wdeszczurosne 15.12.06, 02:26 Kurcze, kto mi pomoze, gdzie mozna kupic przez internet (ale pewne zrodlo) ten zapach? I jakie koszta za flaszeczke? Bede wdzieczna za pomoc.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alixana Re: CdG Sweet Burnt Sugar 15.12.06, 08:58 A z Guerilli nie wyślą na specjalną prośbę? Spróbuj zadzwonić i zapytać. Pewneijszego źródła raczej nie znajdziesz ;) Odpowiedz Link
sorbet Re: CdG Sweet Burnt Sugar 15.12.06, 13:11 info na shop.doverstreetmarket.com/product_info.php?products_id=22 Ale oni wysyłają tylko w UK. Tak więc myślę że spróbuj skontaktować z Warszawską Guerrillą. Pewnie będziesz musiała płacić za przesyłkę. Odpowiedz Link
aniamasnik Pan Szklarz nie wysyła 15.12.06, 13:42 DZwoniłam, rozmawiałam, raczej nie wysyła. Mnie pomogla w zakupie przemiła wizażanka. Może w ten sposób spróbuj. Odpowiedz Link
elve Re: CdG Sweet Burnt Sugar 15.12.06, 21:53 warszawski guerilla store wysyła bez żadnych problemów co akurat ma na stanie. Odpowiedz Link
wdeszczurosne Re: CdG Sweet Burnt Sugar 15.12.06, 23:12 Dzieki wielkie. A czy Guerilla Store jest tylko sklepem internerowym? Czy tez mozna na miejscu zakupic? Odpowiedz Link
sorbet Re: CdG Sweet Burnt Sugar 15.12.06, 23:16 Głównie na miejscu:-) Ale nie ma tam niestety BS. Odpowiedz Link
wdeszczurosne Re: CdG Sweet Burnt Sugar 15.12.06, 23:30 Bo nie wiedzialam, czy na Mokotowskiej to tylko cos w formie siedziby firmy, czy tez sklep. Na dniach zadzwonie do Berlina, moze tam beda mieli. Sorbet, to przez Ciebie napalilam sie na BS! :)))) Trzymaj kciuki zebym upolowala! Odpowiedz Link
sorbet Re: CdG Sweet Burnt Sugar 15.12.06, 23:50 Czuję ciężar odpowiedzialności:-) Żeby się spodobał:-P Na Mok. to sklep napewno. Odpowiedz Link
jop Re: CdG Sweet Burnt Sugar 16.12.06, 13:58 A po co te wszystkie alpejskie kombinacje, skoro luckyscent ma bez żadnej łaski? www.luckyscent.com/shop/detail.asp?itemid=25904§ion= Odpowiedz Link