a.g.n.i Eau d'Iparie Occitane 24.06.06, 10:06 Miałam wrażenie, że może się doskonale sprawdzić też w upały i nie pomyliłam się, ten żywiczny akcent jest bardzo fajnie orzeźwiający:-) Odpowiedz Link
voluptas Narciso Rodriguez edp 24.06.06, 19:26 i mimo dość wysokiej temperatury nie udusiłam siebie ani nikogo innego :) Odpowiedz Link
olesiam Re: Dziś pachnę... 24.06.06, 19:49 Rano Ogród Śródziemnomorski, teraz Hiris+nadgarstek Yatagan Caron Odpowiedz Link
wiolinka100 byłam w sephorze :) 24.06.06, 21:23 na jednej ręce ultraviolet, na drugiej moschino couture. Odpowiedz Link
a.g.n.i Miałam testować Idola, ale skończyło się na tym 24.06.06, 21:56 że sięgnęłam na wieczór po Jego Królewską Mość:-) Odpowiedz Link
kati_mm A ja testuję Etro Etra, a dla porównania na ... 24.06.06, 22:12 drugiej ręce mam Image, bo tak mi się początkowo skojarzyło ... No i co ciekawe wyczuwam w Image teraz pewną dodatkową goryczkę, widać w chłodzie nie rozwija się w pełni :) Odpowiedz Link
mrouh hmmm... dziś nietypowo:-) 25.06.06, 10:11 PAchnę antyperspirantem Swedish Herbs Forte Sweden:-) ZUpełnei bym nei podejrzewała, że ta firma ma coś dla mnie, szampony i odżywki z panią Potter w kapeluszu mi nei odpowiadają, a tu sie okazuje, że za grosze mają coś takiego przyjemnego. Zapach z kulki jest cytrusowo-zielony, ale w rzeczyswistości łagodnieje na ciele. PAchnie tak, że użycie perfum już nie jest konieczne/możliwe:-) Czasem to jest zaleta, np. jak się idzie po truskawki na targ w niedzielę rano:) Odpowiedz Link
elf.woman Re: hmmm... dziś nietypowo:-) 25.06.06, 10:26 addict. a co tam. lubię straszyć ;) * * * ..kawę słodzili mu krwią, gin doprawiali mlekiem.. Odpowiedz Link
regata Re: Dziś pachnę... 25.06.06, 11:34 Un Jardin Sur Le Nil do pępka i jestem happy:). Wszystko inne poszło w odstawkę, nawet Oui Lancome mnie drażni przy tym upale... Odpowiedz Link
klaudynkac white tea 25.06.06, 13:16 white tea polleny ewy,bardzo świeżo i cytrynowo...na upał.. Odpowiedz Link
m23p31 a ja do pępka Helmutem Langiem - właśnie wychodzę 25.06.06, 14:33 ... zobaczymy:) Odpowiedz Link
voluptas ogródkiem śródziemnomorskim 25.06.06, 15:58 a na rękach efekt wizyty w GC - Feminite de bois, które zniknęło ze mnie momentalnie i letni gorsecik JPG. Niestety, nie dla mnie jego letnie edycje, ta pachnie na mnie jak zwykłe mydło toaletowe :( Odpowiedz Link
kati_mm Re: Dziś pachnę... wieczorne testowanie 25.06.06, 19:47 Lewa ręka: Aqua Motu CSP - dla mnie zbyt dosłownie morskie, ale jak ktoś lubi to na upał w sam raz - morska bryza, z odrobiną czegoś drzewnego :) Prawa ręka: Petite Cherie - też nie dla mnie ;) Gruszkowo, dziecięco, cukierkowo... Odpowiedz Link
olesiam Bulgari Blanc nad Świdrem:) 25.06.06, 20:24 Śmieszna rzeka, woda po kostki:)ale dzieci mają ubaw:) Odpowiedz Link
absolut_mirage Envy Me 26.06.06, 00:15 Stara miłość nie rdzewieje ... "Life is a journey not a destination" Odpowiedz Link