antares1 28.04.06, 09:47 Jaki im siępodobał? Pytam o męskie gusta :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga1974 Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 10:02 na light blue DG - mój mąż był gotów kupić mi dwie butelki na zapas, tak mu się to podoba. oprócz tego na Euphoria CK, ale to na drugim miejscu Odpowiedz Link
escape5 Poeme:) 28.04.06, 10:04 Dune i ...Light Blue:).Ale najczęsciej dostaję komplementy za Poeme.Nie byłam na 100 proc przekonana do tego zapachu,ale naprawdę bardzo często koledzy pytaja czym tak ładnie pachnę. Odpowiedz Link
inecita Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 10:29 Issey Miyake (mi się nie podoba więc z zakupu nici) Ostatnio Boss Pure Purple nawet zechce mi moze kupic :) Be delicious DKNY Echo davidoff Eclat d'arpege Lanvin Bardzo: gucci Rush Escada nowa letnia (nazwy nie pamiętam) Niestety nie podoba mu się w ogóle Armani Code a mi owszem :(( Odpowiedz Link
kasiulek Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 10:34 A moj maz ciagle wspomina Tommy Girl, ktorego uzywalam jak sie poznalismy, a ktorego od dawna juz nie mam:-) Ostatnio zwrocil uwage na AA Gentiane - pozytywnie:-))) Odpowiedz Link
m23p31 Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 10:34 Na Beyond Paradise od razu zwrocił uwagę, poza tym Prada. Tak w ogóle to mężczyźni wokół silnie reaguja na Glorię, a mój tata uwielbia Rush. Odpowiedz Link
kalia_t Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 10:55 Mój uwielbia na mnie wszelkie zapachy Cacharela ze szczególnym wskazaniem na AA, Eden, Noa, Promesse(!), Lou Lou w róznych wersjach i Glorię:-) Oprócz powyższych lubi Skin, Fluid, Esencię De Duende, EnJoy oraz Pure Poison:-))) Odpowiedz Link
kalooo Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 11:01 na każdy, zwłaszcza nowy na półce;)) Odpowiedz Link
uka_m Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 13:32 lolita lempicka/randki:) d&g-cokolwiek-zależy od pory roku.. Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 13:46 Tresor EdP Desnuda Cashmere Mist Le Baiser Lalique Odpowiedz Link
mrouh Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 13:58 mój Połów cały czas twierdzi, że on nie rozumie tych całych perfum bo i tak najpiękniejszy był zapach dezodorantu Miraculum (była taka seria kosmetyków tej firmy z AHA, w biało-zielonych opakowaniach i bardzo krótko, ale był do kompletu deozodorant. Pachniał zielonymi jabłkami i świeżo skoszona trawą) i jakiegoś innego pseudo francuskiego, równiez trawiastego. Od tamtej pory niczego nie uznaje. Na jego usprawiedliwienie mm to, ze był wtedy mocno i świeżo zakochany:-) Potem sam kupił mi Cafe-cafe, lubiłam je również. Chętnie bym je kupiła, ale wszedzie widzę albo juz nowsze wersje tego zapachu, albo całkiem stare, śmierdzące:-) Odpowiedz Link
merolik Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 14:33 Dolce Vita, Angel Violette, Light Blue, czerwona DG, i "o de merwej" ;) Odpowiedz Link
benita5 Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 23:07 merolik napisała: > Dolce Vita, Angel Violette, ... > podpisuje sie pod Merolik dodajac jeszcze Cinema, Tendre Poison, VI, HC... Odpowiedz Link
homyk Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 14:57 Madness, Baby Doll, Nu Odpowiedz Link
chatka_ Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 15:17 Angel Innocent, Romance Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 15:32 Klasyczną Stellę, Le Feu Light i Narciso. Odpowiedz Link
epikurejka Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 16:55 Shalimar i o dziwo Hiris. A wydawało mi się, że Hiris lezą tylko przy skórze i są niewyczuwalne Odpowiedz Link
sorbet Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 18:15 Ja zwracam uwagę na CdG:-))) Odpowiedz Link
agmusz Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 19:59 Bo jesteś tendencyjny;) Odpowiedz Link
kkml_mav Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 29.04.06, 14:11 co to by bylo jakby cdg przestali sprzedawac:) ja zwracam uwage na cerruti image, no a na drugim miejscu zlote emporio. A negatywna uwage zwracam na angela, bo go nieznosze:P Kamil Odpowiedz Link
nitulina Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 28.04.06, 21:03 Zapach idzie na bok ;) męźczyzn obezwładniam urokiem osobistym ;)o ile nie kończy się to jak w kawale o zielonym koniu... Odpowiedz Link
bajlandia1 Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 29.04.06, 07:51 Różni mężczyźni, ale zgodni ;-): Dolce Vita i Organza Odpowiedz Link
paniszprottka Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 29.04.06, 14:54 dolce&gabbana light blue...brr Odpowiedz Link
rawita Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 29.04.06, 15:22 Na Dolce Vitę i Nu Odpowiedz Link
mmartiene Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 30.04.06, 16:46 podejrzewam ze w tym watku mozna sie spodziewac praktycznie kazdych perfum... moj facet nie zwraca uwagi na zadne z moich perfum... "cudze chłopy" natomiast uwielbiają Organze Indecence :) Odpowiedz Link
basiaplewik Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 30.04.06, 19:55 mój mąż lubi : eternity eau de dolce vita oxygene red cap d&g natomiast moje miłosci(dv, roma, poeme, d&g feminine) kwituje :wanilia (nie znosi zapachu wanili w perfumach, ja wręcz przeciwnie) Odpowiedz Link
elve Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 30.04.06, 20:50 moja lepsza połowa zwraca uwage tylko wtedy, kiedy jej się zapach nie podoba :) Odpowiedz Link
rrooda Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 01.05.06, 08:12 Angel jedyny rozpoznawany, po nazwie zapach cała reszta to:"fajnie pachnie" ;) Odpowiedz Link
charade Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 01.05.06, 15:39 Ex uwielbiał L'or de Torrente, ale podobało mu się też wiele innych, głównie kwiatowych, świeżych, delikatnych. Inni mężczyźni jakoś mało komentują, aczkolwiek czasem widzę reakcję w postaci przysuwania się, nuchania w powietrzu. Odpowiedz Link
rainy.streets Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 01.05.06, 16:49 Mój marudzi przede wszystkim, że nie pachnę jednym, kojarzącym się ze mną zapachem. za często testuję nowe zapachy, a swoich ulubionych (raptem kilku przecież ;)) mam o tych kilka za dużo. ale z tych co mu się podobają to obecnie pozytywnie reaguje na Lovely SJP i Agenta Provocatuera. i Comme une Evidence YR, a ja już niestety nie :) Odpowiedz Link
maja1000 Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 02.05.06, 12:06 Mężczyźni ostatnio głównie komplementują mnie za Narciso Rodriguez, chociaż nie jest to moj faworyt (za faworytów raczej mi się dostaje:-). Ale najczulsze komplementy (chyba już nawet o tym pisałam) jak to przepięknie pachnę usłyszałam podczas romantycznej randki od "wakacyjnej miłości", kiedy to z emocji zamiast lakierem potraktowałam swoje włosy off'em na komary (podobna wielkość opakowania i brak naonczas rzęsistego oświetlenia) było już jednak za późno, aby to zmyć... Odpowiedz Link
babiloniaa Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 02.05.06, 16:15 Pleasures, Champs Elysees, Desnuda. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 03.05.06, 21:28 mój własny osobisty jest wybredny i chimeryczny, na ogół zatem słyszę, że trudno ze mną wytrzymać w jednym pomieszczeniu:-P Podoba się Etra i Jaisalmer. Jaisalmer nawet za bardzo:-P. Tolerowany jest Król Słońce i Le Feu a także końcówka Opium (czyli to, co nosiłam na początku i w trakcie rozwijania się naszej znajomości). Aha, kiedyś spodobał się też Fleur d'Oranger SL. No ale to nie moja bajka, nawet dla niego bym sobie nie kupiła. Ale wrażenie, jakie na mnie zrobił tekst "co tak ładnie pachnie" pamiętam:-) Kolega z pracy skomplementował mnie za Hirisa, mówiąc, że "pachnę jak jego dziewczyna". Tak się zakłopotałam, że chyba Hirisa już do pracy nie nosiłam, choć stwierdził, że mu bardzo miło:-) A kiedyś jeden starszy pan zagadnął mnie na ulicy o perfumy, a nosiłam oczywiście Króla Słońce:-) Odpowiedz Link
lucy215 Re: Na jaki Wasz zapach mężczyźni zwrócili uwagę? 03.05.06, 21:36 Mój T. nie raczej oszczędnie komentuje jak i czym pachnę, ale dostałam od niego Baby Doll,Hugo Boss woman i Issey miyake (stożek z kulką). Ostatnia pozycja chyba tylko ze wzgledu na to że sam uwielbia meską wersję. Wnioskuję zatem że owe zapachy lubi:) Natomiast komplementy od męskiej częsci mojego otoczenia dostaję za Sunflowers EA. Dziwne ;) Odpowiedz Link