wiolinka100 Re: Dziś pachnę...prawie wiosennie:) 05.03.07, 16:52 Cashmere Mist Essence, ponownie mam flaszkę - wróciła do mnie po prawie roku ) Odpowiedz Link
akashya1 Re: Dziś pachnę...prawie wiosennie:) MR n/m 05.03.07, 17:46 A ja chciałabym pachnieć En Passant : ) ale nie nikt na forum chyba nie posiada do odsprzedania. Aki Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Dziś pachnę...prawie wiosennie:) 05.03.07, 22:29 Opium Orchidée de Chine Eau d'Orient Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę...prawie wiosennie:) 05.03.07, 23:32 zupelnie niewiosennie - Zagorsk CdG. wieczorem doprawilam sie Nu. ponuro mi. Odpowiedz Link
a.g.n.i Mieszanką Aoud i Etro Sandalo+ 06.03.07, 09:31 kiedyś mi się pomieszały zupełnie przypadkiem, nosiłam Aoud w dzień, wieczorem jakoś tak machinalnie psiknęłam Sandalo na rękę (weszło mi to już w zwyczaj w domu, to dla mnie taki domowy wyciszający zapach) i bardzo spodobał mi się efekt. Zbija to wprawdzie tę początkową ostrość Aoud, którą bardzo cenię (więc to może trochę barbarzyństwo;-P) ale nie zawsze mam na nią nastrój i pięknie uwydatnia obecnego w Aoud sandałowca:-) Odpowiedz Link
voluptas Asją Fendi, 06.03.07, 09:39 żeby się wyrwac z ciągu na Loukhoum, bo już mi się do niego zaczął nos przyzwyczajać ;) Poza tym nie wolno przecież zaniedbywać faworytki ;))) Odpowiedz Link