Dodaj do ulubionych

Gucci, Eau de Parfum II

29.04.06, 09:28
Co myślicie o tych perfumach? Czy są trwałe?
Gucci, Eau de Parfum II
Obserwuj wątek
    • escape5 Re: Gucci, Eau de Parfum II 29.04.06, 13:11
      Kupiłam dziś w ciemno korzystając z rossmanowskiej promocji.Hm...podobaja mi się ale nie mogę powiedzieć że jestem zachwycona.Spodziewałam się jakichś słodkości w rodzaju Lolity Lempickiej czy The Parfum Charles`a Jourdan`a.Tymczasem Gucci przypomina mi wode do ciała Coty o zapachu zielonej herbaty;P.Nie jestem rozczarowana,ale gdybym znała zapach-nie kupiłabym go,a napewno nie leciałabym po niego z wywieszonym językiem i dzieckiem na ręku:).Trwałość własnie badam,ale wygląda na to że nie jest najgorsza.
      • mazia79 Re: Gucci, Eau de Parfum II 02.05.06, 18:48
        To ja też moge juz zabrać głos, bo właśnie stałm się ich posiadaczka. Dla mnie
        są jednak całkiem słodkie, powiem szczerze, ze przypominaja m Lempicką. Ale nie
        wiem jeszcze jak tam trwałość. Dopisze jak przetestuję. Ale nie wiem, czy będę
        zadowolona bo jednak dosc specyficzna ta ich słodycz. Nic z zielonej herbaty
        nie czuje, niestety :(
        Pozdrawiam
        • escape5 A jednak!:) 02.05.06, 19:16
          Nie przejmuj sie zieloną herbata,ja też już przestaję ją czuć:))
          • mazia79 Re: A jednak!:) 02.05.06, 20:13
            A jak tam trwałość??? Kurcze bo ja juz nic nie czuję:(( a popsikałam się
            dopiero 2 godz temu. MOże to jednak tylko nasze wrażenie, ze jest taki ulotny.
            Mojej córci (5 miesiąc) też zupełnie nie przeszkadza w przeciwieństwie do
            innych, po których odwracała ode mnie głowkę, więc może faktycznie jest super
            delikany.
            A RJ wąchałam i zupełnie mi nie podszedł. A poszłam z zamiarem, żeby go kupić.
            Pozdrawiam
            Marzena
            • escape5 Re: A jednak!:) 02.05.06, 20:27
              Mówiłam Ci że delikatny.Ale wczoraj psiknęłam na przedramię po paru dniach nieużywania i czułam subtelną baze 4-5 godzin,czyli nie tak żle.Widocznie taka ich uroda.Mam nadzieję ze jednak inni będa je na nas wyczuwac:)
    • szczekuszka Re: Gucci, Eau de Parfum II 05.05.06, 13:28
      Moim zdaniem zapach ma spozniony sukces. Teraz coraz czesciej i gesciej czytam,
      ze ktos kupil i uzywa, a i na ulicy wyczuwam ten zapach.
      Ja go mialam zamiar kupic, ale wybralam jednak BEAUTIFUL SHEER Estee Lauder.
      Niestety gucci II w ostatniej nucie moze w upalny dzien dusic, a sheer ma bardzo
      ladna, bardzo lekka rozana nute.
      Takze nie kupie tego zapachu (takze z racji popul;arnosci), ale polecam, to moim
      zdaniem swiezuch dla lubiacych mocniejsze zapachy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka