gigi23 08.05.06, 16:12 może ktoś zna ten zapach i mógłby mi go chociaż troche opisac ? z góry dzięki za wszelkie info :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saturnzreturn Re: Kenneth Cole - Black 08.05.06, 16:21 Chodzi Ci o męski??? Jeśli tak to mi się nie podoba...wczoraj testowałem na sobie jest herbaciany i taki kwaśniejący trochę. Zadna rewelacja ;) Odpowiedz Link
ivesman Re: Kenneth Cole - Black 08.05.06, 18:12 damski pachnie mipodobnie do narciso rodriguez...męski to typowy świeżuch a la essential. Odpowiedz Link
perfumiarz Wąchałem sam paczątek 09.05.06, 08:12 Bardzo kwiatowy, fajny, ja lubię kwiecię :)) p. Odpowiedz Link
llilly Re: Kenneth Cole - Black 09.05.06, 10:31 Moim zdaniem pachnie jak L'eau par Kenzo z dodatkiem jaśminu i konwalii. Odpowiedz Link
jollinka Re: Kenneth Cole - Black 09.05.06, 12:05 delikatny, kwiatowy, troche jak proszek do prania, dla mnie ani narciso ani l'eau /jezeli krakow to sluze psiknieciem/ Odpowiedz Link
elve Re: Kenneth Cole - Black 15.05.06, 22:41 jest łagodnie jaśminowo-magnoliowy, nic z rzeszy ostatnich jaśminowych killerów typu alien czy code. trochę mi przypomina Curious Britney Spears tym swoim świeżo-kwiatowym otwarciem, potem rzeczywiście bardzo podobny do NR for Her (czy jak kto woli Lovely SJP - skojarzenia się wręcz narzucają). w tym sensie bardzo amerykański ;) raczej nietrwały, rozwój też nie zaskakuje. przyjemne pachnidełko, nie wiem, czemu o tak mrocznej i zobowiązującej nazwie :) Odpowiedz Link
majeczkaa Re: Kenneth Cole - Black 18.05.06, 21:10 Kobiecy, kwiatowy nie mam z nim jakiś skojarzeń z innymi perfumami. Niezły zapach. Trwałość średnia, ale nie najgorsza. Odpowiedz Link