Dodaj do ulubionych

Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę?

28.04.06, 09:47
Jaki im siępodobał? Pytam o męskie gusta :)
Obserwuj wątek
    • olga1974 Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 10:02
      na light blue DG - mój mąż był gotów kupić mi dwie butelki na zapas, tak mu się
      to podoba. oprócz tego na Euphoria CK, ale to na drugim miejscu
    • escape5 Poeme:) 28.04.06, 10:04
      Dune i ...Light Blue:).Ale najczęsciej dostaję komplementy za Poeme.Nie byłam na 100 proc przekonana do tego zapachu,ale naprawdę bardzo często koledzy pytaja czym tak ładnie pachnę.
    • inecita Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 10:29
      Issey Miyake (mi się nie podoba więc z zakupu nici)
      Ostatnio Boss Pure Purple nawet zechce mi moze kupic :)
      Be delicious DKNY
      Echo davidoff
      Eclat d'arpege Lanvin
      Bardzo: gucci Rush
      Escada nowa letnia (nazwy nie pamiętam)
      Niestety nie podoba mu się w ogóle Armani Code a mi owszem :((
    • kasiulek Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 10:34
      A moj maz ciagle wspomina Tommy Girl, ktorego uzywalam jak sie poznalismy, a
      ktorego od dawna juz nie mam:-)
      Ostatnio zwrocil uwage na AA Gentiane - pozytywnie:-)))
    • m23p31 Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 10:34
      Na Beyond Paradise od razu zwrocił uwagę, poza tym Prada. Tak w ogóle to
      mężczyźni wokół silnie reaguja na Glorię, a mój tata uwielbia Rush.
    • kalia_t Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 10:55
      Mój uwielbia na mnie wszelkie zapachy Cacharela ze szczególnym wskazaniem na
      AA, Eden, Noa, Promesse(!), Lou Lou w róznych wersjach i Glorię:-) Oprócz
      powyższych lubi Skin, Fluid, Esencię De Duende, EnJoy oraz Pure Poison:-)))
    • kalooo Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 11:01
      na każdy, zwłaszcza nowy na półce;))
      • lucy215 Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 03.05.06, 21:32
        hihi !:p
    • uka_m Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 13:32
      lolita lempicka/randki:) d&g-cokolwiek-zależy od pory roku..

• vanilia72 Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 13:46
      Tresor EdP
      Desnuda
      Cashmere Mist
      Le Baiser Lalique
      • mrouh Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 13:58
        mój Połów cały czas twierdzi, że on nie rozumie tych całych perfum bo i tak
        najpiękniejszy był zapach dezodorantu Miraculum (była taka seria kosmetyków tej
        firmy z AHA, w biało-zielonych opakowaniach i bardzo krótko, ale był do kompletu
        deozodorant. Pachniał zielonymi jabłkami i świeżo skoszona trawą) i jakiegoś
        innego pseudo francuskiego, równiez trawiastego. Od tamtej pory niczego nie
        uznaje. Na jego usprawiedliwienie mm to, ze był wtedy mocno i świeżo
        zakochany:-) Potem sam kupił mi Cafe-cafe, lubiłam je również. Chętnie bym je
        kupiła, ale wszedzie widzę albo juz nowsze wersje tego zapachu, albo całkiem
        stare, śmierdzące:-)
        • merolik Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 14:33
          Dolce Vita, Angel Violette, Light Blue, czerwona DG, i "o de merwej" ;)
          • benita5 Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 23:07
            merolik napisała:

> Dolce Vita, Angel Violette, ...
            >

podpisuje sie pod Merolik dodajac jeszcze Cinema, Tendre Poison, VI, HC...
    • homyk Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 14:57
      Madness, Baby Doll, Nu
      • chatka_ Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 15:17
        Angel Innocent, Romance
        • joaasiak1 Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 15:32
          Klasyczną Stellę, Le Feu Light i Narciso.
          • epikurejka Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 16:55
            Shalimar i o dziwo Hiris. A wydawało mi się, że Hiris lezą tylko przy skórze i
            są niewyczuwalne
            • sorbet Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 18:15
              Ja zwracam uwagę na CdG:-)))
              • agmusz Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 19:59
                Bo jesteś tendencyjny;)
              • kkml_mav Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 29.04.06, 14:11
                co to by bylo jakby cdg przestali sprzedawac:)

ja zwracam uwage na cerruti image, no a na drugim miejscu zlote emporio. A
                negatywna uwage zwracam na angela, bo go nieznosze:P

Kamil
    • nitulina Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 21:03
      Zapach idzie na bok ;) męźczyzn obezwładniam urokiem osobistym ;)o ile nie
      kończy się to jak w kawale o zielonym koniu...
    • bajlandia1 Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 29.04.06, 07:51
      Różni mężczyźni, ale zgodni ;-): Dolce Vita i Organza
    • paniszprottka Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 29.04.06, 14:54
      dolce&gabbana light blue...brr
      • rawita Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 29.04.06, 15:22
        Na Dolce Vitę i Nu
    • mmartiene Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 30.04.06, 16:46

podejrzewam ze w tym watku mozna sie spodziewac praktycznie kazdych perfum...
      moj facet nie zwraca uwagi na zadne z moich perfum...
      "cudze chłopy" natomiast uwielbiają Organze Indecence :)
    • basiaplewik Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 30.04.06, 19:55
      mój mąż lubi :
      eternity
      eau de dolce vita
      oxygene
      red cap d&g
      natomiast moje miłosci(dv, roma, poeme, d&g feminine) kwituje :wanilia (nie
      znosi zapachu wanili w perfumach, ja wręcz przeciwnie)
    • elve Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 30.04.06, 20:50
      moja lepsza połowa zwraca uwage tylko wtedy, kiedy jej się zapach nie podoba :)
      • rrooda Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 01.05.06, 08:12
        Angel
        jedyny rozpoznawany, po nazwie zapach
        cała reszta to:"fajnie pachnie"
        ;)
        • charade Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 01.05.06, 15:39
          Ex uwielbiał L'or de Torrente, ale podobało mu się też wiele innych, głównie
          kwiatowych, świeżych, delikatnych. Inni mężczyźni jakoś mało komentują,
          aczkolwiek czasem widzę reakcję w postaci przysuwania się, nuchania w powietrzu.
    • rainy.streets Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 01.05.06, 16:49
      Mój marudzi przede wszystkim, że nie pachnę jednym, kojarzącym się ze mną
      zapachem. za często testuję nowe zapachy, a swoich ulubionych (raptem kilku
      przecież ;)) mam o tych kilka za dużo.

ale z tych co mu się podobają to obecnie pozytywnie reaguje na Lovely SJP i
      Agenta Provocatuera. i Comme une Evidence YR, a ja już niestety nie :)
      • maja1000 Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 02.05.06, 12:06
        Mężczyźni ostatnio głównie komplementują mnie za Narciso Rodriguez, chociaż nie
        jest to moj faworyt (za faworytów raczej mi się dostaje:-).

Ale najczulsze komplementy (chyba już nawet o tym pisałam) jak to przepięknie
        pachnę usłyszałam podczas romantycznej randki od "wakacyjnej miłości", kiedy to
        z emocji zamiast lakierem potraktowałam swoje włosy off'em na komary (podobna
        wielkość opakowania i brak naonczas rzęsistego oświetlenia) było już jednak za
        późno, aby to zmyć...

• escape5 :))))) 02.05.06, 12:14
          Niezle,hehe:DD
      • babiloniaa Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 02.05.06, 16:15
        Pleasures, Champs Elysees, Desnuda.
    • a.g.n.i Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 03.05.06, 21:28
      mój własny osobisty jest wybredny i chimeryczny, na ogół zatem słyszę, że
      trudno ze mną wytrzymać w jednym pomieszczeniu:-P
      Podoba się Etra i Jaisalmer. Jaisalmer nawet za bardzo:-P. Tolerowany jest Król
      Słońce i Le Feu a także końcówka Opium (czyli to, co nosiłam na początku i w
      trakcie rozwijania się naszej znajomości).
      Aha, kiedyś spodobał się też Fleur d'Oranger SL. No ale to nie moja bajka,
      nawet dla niego bym sobie nie kupiła. Ale wrażenie, jakie na mnie zrobił
      tekst "co tak ładnie pachnie" pamiętam:-)
      Kolega z pracy skomplementował mnie za Hirisa, mówiąc, że "pachnę jak jego
      dziewczyna". Tak się zakłopotałam, że chyba Hirisa już do pracy nie nosiłam,
      choć stwierdził, że mu bardzo miło:-)
      A kiedyś jeden starszy pan zagadnął mnie na ulicy o perfumy, a nosiłam
      oczywiście Króla Słońce:-)
    • lucy215 Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 03.05.06, 21:36
      Mój T. nie raczej oszczędnie komentuje jak i czym pachnę, ale dostałam od niego
      Baby Doll,Hugo Boss woman i Issey miyake (stożek z kulką). Ostatnia pozycja
      chyba tylko ze wzgledu na to że sam uwielbia meską wersję.
      Wnioskuję zatem że owe zapachy lubi:)

Natomiast komplementy od męskiej częsci mojego otoczenia dostaję za Sunflowers
      EA. Dziwne ;)
    • mangos Mój M .... 03.05.06, 21:58
      uwielbia Black Cashmere i Organze Indecence...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka