olga1974 Trussardi jeans 11.05.06, 09:37 bo mi się zaczął podobać i pasuje do słonecznej pogody :) Odpowiedz Link
sliwkaa Re: czym ostatnio najczęściej pachniecie 11.05.06, 09:46 sunflowers - a jeszcze kilka miesięcy temu nie podejrzewałabym siebie o chęć na ten zapach :-)) Odpowiedz Link
roxi_hart Re: czym ostatnio najczęściej pachniecie 11.05.06, 09:48 Lovely, ale juz mnie zaczal draznic, nachalny bardzo. Odpowiedz Link
chatka_ Re: czym ostatnio najczęściej pachniecie 11.05.06, 11:05 Zen BLV Rosamor Gdyby tak jeszcze w moje lapki wpadlao Par Amour i Eau Fraiche Bvlgari... Odpowiedz Link
addinka stożek miyake boooooooooski:))) 11.05.06, 10:23 a wydawało mi się, że to taki banalny świeżak.......a rozwija się cudnie i trwa, dla mnie to zapach olśnienie Odpowiedz Link
helena25 Re: stożek miyake boooooooooski:))) 11.05.06, 10:46 Zanim sie ocielplilo, bylo klasyczne Gio, pozniej wrocilam po ponad 10 latach do klasycznego Fedni i rowniez w ramach podrozy sentymantalnej do Edenu. Teraz ze sloncem przyszedl czas na Hermesowy Nil i kombinuje przy Anisii Belli, ale jakos musze sie z nia ulozyc. H. Odpowiedz Link
charade RL Romance 11.05.06, 11:19 Wydawało mi się, że go w ogóle nie czuć, a tu się okazuje, że czuć i to wszędzie ! Odpowiedz Link
chatka_ Re: RL Romance 11.05.06, 12:28 Zapomnialam, mam to cudo! Zaden z moich zapachow nie moze mu dorownac jesli chodzi o trwalsc i moc razenia :)) Odpowiedz Link
charade Re: RL Romance 13.05.06, 12:50 No super jest, to rodzaj perfum, które warto mieć w kolekcji ;) Ciekawa rzecz z tą trwałością jego, bo na ogół kobiety się skarżą, że jest mało trwały... Odpowiedz Link
charade Re: RL Romance 17.05.06, 22:15 Pachnie ładnie ;) chociaż przy początkowych testach obawiałam się o ilość paczuli w zapachu. Jakoś mi jednak nie przeszkadza. Bardzo lubię te perfumy, są świeże i eleganckie. Trzyma się chyba dość dobrze, to jeden z tych zapachów, na których trwałość większość utyskuje, ale są jednostki, na których trzyma się dobrze. bluesilk napisała: > A jak pachnie i utrzymuje sie na tobie ? Odpowiedz Link
chatka_ Re: RL Romance 17.05.06, 22:50 On przede wszystkim nie jest dyskretny, pachnie tak, ze wypelnia cale pomieszczenie i wzbudza powszechny podziw. Ma moc i osobowosc, chlod ktory pociaga...Pozostawia nie tyle warkocz co welon, az do samej ziemi :) Odpowiedz Link
charade Re: RL Romance 17.05.06, 22:56 No właśnie, koleżanka mówiła, jakoby czuć go było w pomieszczeniu - rozsiewałam zapach. Trochę zazdroszcze, bo mnie nie było dane poczuc na kimś Romance, a to jest jednak chyba coś zgoła odmiennego niż czucie na sobie ;)) chatka_ napisała: > On przede wszystkim nie jest dyskretny, pachnie tak, ze wypelnia cale > pomieszczenie i wzbudza powszechny podziw. Ma moc i osobowosc, chlod ktory > pociaga...Pozostawia nie tyle warkocz co welon, az do samej ziemi :) Odpowiedz Link
chatka_ Re: RL Romance 17.05.06, 23:09 Haha, ja mialam okazje, tzn. tak mi sie wydawalo :)) Caly rok bylam przekonana, ze jedna z moich sluchaczek na kursie pachnie Romance. Az w koncu spytalam czym tak oblednie pachnie...To byl jakis Avon, nie uwierzylam i do tej pory nie wierze :)))) Odpowiedz Link
klaudynkac Re: czym ostatnio najczęściej pachniecie 11.05.06, 12:17 jadore ,light blue,aigner in leather,bruno banani time to play,olimpia i claudia z polleny ewy,angel na wieczór. Odpowiedz Link
maja1000 Re: czym ostatnio najczęściej pachniecie 11.05.06, 12:22 Kiedy jest bardzo słonecznie i ciepło to 24 Faubourg Delicate, gdy jest ciut chłodniej, ale nadal słonecznie, to 24F w wersji klasycznej. Natomiast gdy pada deszcz pachnę Hirisem, cudnie się wówczas rozwija i bardzo długo trwa (a jak ogólnie wiadomo bardzo nietrwały to zapach) Odpowiedz Link
niesiatek Re: czym ostatnio najczęściej pachniecie 11.05.06, 12:40 En Joy -zachwyca mnie nieustannie , czuję sie w nim kobieco , szykownie .Pasuje do aury za oknem , trwały ,piękny zapach :) Odpowiedz Link
daggy4 Re: czym ostatnio najczęściej pachniecie 11.05.06, 13:55 niestety(!!!), w przerwie obiadowej udalam sie do pobliskiej perfumerii, gdzie pani ekspedientka spryskala mi obficie nadgarstek hypnose lancome.... czuje sie jakbym zanurzyla reke w kislu. az kreci mi sie od tego zapachu w glowie i chyba za chwile padne trupem na biurko.... Odpowiedz Link
silence-dreamer Re: czym ostatnio najczęściej pachniecie 11.05.06, 16:36 Wszelkie wiśniowe wariacje, więc Dreamer, Oblique rwd, Presence Odpowiedz Link
mangos Przechodzę fazę fascynacji AA 11.05.06, 16:42 A zatem Herba Fresca, Mentafolia i Anisia Bella. Ponadto Shalimar Light ( nadal mnie zachwyca), upragniona Stella, od czasu do czasu malinkami Variations i teraz mam nadzieję Lolitą edt. W obiegu będzie też Envy i Birmane ( własnie odebrałam przesyłki) Odpowiedz Link
kalia_t Re: czym ostatnio najczęściej pachniecie 12.05.06, 22:53 Ostatnio wybieram świeże i kwiatowe zapachy-pogoda niesmowicie im sprzyja:-) (m/in. zużywam próbki, aby uwolnić fiolki): Essence, Promesse,L'Eau d'Issey, Chic,Duende i inne:-) Odpowiedz Link
venus22 Re: czym ostatnio najczęściej pachniecie 13.05.06, 04:51 ostatnio ten Jewel Sung'a, a najczesciej chyba jednak Paris Hilton albo Light Blue by D&G.. Venus Odpowiedz Link
tranzystor4 Re: czym ostatnio najczęściej pachniecie 13.05.06, 09:20 Givenchy Blue Label, Dior Homme. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: czym ostatnio najczęściej pachniecie 13.05.06, 20:19 O to normalnie wątek dla mnie! Bo ja w zasadzie i zimą i teraz używałam ostatnimi czasy w kółko tego samego... Jak bylo zimno to Coco edp i Cristobal, no i Angel, teraz rano Angel Lily, wieczorami Angel klasyk :) bardzo dużo zużywam już od kilku miesięcy So Pretty klasycznego, teraz wersji Eau Fruitee. Oprócz tego wykańczam Narciso edt, i Lovely SJP. Z lubością wyciągnęłam mojego faworyta na ciepłe dni - lekko cierpkie i orzeźwiające Madness Natural Black. Odpowiedz Link
mangos Dodam,że jeszcze SMS-wreszcie zaczęłam je czuć:) 14.05.06, 07:09 Są całkiem całkiem:) Odpowiedz Link
merolik Re: ))) 14.05.06, 10:31 Od stycznia prowadzę statystykę zapachową ;) Codziennie zapisuję w kalendarzu, czym pachnę. I dzięki temu wiem, że: -w styczniu najczęściej EC i Sonią Rykiel pomarańczową -w lutym całkowity misz-masz, ale najczęściej Wishem, -w marcu Le Feu, Tiger, EC, Energizing Fragrance, -w kwietniu Le Feu, Ambre Sultan, Le Roy Soleil, Energizing a w maju na razie przodują: EdM, Addict Fraiche i Le Feu. Odpowiedz Link
merolik Re:Pewnie, że tak :)) 14.05.06, 14:44 Cieszę sie, że Ci się podoba :))) Pomyślałam, że zapisuję w kalendarzu wszystko, co najważniejsze, co muszę zrobić, o czym pamiętać, a że zapachy tez są BARDZO ważne, to dlaczego nie? Mam z tego frajdę przy zliczaniu :))) Odpowiedz Link
kalooo Re: czym ostatnio najczęściej pachniecie 14.05.06, 18:51 Zdecydowanie In Love Again-to będzie chyba mój absolutny rekord, zważywszy na fakt,że flaszeczka 100ml,którą nabyłam jedynie dzięki Nitce jest już w połowie pusta,tudzież w połowie pewna-w zależności od spojrzenia optymistycznego czy tez pesymistycznego;)0 I tu akurat musze przyznac,że to pesymistyczne, gdyż sam zapach jest wyjątkowo fantastyczny dla mnie ostatnio... Wcześniej pachniałam baaardzo długo Les Belles zielonymi i Eau Torride na zmianę z Jette Joop i YY. Ale zdecydowanie póki co ILA rulez!;D Odpowiedz Link
rawita Re: czym ostatnio najczęściej pachniecie 15.05.06, 10:06 A ja najczęściej Nu edt, który jest na mnie bardzo łagodny, delikatny i uniwersalny. Wolę edp, ale na ciepłe (ale nie za ciepłe) dni edt jest super. Poza tym dość często Dune i powoli zaprzyjaźniam się z Anisią. Odpowiedz Link
babiloniaa Re: czym ostatnio najczęściej pachniecie 16.05.06, 12:52 Pleasure najwiecej mi ostatnio zeszlo z flakonika. Odpowiedz Link
martyna101 Re: czym ostatnio najczęściej pachniecie 16.05.06, 13:40 ostatnio cos sie uczepilam Addict Eau Fraiche:) Odpowiedz Link
bluesilk Versace Versus Time for Pleasure 17.05.06, 06:43 Jakos ostatnio wszytskie zapachy mnie meczyly (co za duzo , to niezdrowo). Ten nabylam niedawno i musze przyznac , ze jestem bardzo zadowolona . Mozna sie psikac "od stop do glow " a nie jest meczocy. Jest tez stosunkowo trwaly.Slodki ale nie przeslodzony.Mam tez Time for Energy , ale juz mi sie tak nie podoba jak TfP.A napalilam sie na oba uzywajac balsamu Time for Energy. Odpowiedz Link