elve Re: Dziś pachnę... 08.09.06, 21:50 HC EdP, piękna trumienka stanęła na honorowym miejscu :) przepiękne! Odpowiedz Link
flawia_f Premier Figuier 08.09.06, 22:09 Zapach niezwykly, nasyconych sloncem fig, ale na poczatku pomyslalam sobie, ze rozkosznie jest zanurzyc sie w takim zapachu czasem, ale nie da sie tak pachniec caly dzien, codziennie i ze na pewno tego nie kupie. Po paru godzinach juz nie jestem taka pewna, jest taki intrygujacy... Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: Pamplelune 09.09.06, 10:13 Ale ja się z latem jeszcze nie chcę żegnać:-) Odpowiedz Link
wiolinka100 Le feu light 09.09.06, 10:45 i nie wiem czy to wina kataru czy fascynacja mi minęła... :( Odpowiedz Link
voluptas Flowerbomb 09.09.06, 11:39 od rana, ale zastanawiam się, co założyć po połudiu i na wieczór - idę na ślub a później na wesele mojej przyjaciółki. Myślałam o OI, ale teraz przyszła mi do głowy EC... i w sumie jeszcze nie wiem. Odpowiedz Link
rheia Ogródek Śródziemnomorski:) 09.09.06, 11:45 Zaklinam lato tym zapachem;)Na nadgarstkach natomiast z próbek:Ciel Amouage i Jacinthe et Rose E.Coudray..Oba są przepiękne jednak Ciel jest taki bardziej MÓJ..Szkoda tylko,że kosztuje 860 zł :/ Odpowiedz Link
a.g.n.i Jaisalmer. Już mam mniej niż pół butelki, buuu:-) 09.09.06, 11:48 patrzę tak pod światło, patrzę i widzę, nieźle sobie skubaniec poużywał MOICH PERFUM... Odpowiedz Link
kalooo Insolence Guerlain 09.09.06, 14:50 uuuu.... bleah! Co za shit,że się tak wyrażę..;/ pierwszy i ostatni raz. A swoja droga jak kto nie wie w jakim klimacie jest apres l'ondee to insolence jest jego zmodernizowaną wersją. Bardziej komercyjna i mniej babcina. Ale nadal bardzo blisko, do czego to doszło,żeby własne zapachy kopiowac hehe;) Odpowiedz Link
mangos Zaraz będzie Be 21 09.09.06, 19:19 Wskakuję do wanny a po kąpieli potraktuję się Be 21. Już się nie mogę doczekać. Aktualnie natomiast pachnę : prawa łapa : DV, lewa :Mauboussin- w ramach testów porównawczych. Odpowiedz Link
elami3 Re:A teraz Passage d'Enfer 09.09.06, 20:20 bardzo dobry na wiedczór i nie tylko Odpowiedz Link
flawia_f dwa SL 09.09.06, 21:02 Lewa reka- Ambre Sultan- mega rozczarowanie, tyle sobie wyobrazalam, tyle czekalam, zeby go wyprobowac, a niestety nie zachwycil mnie w ogole :( Prawa reka- Tubereuse Criminelle- coz za czarujaca nazwa! dla niej samej gotowa bylabym sie w tym zapachu zakochac, ale na mnie jest wylacznie wielkim koszmarem- alkoholowym kwiatkiem wcisnietym w goracy asfalt, plaskim i duszacym :( Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 09.09.06, 22:56 tendre poison - kolejny flakon do odstrzału. ktoś chce? :) Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Dziś pachnę...Poeme 10.09.06, 11:05 i wciąż się zastanawiam czy je oddać czy zostawić...? Odpowiedz Link
lucapuka Opium Fleur de Shanghai 10.09.06, 11:23 po basenie, mmmm jak pięknie się rozwineły.... Odpowiedz Link
aggis20 Just Cavalli - na słoneczny dzień:) 10.09.06, 12:00 Słodki, owocowy, dziewczęcy zapach. Przeczeka zime i wroci do łask na wiosne;) Odpowiedz Link
kalia_t Verte Violette *** Mrouh 10.09.06, 13:05 cudowne zroszone wodą fiołki, lekko słodkawe, położone na leśnej podściółce:))) Odpowiedz Link