regata Re: Dziś pachnę... 19.06.06, 20:43 Etro Magot i Oui Lancome. Od kilku dni zastanawiam się, bez których zapachów mogłabym żyć... Odpowiedz Link
joaasiak1 Pachniałam HC EDP - mnie... 19.06.06, 22:07 ...one najbardziej na lato właśnie pasują - te malinki przypalone:-) Odpowiedz Link
a.g.n.i Balsamem Króla Słońce na dobranoc 20.06.06, 00:21 chyba musze przyspieszyć jego zużywanie, jeszcze mam prawie połowę tuby, a nie wiem, ile leżakował, zanim do mnie trafił... szkoda byłoby wyrzucać, z durnego powodu, że się "oszczędzało". Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Ligea La Sirena Carthusia :) Piękna!! /nt 20.06.06, 12:08 Meroliku napisz cos więcej, proszę ;) Odpowiedz Link
merolik Re: Ligea La Sirena Carthusia :) Piękna!! /nt 20.06.06, 15:55 vanilia72 napisała: > Meroliku napisz cos więcej, proszę ;) Mam próbkę tego zapachu i powiem, ze oczarował mnie, dziś też nim pachnę. Łagodnie pudrowy, cichy, a jednocześnie trwa i trwa, wciąż jest blisko. Doskonały na taki upał jak dziś. Zakochałam się!!! Odpowiedz Link
mrouh skin znów 20.06.06, 08:28 oswajania ciąg dalszy. Przecież kiedyś muszę zużyć ten flakon:-) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę... 20.06.06, 09:22 Scentem - i rozważam rozstanie. Jest przepiękny i bardzo mi się podoba, ale chyba nie dla takiego chodzącego kaloryfera jak ja. Krótko mówiąc, mam wrażenie, że "gotuje się" na mnie. O wiele lepiej leży na mnie wersja Intense, chyba lepiej znosi ciepło - choć obiektywnie klasyk mi się chyba podoba bardziej... ojej, nie wiem już sama:-) Intense przechodzi póki co kwarantannę w szufladzie z bielizną:-P Odpowiedz Link
sensi5 Re: Dziś pachnę... 20.06.06, 09:58 Cerutti Image - zainspirowana Waszymi opisami jesiennych liści i świeżych, zielonych nutek połączonych czymś spicy :-) Odpowiedz Link
kati_mm CdG2... 20.06.06, 11:58 Ale chyba coś mi się z węchem zrobiło od tych upałów, bo prawie nic nie czuję :( Odpowiedz Link
a.g.n.i Scent Intense 20.06.06, 23:31 no i chyba lepiej na mnie leży od klasyka, naprawdę... Odpowiedz Link
rawita tym samym co Agni :)... 20.06.06, 23:39 ale na mnie dla odmiany chyba lepiej leży klasyk. Jest dużo głębszy, ma wiele odsłon. Intense wtapia się w skórę i od samego początku pachnie głównie ambrowo. Klasym jest mniej określony i zdecydowanie mocniej go czuję. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: tym samym co Agni :)... 20.06.06, 23:51 obiektywnie mi się klasyk podoba bardziej, ale nie jest na mojej skórze taki piękny, jak mogłabym się spodziewać. Za bardzo się nagrzewa i robi jakiś duszny. A Intense się nie daje;-P Odpowiedz Link
a.g.n.i Libertine i dociera do mnie... 21.06.06, 09:14 ...że obiecałam Mangos wysłać próbkę. Przez to wszystko zapomniałam na amen. Odpowiedz Link
hispana Il profumo - chocolat... 21.06.06, 09:53 i plyne w miekkim obloku swiezej czekolady i swiezej wanilii i rozplywam sie na coraz mniejsze czasteczki Odpowiedz Link