Dodaj do ulubionych

coś NIE z Chin

26.01.13, 13:58
Proponuję wszystkim umieszczać tutaj propozycje prezentów z duszą, pięknych , nie koniecznie takich tanich ale wyjątkowych, nie jakiejś "masówki" Piszcie jakie są Wasze pomysły!W Europie i w Stanach coraz większe jest zainteresowanie rzeczami niepowtarzalnymi, czy u nas też można coś takiego znaleźć? wpisujcie! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: julia Re: coś NIE z Chin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 14:04
      www.artmajeur.com/pl/artist/podl/portfolio
    • chabry_i_maki Re: coś NIE z Chin 28.01.13, 13:05
      hmm, no to skoro nie z Chin to może z Polski? Ja polecam bursztyn, nie wiem, może to wynika z moich osobistych upodobań, ale uwielbiam bursztynową biżuterię, mam sprawdzone sklepy i uważam, że to wartościowe i ponadczasowe produkty! Polecam np www.ambertic.pl bo szybka wysyłka, ale jest też wiele innych mniejszych sieci z ciekawą a polską biżuterią. Może warto postawić na jakość nie koniecznie na najniższą cenę!
    • ewkakaka18 Re: coś NIE z Chin 28.01.13, 13:16
      www.zygzakowo.pl
      Tutaj zajrzyj - polscy twórcy, sporo fajnych rzeczy dla dzieci ... hand made wysokiej jakości
    • Gość: buba Re: coś NIE z Chin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.13, 21:28
      ja proponuję pięknego anioła rzeźbionego ręcznie z imieniem i certyfikatem, można kupić w galeryjce Primrose w Warszawie na ul Białobrzeskiej.
    • gosiak12101978 Re: coś NIE z Chin 29.01.13, 12:23
      kielce.olx.pl/prezent-pod-choinke-urodziny-na-chrzest-slub-kielce-obrazy-recznie-wypalane-w-drewnie-iid-451302014
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka