kalia_t 19.11.06, 14:52 do testów klasycznego Gio Armani i Fantasia Fendi(przy okazji czym się różnią wersje czerwona, niebieska, zielona?). Odwdzięczę się chętnie innymi zapachami. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agmusz Neonatura Coocon, czarna Mania 19.11.06, 15:11 chętnie poznam. Oczywiście służę swoimi pachnidłami ;) Odpowiedz Link
mangos Re: Poszukuję:-) 19.11.06, 15:14 Również zastanawiam się czym różną się poszczególne wersje Fentasji. Ja poszukuję klasycznego Fendi, skoro już o Fendi mowa, 5th Avenue after Five, Ellen Tracy Imagine. Odpowiedz Link
merolik Re: Poszukuję:-) 19.11.06, 17:22 mangos napisała: > Również zastanawiam się czym różną się poszczególne wersje Fentasji. > Ja poszukuję klasycznego Fendi, skoro już o Fendi mowa, > 5th Avenue after Five, > Ellen Tracy Imagine. Ale klasycznego Fendi próbkę czy większą ilość? Jakiś czas temu koleżanka miała zestaw na sprzedaż (woda 50 ml i balsam do ciała). > Odpowiedz Link
mangos Re: Poszukuję:-) 19.11.06, 19:38 Kompletnie nie znam, na początek próbka mi sie marzy Odpowiedz Link
merolik Re: Poszukuję:-) 20.11.06, 15:26 mangos napisała: > Kompletnie nie znam, na początek próbka mi sie marzy > Niestety, nie mogę pomóc... W międzyczasie okazało się, że to już chyba ze 2 lata minęły odkąd ona chciała ten zapach sprzedać, i sprzedała już. Odpowiedz Link
sorbet Istnieje juz wątek poszukiwane73+ 19.11.06, 19:15 więc prosiłbym o napisanie w tam tym wątku (jest wsześniejszy:-) Ten po prostu niech "wisi":-) Pozdr. s. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Poszukuję:-) 19.11.06, 22:00 O ile pamietam- to te Fantasie sie niczym nie roznia :-) Po prostu kazda pojemnosc i produkty kapielowe mialy rozne kolory kartonika- tak jak teraz ma np. klasyczny Ralph. Odpowiedz Link
kalia_t Re: Poszukuję:-) 20.11.06, 07:59 albo nowe Kenzo?:-) dzięki za info, a nie wiesz gdzie można niuchnąć Fantasię?:-) Odpowiedz Link
benita5 Re: Poszukuję:-) 20.11.06, 15:28 kalia_t napisała: > albo nowe Kenzo?:-) dzięki za info, a nie wiesz gdzie można niuchnąć > Fantasię?:-) Jesli sie nie obrazisz, mam naprawde drobine, ale na maly test powinno byc ok. Odpowiedz Link
kalia_t Re: Poszukuję:-) 20.11.06, 19:09 No pewnie, że się nie obrażę:-) Z nieba mi spadasz:-) Odpowiedz Link