mangos Testy popołudniowe: Anna Sui edt, Muschio Marino 06.03.07, 16:13 Muschio Marino Gandini - pachnie praniem:):) Odpowiedz Link
coralin Re: Dziś pachnę...prawie wiosennie:) 06.03.07, 16:19 Cinema- dezodorantem perfumowanym. Leniwie jeszcze i nieco za słodko, ale to w ramach przygotowań do wiosny. Chcę zużyć Cinema i zostało jeszcze na dwa dni chyba:) No i trzeba pamietać przed ubraniem sie, że to nie będzie "psik za uszko" przed wyjściem tylko trzeba parę psików na ciało:)Bo te dezodoranty perfumowane to takie spraye do ciała przecież. I tak używałam Cinema . Pod pachy bezzapachowy antyperspirant i parę psików Cinema na ciało:) Odpowiedz Link
rene.p HC edt 06.03.07, 16:57 Już wiem, że nie zagości na mojej półce w postaci flakonu. Skończy się na testach. Odpowiedz Link
a.g.n.i Odrobiną Sa Majeste roztartą na nadgarstku 06.03.07, 20:46 A ja właśnie tę różyczkę bardzo, bardzo lubię... Odpowiedz Link
gracef1 Re: Dziś pachnę...prawie wiosennie:) 06.03.07, 21:13 rano daim blond, teraz clair de musk Odpowiedz Link
kalia_t GW Red Edition:-))) 06.03.07, 23:18 a na łapce nowe Incanto Shine- już jestem fanką!!!:-))) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę...prawie wiosennie:) 06.03.07, 23:23 wiosna, panie. w dzień Eau de Dolce Vita, teraz L LL. Odpowiedz Link
voluptas afirmacja wiosny: Violetta di Parma ;) 07.03.07, 08:57 tudzież dla przetrwania wiosennego przesilenia. Na szczęście w Warszawie dziś zapowiada się śliczny, słoneczny dzień ;) Odpowiedz Link
rene.p Nina :) 07.03.07, 10:32 Oj, to prawda, że jest nietrwała :( Ale i tak śliczna :) Odpowiedz Link
rene.p Re: Nina :) 07.03.07, 23:05 Może zbyt pochopnie oceniłam. W sumie czułam przez cały dzień, ale delikatnie. Wolę jednak mocniejszy kaliber. Oczywiście co do zapachu, zdania nie zmieniam - jest śliczny :) Odpowiedz Link