnie, przez co Delices wydał mi się wtórny wobec Cherry Fantasy - no komplement to to nie jest ;) mam nadzieję, że tylk na mnie tak płasko się rozwija. Odpowiedz Link
elve Re: Cartier Delices 16.05.06, 23:01 ach, i odrobinę przypomina Tumulte Lacroix, taki trochę pączkowy jest. Odpowiedz Link
benita5 Re: Cartier Delices 17.05.06, 08:13 Elve czy on juz jest moze w S w citiforum? dzis tam planuje sie udac to moze zdarze przed zamknieciem... jesli tam jest... Odpowiedz Link
lesbelles Re: Cartier Delices 17.05.06, 10:52 Moim zdaniem to taki zwykły, przeciętny zapach. Adrenalina opadła prawie natychmiast po psiknieciu ;) A do tego skandaliczna trwałość - znika w takim tempie, że aż wierzyć się nie chce, że to Cartier ;) Odpowiedz Link