gwiazdkaaa 29.04.06, 09:28 Co myślicie o tych perfumach? Czy są trwałe? Gucci, Eau de Parfum II Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
escape5 Re: Gucci, Eau de Parfum II 29.04.06, 13:11 Kupiłam dziś w ciemno korzystając z rossmanowskiej promocji.Hm...podobaja mi się ale nie mogę powiedzieć że jestem zachwycona.Spodziewałam się jakichś słodkości w rodzaju Lolity Lempickiej czy The Parfum Charles`a Jourdan`a.Tymczasem Gucci przypomina mi wode do ciała Coty o zapachu zielonej herbaty;P.Nie jestem rozczarowana,ale gdybym znała zapach-nie kupiłabym go,a napewno nie leciałabym po niego z wywieszonym językiem i dzieckiem na ręku:).Trwałość własnie badam,ale wygląda na to że nie jest najgorsza. Odpowiedz Link
mazia79 Re: Gucci, Eau de Parfum II 02.05.06, 18:48 To ja też moge juz zabrać głos, bo właśnie stałm się ich posiadaczka. Dla mnie są jednak całkiem słodkie, powiem szczerze, ze przypominaja m Lempicką. Ale nie wiem jeszcze jak tam trwałość. Dopisze jak przetestuję. Ale nie wiem, czy będę zadowolona bo jednak dosc specyficzna ta ich słodycz. Nic z zielonej herbaty nie czuje, niestety :( Pozdrawiam Odpowiedz Link
escape5 A jednak!:) 02.05.06, 19:16 Nie przejmuj sie zieloną herbata,ja też już przestaję ją czuć:)) Odpowiedz Link
mazia79 Re: A jednak!:) 02.05.06, 20:13 A jak tam trwałość??? Kurcze bo ja juz nic nie czuję:(( a popsikałam się dopiero 2 godz temu. MOże to jednak tylko nasze wrażenie, ze jest taki ulotny. Mojej córci (5 miesiąc) też zupełnie nie przeszkadza w przeciwieństwie do innych, po których odwracała ode mnie głowkę, więc może faktycznie jest super delikany. A RJ wąchałam i zupełnie mi nie podszedł. A poszłam z zamiarem, żeby go kupić. Pozdrawiam Marzena Odpowiedz Link
escape5 Re: A jednak!:) 02.05.06, 20:27 Mówiłam Ci że delikatny.Ale wczoraj psiknęłam na przedramię po paru dniach nieużywania i czułam subtelną baze 4-5 godzin,czyli nie tak żle.Widocznie taka ich uroda.Mam nadzieję ze jednak inni będa je na nas wyczuwac:) Odpowiedz Link
szczekuszka Re: Gucci, Eau de Parfum II 05.05.06, 13:28 Moim zdaniem zapach ma spozniony sukces. Teraz coraz czesciej i gesciej czytam, ze ktos kupil i uzywa, a i na ulicy wyczuwam ten zapach. Ja go mialam zamiar kupic, ale wybralam jednak BEAUTIFUL SHEER Estee Lauder. Niestety gucci II w ostatniej nucie moze w upalny dzien dusic, a sheer ma bardzo ladna, bardzo lekka rozana nute. Takze nie kupie tego zapachu (takze z racji popul;arnosci), ale polecam, to moim zdaniem swiezuch dla lubiacych mocniejsze zapachy. Odpowiedz Link