groszek75 Pure Wish ok. 30 ml 27.12.06, 12:05 z 50 ml, wymiana lub sprzedaż. Proszę na @. Odpowiedz Link
zazenka Burberry BRIT RED, Ungaro APPARITION 27.12.06, 12:07 o ja się dołączę :)) Mam na wymianę: - Brit Red 20 ml z 30 ml - rozważę każda propozycję :) - Ungaro Apparition 45 ml z 90 ml - wymienię na która kolwiek Stellę i raczej na nic innego, bo zbyt go lubię :)) prosze o kontakt: m_latawiec@wp.pl Odpowiedz Link
kaldko Allure Chanel - wymienię 27.12.06, 12:16 zostały 2 cm w butelce 100 ml - wymienię, chętnie na jakieś kadzidła. Inne propozycje też rozważę :)Kontakt na kaldko@gazeta.pl. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
epikurejka Re: Burberry BRIT RED, Ungaro APPARITION 27.12.06, 13:00 napisałam swoją propozycję wymiany Odpowiedz Link
olga1974 Naj Oleari, J.del Pozo, Missoni na wymianę 27.12.06, 12:34 Naj Oleari (tester) ca. 25 ml/z 75 On ella J. del Pozo ca. 40 ml/z 50 (w plastikowym pudełku) Missoni parfum 7 ml (perfumy, w kartoniku) na cokolwiek innego, co mnie akurat zaciekawi :) Odpowiedz Link
vishnja Re: Straganik 102 :-) 27.12.06, 13:11 Menard L`eau De Kasaneka!!! Odkupie każdą ilość pozyżej 5 ml. Moze byc odlewka. Odpowiedz Link
aga79x Chanel Chance, Angel ODKUPIĘ:) 27.12.06, 13:58 Chetnie odkupię Angela klasyka lub La Rose i Chance EDT, pojemnośc najchętniej 20-30 ml:) Jeżeli ktoś ma i w ramach poświatecznego odchudzania kolekcji chciałby się pozbyć to piszcie na @ agawasik@o2.pl:) Poproszę równiez o propozycję cen:) P.S. Nie interesują mnie odlewki, tylko perfumy w oryginalnych flakonikach:) Odpowiedz Link
aga79x Re: Chanel Chance, Angel ODKUPIĘ:) 27.12.06, 14:02 Inne ogródki Muglera również chętnie przygarnę ;) (oprócz Violet i Innocenta) Odpowiedz Link
maja.gd Couture, Shalimar, Venezia, Narciso - ODKUPIĘ !! 27.12.06, 15:09 odkupię: Couture Moschino EDP Shalimar EDP Venezia EDP Narciso Rodrigues EDT (czarne) Odpowiedz Link
mogra1 Fendi- prezent pod choinkę 25 ml - dwa razy 27.12.06, 16:03 psiknięty do testu. Zupełnie nie moja bajka. Kupiony na 100% w perfumerii, bardzo chętnie wymienię na.... rozważę wszystkie propozycje :) Odpowiedz Link
bluegirl86 Re: odkupię Magnetism, Hypnose, Deep Red 27.12.06, 17:21 z chęcia odkupię, w orginalnych flakonach Escada Magnetism Lancome Hypnose HB Deep Red prosiłabym pisac na mail bluegirl.ewa@gmail.com Odpowiedz Link
renia.renia Re: Straganik 102 :-) 27.12.06, 17:39 - Absolu Intense, Rochas, 50 ml, w kartoniku bez folii, ubytek minimalny, 50 zł; - Be Delicious nowy zestaw 50 ml plus balsam do ciała, w pudełku, woda zafoliowana, wymienię lub sprzedam. pozdrawiam renia renatka.renatka@op.pl Odpowiedz Link
rozterka47 Re: Straganik 102 :-) 03.01.07, 02:09 Niczegi sie dzizisaj nie moge tu doszukac :) Czy L`OR aktualne i za ile ? Odpowiedz Link
mmartiene duzo roznosci!!! 27.12.06, 17:56 Postanowilam pozbyc sie nastepujacych rzeczy - na wymiane piszcie, co macie, takze meskie, moga byc resztki, odlewki, probki, dogadamy sie; jesli chcecie kupic, zaproponujcie ceny :) zapraszam!!! oryginalne flakony the vert yves rocher edc 3/4 z 125ml, flakon aroma fit lancome eau de forme 1/3 ze 100ml, flakon time for energy versace edt 2/3 ze 125ml, flakon van cleef van cleef et arpels edt 1/2 z 50ml, flakon serpentine cavalli edp 1/2 z 50ml, flakon tumulte christian lacroix edp 1/3 ze 100ml, flakon mauboussin edt 40 z 50ml, flakon rockin' rio escada edt 22 z 30ml, flakon cool water davidoff damski edt 50ml nowy nieuzywany (spod choinki...) odlewki i miniatury london burberry edt ok. 4ml, odlewka - buteleczka refan 10ml z atomizerem ambre et cinnammon molinard, chyba 10ml, odlewka w ladnym srebrnym atomizerze dreams anna sui (torebka) oryginalna miniatura, chyba 5ml be21 orlane ok. 7ml, odlewka - buteleczka refan 10ml z atomizerem delice d'epices nina ricci ok. 4ml, atomizer sephory 7ml Odpowiedz Link
tdw1 Lolita Lempicka edp 27.12.06, 18:41 Zamienię 30 ml edp z kartonikiem psiknięte 3 razy, na coś delikatnego kwiatowego Odpowiedz Link
nikielka próbki i odlewki - dużo różnych 27.12.06, 19:24 Witam! Wymienię próbki i odlewki - może ktoś chciałby zapoznać się z zapachami. Odlewki i próbki są z końca listopada i grudnia, więc świeżutkie. - Magie Noire odlewka 3 ml - Nomad Tea CdG próbka robiona około 1 ml - Wood Coffe CdG próbka robiona około 1 ml - Heliotrope ETRO próbka oryginalna - Ambre&Vanille E. Coudray próbka oryginalna - Passade d'Enfer L'Artisan próbka oryginalna - Messe de Minuit ETRO próbka robiona około 1 ml - Scent Costume National próbka robiona około 1 ml - Eau Suave Parfum D'Empire próbka robiona około 1 ml - Shalimar Light odlewka 3ml - Amorito the Body Shop, odlewka około 1,5 ml - Altaro the Body Shop, odlewka około 1,5 ml - Mahora Guerlain miniatura 4 ml/5 ml - oryginalny flakonik - Desire Dunhill, zostało ponad 3 ml z 30 - oryginalny flakonik - the One Dolce Gabbana, nowe, 6 ml crayon e perfumer, zakończone kulką w ozdobnym kartoniku - oryginalny flakonik - 5th Avenue E. Arden 17 ml z 30 - oryginalny flakonik poza tym mogę zrobić małe odlewki do nowych fiolek: - Guerlain - Mahora - Guerlain - Winter Delice - Escada - Escada Collection - Givenchy - Organza Indecence Ja natomiast chętnie poznam: (wystarczy 1 ml odlewka :)) - Chanel 5 Sensual Elixir - CdG seria 7 Sweet - Burnt Sugar - CdG seria 7 Sweet - Sticky Cake - CdG seria 7 Sweet - Spicy Cocoa - Tesori d'Oriente - wszystki zapachy Mam puste fiolki, jakby co. ;) Pozdrawiam serdecznie, Alina Odpowiedz Link
nikielka i jeszcze szukam... 27.12.06, 19:29 Jeszcze chętnie poznam: - Spirit of Africa - Boudoir V. Westwood - Anglomania V. Westwood - Eau de Gucci - Vanilla Fields - Maroussia S. Zaitsev albo inne mniej znane zapachy, proponujcie. :) Odpowiedz Link
neonia Re: Straganik 102 :-) 27.12.06, 19:37 Chanel Gardenia 100ml Givenchy Organza 50% z 30ml wymienie lub sprzedam Odpowiedz Link
nevada87 AmbreetVanille,AngelLeLys,Innocen t,ArmaniCode... 27.12.06, 22:23 Sprzedam/wymienię :-) : - Ambre et Vanille E.Coudray 100ml w kartoniku z ulotką , zużycie małe , fotka na maila. - Angel le lys 25ml w przepięknym flakoniku, z ubytkiem ,pudełko, fotka na maila. - Innocent Summer Flash 75ml , pudełko , ubytek ,fotka na maila. - Armani Code 75ml , pudełko , pozostało ok 30 paru ml. - Escada Magnetic Beat 25ml , pudełko , ubytek , fotka na maila. - J'adore summer fragrance ( wersja bezalkoholowa) - ok40/100ml , bez pudełka. -Burberry London , produkt z korkiem lecz bez pudełka;) , pojemność pierwotna 50ml więcej tutaj : allegro.pl/item147934904_burberry_weekend_edp_50ml_oryginal_okazja_.html -Bvlgari Au the rouge (czerwona herbata) ok40/50ml ,kartonik - 79zł (już wliczone koszty wysyłki) -Escada Pacific Paradise 50ml + balsam 150ml + torba - 120zł(wliczone koszty przesyłki) -Tommy Girl Summer Cologne 2005 - 100ml z małym ubytkiem ,zakupione w Sephorze , kartonik zafoliowany - 95zł (wliczone koszty wysyłki) -Jessica McClintock - silk ribbons 60/70ml (zapach w stylu lolity lempickiej) ,kartonik 75zł (wliczone koszty wysyłki) - Les Belles Almond Amour 100ml w pudełku , mały ubytek - 145zł (wliczone koszty wysyłki) Odlewki: - Emporio She (złote) - do 30ml - Stella Sheer 2005 - do 20ml - Dolce Vita ( wersja edt w kulistym flakoniku) - do 16ml - envy me 2- do 16ml - lolita lempicka edt - do 16ml - aigner too feminine - do 16ml - lolita lempicka L - do 10ml - ogródek śródziemnomorski Hermesa do 12ml - addict fraiche do 12ml - Gloria 4ml - Versace Bright Crystal do 8ml - Stella Sheer 2005 do 8ml - Hermes des Merveilles Constellation 4ml - Hermes des Merveilles Elixir 4ml - Niebieskie les belles 30ml - Lolita lempicka midnight do 16ml - Euphoria CK do 8ml - 5ml kremu do ciała Alien lub Blush Jacobsa lub Dior pure poison elixir , mogę zrobić większe pojemności ,ale jak narazie nie mam pomysłu gdzie kupić takowe pojemniki;) Chętnie zamienię się na ange ou demon , olejek do kąpieli Alien , balsam do ciała Alien , krem do ciała Angel ,Flowerbomb ,Flowerbomb Extreme, balsam flowerbomb,Angel Innocent , krem angel innocent , krem Angel, krem Alchimie , Stella in Two ,Pure Poison, Amor Amor elixir , euphoria luminous lustre, bvlgari voile de jasmin , miracle forever ,balsam envy me 2 , organza indecence , prada tendre i pewnie jeszcze o czymś zapomniałam:) PISZCIE NA nevada0812@tlen.pl Pozdrowienia! Odpowiedz Link
xjagax Wymienię SICILY na... 28.12.06, 04:10 Zamienię Sicily D&G, 50 ml, EDP, kartonik (ubytek znikomy) na: - Intimately, BECKHAM - Addict, Addict 2, Addict Fraiche, DIOR - Burberry Touch, BURBERRY Odpowiedz Link
mika281 Re: Celine Oriental summer 28.12.06, 08:34 sprzedam lub wymienię, 30ml z małym ubytkiem Odpowiedz Link
groszek75 Hiris i Burberry London"stary"-wymiana 28.12.06, 09:51 obydwa dezodoranty perfumowane: Hiris ok.30/100 London ok.40/150 chętnie wymienię, proszę na @. Odpowiedz Link
mangos Obsession CK 28.12.06, 11:15 troszkę ponad 30 ml /100 ml- zamienię na "coś" lub sprzedam tanio. Odpowiedz Link
wloszka1 DKNY, Hermes, Guerlain...zapraszam 28.12.06, 11:22 witam poswiatecznie i zapraszam do zakupu (preferuje) po bardzo okazyjnych cenach, bo zalegaja na polce i nie uzywam wcale:) Eau de Hermes - unisex, 100 ml bez paru psikow, tester z korkiem,link z opisem ponizej po angielsku, www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_E-am-pid_60484W__products.html Apres Llondes Guerlain, 100 ml z ubytkiem ok. 7 ml, tester bez korka, www.imaginationperfumery.com/p/apres-l-ondee--perfume-by-guerlain-for-women Eau de Fleurs de Cedrat Guerlain, 100 ml z ubytkiem ok. 7 ml, tester bez korka, meski www.imaginationperfumery.com/p/eau-de-fleurs-de-cedrat-by-guerlain-cologne-for-men Cashmere Mist Donna Karan, 100 ml bez paru psikow, tester z korkiem, www.imaginationperfumery.com/p/cashmere-mist-perfume-by-donna-karan-for-women Must II Cartier (wersja eau fraiche) tester, bez korka, ubytek 10 ml ze 100 ml, www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_M-am-pid_967W__products.html Donna Karan by Donna Karan, rarytas, nie do zakupu, 50 ml bez około 7 ml, www.imaginationperfumery.com/p/donna-karan-new-york-by-donna-karan-perfume-for-women To na chwile obecna byloby tyle, pewnie będzie się powiekszac:)Ceny naprawde okazyjne (bo chce sie pozbyc!) ale ewentualna wymiana wchodzi w gre:) Odpowiedz Link
rozterka47 Re: DKNY, Hermes, Guerlain...zapraszam 03.01.07, 02:05 jaka cena ewentualnie za Must II Cartiera? Odpowiedz Link
lunalovelight NU ysl (edp) pozadam dziko :) 28.12.06, 11:50 mile foremki, moze ktoras chce odsprzedac? chetnie cos kolo 30 ml, a jeszcze chetniej i wiecej, jesli cena mnie nie ubije :). (wiem, ze byla promo na nu w rossmanach, ale ja w zadnym rossmanie nie widzialam w warszawie ostatnio...). Odpowiedz Link
akashya1 Re: NU ysl (edp) pozadam dziko :) 29.12.06, 15:16 Hej, Mam 90 ml ze 100 ml YSL NU. Dostałam w prezencie, ale niestety, nie mój typ. Chętnie sprzedam lub zamienię. Aki Odpowiedz Link
bialamamba Re: poszukuję L'INSTANT GUERLAIN edp !!! 28.12.06, 12:19 Hej, jestem tu pierwszy raz, a to z tego powodu, że poszukuję następujących zapachów: - edp. L'instant Guerlain, - Aqua Allegoria Grosellina, tylko oryginalne flakoniki, żadnych odlewek, kupię albo się wymienię, mam dużo zapachów, myślę że się dogadamy :) Odpowiedz Link
forevermore79 Gloria, Libertine 28.12.06, 12:28 V. Westwood Libertine- zafoliowana EdT 50ml spray, 115 zl Cacharel Gloria - zafoliowana EdT 50ml spray- 125 zl Cacharel Gloria- zafoliowana EdT 100ml spray- 179 zl Ceny juz z kosztami przesylki, cos drobnego jak zwykle w prezencie- pozdrawiam :-) Odpowiedz Link
merolik Re: BC -50 ml sprzedam 28.12.06, 13:09 Jak w temacie, mam zbyt dużo tego zapachu, wobec tego jeden flakonik sprzedam. Kartonik jest, zapach nie "psiknięty" ani razu - 145 już z przesyłką. Odpowiedz Link
rozterka47 Re: Gloria, Libertine 03.01.07, 01:58 Jeżeli Libertine aktualne rezerwuję i prosze o dane do przelewu na gazetowego. Odpowiedz Link
lesbelles Escada Collection 28.12.06, 13:07 balsam, 200 ml. wypróbowany na wierzchu dłoni (czyt. ubytek mikroskopijny ;) ) - najchętniej wymienię. Odpowiedz Link
mendosita Live- szukam 28.12.06, 13:14 Poszukuję pilnie odlewki 10-15ml Live Jennifer Lopez- w zamian odlewka Ferre lub Rockin' Rio. Odpowiedz Link
llilly NU edt 35/50ml 28.12.06, 15:45 sprzedam tanio lub wymienię.Kontakt na @gazetowego. Odpowiedz Link