coralin Re: Dziś pachnę... 16.06.06, 16:18 Esencia de Duende- przepiękny. Dziś u mnie zapachowa inauguracja lata:) Wyszukałam w szafce chłodzący fluid Aromatonic Lancome'a i zel lawendowy YR i połozyłam pod ręką w łazience. Do torebki powędrował Caleche eau delicate. To fakt, że niektóre zapachy ciepłe , wręcz orientalne tez potrzebują ciepła i pięknie rozwinęłyby sie dziś(Narciso, Etra), ale żeby posmakować lata musze poużywać świeżuchów:) Odpowiedz Link
chatka_ Rain, Cotton i Grass M.Jacobsa 16.06.06, 16:55 Trawa jest moim zapachowym faworytem, ale coz jesli trwa tyle co...trawa... Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 16.06.06, 20:35 wzięło mnie na Escadę Collection - od wczoraj nieprzerwanie. miodna jest. Odpowiedz Link
mrouh enjoy 17.06.06, 10:20 z truskawki z truskawkowymi cukierkami dzięki Sencie:-) Mamma mia, jak mi dobrze:-) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 17.06.06, 17:04 Truth Lush, testuję iris silver mist i cuir mauresque SL Odpowiedz Link
voluptas Idol :) 17.06.06, 17:08 oczywiście za ciężki i za słodki na tę pogodę, ale czuję się w nim wyśmienicie... Będzie mój! :D Odpowiedz Link
regata Re: Dziś pachnę... 17.06.06, 17:32 Testuję Helmuta Langa, Mure et Musc Extreme L'Artisana i Eau du Mure MPG. Nic mi się dziś nie podoba:(( Odpowiedz Link
olesiam Prywatne Grasse+odrobina Scenta 17.06.06, 20:17 Jestesmy w naszym domu na wsi, krzak jasminu rozrósł sie do niewiarygodnych rozmiarów, kwiaty mamy w domu, na podwórku, w łazience.Deszcz złagodził zapach i zmiksował go z zapachem lasu, pięknie...:) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 17.06.06, 20:38 po truth i upale nie ma już śladu, jest Opium Fd Shanghai. Odpowiedz Link
anniehall78 Idole..... 17.06.06, 21:20 pachnie na mnie niemal identycznie jak Chaos DK, po kilku godzinach przeobraża się w Black Cashmere... ale bardziej przydymiony....przestaję kupować książki, zbieram na flakon. Płomyczku - ściskam z całych sił! Odpowiedz Link