heliamphora Cristobal od Olgi... 24.08.06, 14:21 ... i wielkie zakochanie od pierwszego wejrzenia :)) Odpowiedz Link
m23p31 Re: Cristobal od Olgi... 24.08.06, 14:30 ja tez, ja tez mam, w dodatku to EdP (!) baaardzo mi sie podoba, tylko nigdzie nie ma:( Odpowiedz Link
heliamphora Re: Cristobal od Olgi... 24.08.06, 14:57 No własnie, nie ma :( Wiem że coś było we Fragnecie, ale nie pamiętam czy EDT czy EDP, a oni już od miesiąca mają bałagan reorganizacyjny i nie można sprawdzić... Ale w ostateczności EDT kupię, bo bardzo mnie tren zapach ujął :) Odpowiedz Link
olesiam Re: Dziś pachnę zmierzchem lata part II 24.08.06, 15:23 Ambre Precieux MPG a na nadgarstkach Chemistry Cologne i Aromatics Elixir Velvet Sheer Philtre Sensuel Clinique Odpowiedz Link
chatka_ Dzien mija a niczym jeszcze nie pachne, chyba ze.. 24.08.06, 16:53 kurzem i plynem do mycia okien :)) Szybciutko postanawiam to nadrobic, moze mydlem? :))) Odpowiedz Link
wiolinka100 Angel Violette 24.08.06, 18:16 I nadal szukam flakonu ze sprayem, może ktoś ma na zbyciu?? Odpowiedz Link
mrouh Re: Dziś pachnę zmierzchem lata part II 24.08.06, 20:12 A ja czymś co jest nie do odtworzenia, a podoba mi się wprost szaleńczo... składa się z jakiejś przypadkowej ilości fleur de figuier Molinard i still j.lo. Ale mieszanka, co? :-) a najgorsze, że ta dziwaczna mikstura jest po prostu bajeczna, dziś odnalazłam zachomikowaną próbkę z tym czymś i najchetniej sama bym się zjadła, to najlepszy z moich zapachów! Wącham się i upajam tym słonecznym słodkim, ciepłym, ale z pojawiajacym sie od czasu do czasu powiewem suchej goryczki, zapachem. Gdzie kupic molinarda? och... i jak odtworzyć proporcje?... to sobie narobiłam... I niestety nie wiem, któremu z tych zapachów to cudo na mnie zawdzięcza swój czar... bo nie mam ich osobno w wersji czystej... Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: Dziś pachnę zmierzchem lata part II 24.08.06, 20:14 A ja po całym dniu z HC edp wwąchuję się w nadgarstek z Hirisem zakupionym w ciemno. Na pierwszy test mogę powiedzieć, że piękny jest:-) Odpowiedz Link
toula Re: Dziś pachnę zmierzchem lata part II 24.08.06, 20:26 Presence d'une Femme Intense, na nadgarstku kropla Parfums de Nicolai Cologne Sologne z próbki Odpowiedz Link
orzeszek_solony Re: Dziś pachnę zmierzchem lata part II 24.08.06, 21:48 Anglomania - warto było jednak kupić ją w ciemno, oj warto... Na nadgarstku w formie testu - Santal Blanc SL Odpowiedz Link
voluptas Re: Dziś pachnę zmierzchem lata part II 24.08.06, 22:06 Orzeszku, a nie mówiłam? ;))) Odpowiedz Link
orzeszek_solony Re: Dziś pachnę zmierzchem lata part II 24.08.06, 22:46 oj, mówiłaś, mówiłaś;)) i skusiłaś mnie, nie powiem - i bardzo dobrze :) Odpowiedz Link
kalia_t Dziś pachnę typowym zmierzchem lata EnJoy:)))) 24.08.06, 22:30 już prawie zapomniałam jaki jest piękny:))) Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: Dziś pachnę typowym zmierzchem lata EnJoy:))) 25.08.06, 05:14 Będzie Narciso edt. Odpowiedz Link
benita5 Re: Dziś pachnę typowym zmierzchem lata EnJoy:))) 25.08.06, 10:02 kalia_t napisała: > już prawie zapomniałam jaki jest piękny:))) A ja ciagle pamietam, wachajac korek w swoim flakoniku z kilkoma kroplami na dnie :( Przestalam sie ludzic, ze minie mi fascynacja EnJoy... A ja dzis pachne bardziej pudrowa, nostalgiczna roza czyli AA rosa magnifica ;)) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Dziś pachnę typowym zmierzchem lata EnJoy:))) 25.08.06, 20:23 Benitko:) jest piękny- napiszę mail:) Odpowiedz Link
m23p31 własną Theorema, dzieki kochanej Lesbelles:* 25.08.06, 08:23 Nie mogę wrecz uwierzyć w to, że nie stanęła na mojej drodze wcześniej, jak mogłam nie znać tego cuda, zakup w ciemno byl dobrym pomyslem:) W miedzyczasie dotarla probka i byłam pewna na 100%:) Cudowna, i ta śmietankowa baza... mmm. W dodatku na mnie jest bardzo trwała, o co martwiłam sie, czytając recenzje. Odpowiedz Link
olesiam Inoui Shiseido rano, teraz AS SL 25.08.06, 20:13 mangos napisała: > Mauboussin > Odpowiedz Link
kalia_t Zasadniczo Lacoste- 25.08.06, 20:21 a na łapkach test nowe Emporio tym razem Remix- ma jakąś fajną nutę, ale nie potrafię jej zdefiniować, mimo wszystko umywa się do poprzedniego City Glam które mnie zachwyciło... na drugiej wspomniane juz Incanto Charms- po zauroczeniu klasykiem i Dream, przyszła kolej na Charms, generalnie zapachy Ferragamo są interesujące:) Odpowiedz Link
ja_sylwia góra - Scent Gloss 25.08.06, 21:05 lewa łapa Scent Sheer, prawa łapa Scent klasyk. Góra średnia, łapy mmmmmm, cuuuuudeńka. Moja nowa fascynacja i marzenie już częściowo zrealizowane:)))) Odpowiedz Link
kalooo Eau emotionelle AP i Due L.Biagiotti 25.08.06, 21:19 I paradoksalnie Agent Provcateur doskonale się wpisał w mój megawisielczy nastró,w końcu go poczułam-duzo lepszy niż klasyczny agent imo. Due tak jak myslałam-obraza dla dotychczasowych dokonań LB..;( Ale fankom Shiny Creation może sie spodobać, ma dużo wspólnego, jest słodki, owocowo pudrowy, choć mnie drazni. Ale może to dlatego,że ja ostatnio jakies surowe klimaty najchętniej rozkminiam;) Odpowiedz Link
kalooo Re: Eau emotionelle AP i Due L.Biagiotti 25.08.06, 21:22 Eau Emotionelle pachnie jak pościel wykrochmalona i wyprasowana węglowym żelazkiem, ułożona w szafie z gałązkami jakiegoś specyfiku tudzież ziela. Bardzo fajny, szkoda,że doiero teraz go czuję, bo jak testowalismy jakiś czas temu w sephorze to myślałam,że to pierwsze perfumy bez zapachu;D A na nadgarstku testuje Habanitę i po 2h sama nie wiem jak pachnie-istny kameleon, choć osttrrrry;) Odpowiedz Link
orzeszek_solony Musk L.Villoresi 25.08.06, 21:26 Hmm...początek okropnie drażniący, krzyczący chaotycznie ostrymi akordami kwietno-przyprawowymi, aż chciałam zmyć natychmiat. Ale po godzinie przeobraził się w ciemne, gęste, aromatyczne kadzidło i zaczął uwodzić... Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Dziś pachnę zmierzchem lata part II 26.08.06, 11:01 dzis taka zimna sobota -FlowerBomb extreme :) Odpowiedz Link
kalooo Ślubnie In Love Again 26.08.06, 13:26 dobrze,że to mojej koleżanki slub ;) Bo ja na swoim będe zapewne Anice ETRO, razem z połówkiem. Extra zapach na taka okoliczność, wczoraj na to wpadłam;) Odpowiedz Link
lucapuka Sables Annick Goutal 27.08.06, 00:45 Mimo że męskie ale rozkoszne ( pod warunkiem że przetrzyma się dzielnie nuty głowy) Odpowiedz Link
lucapuka Flowerbomb 27.08.06, 12:26 Bardzo przyjemnie się w nim czuję, jak niedzielny przesłodzony tort. Odpowiedz Link
voluptas AP Eau Emotionelle 27.08.06, 13:23 we wstępnej fazie testów. Sam zapach bardzo mi pasuje, ale dziwi mnie to, że trzyma się tak blisko ciała, już po godzinie jest bardzo słabo wyczuwalny. Choć w porównaniu z pierwowzorem - chyba jest to jego zaletą ;))) Odpowiedz Link