radzio3579 12.01.11, 18:47 Witam, chciałbym sprzedać bagnet pradziadka, ale nie wiem nic o nim, nie wiem też ile może być wart, mogę prosić o wycenę, bądź ewentualne informacje na jego temat? img407.imageshack.us/i/bagnet.jpg/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salci_rozencwajgowa Re: Wycena 12.01.11, 19:04 to nie jest bagnet, tylko nóż "fiński" o raczej niewielkiej wartości rynkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Wycena 12.01.11, 21:47 salci_rozencwajgowa napisała: > to nie jest bagnet, tylko nóż "fiński" o raczej niewielkiej wartości rynkowej. Wlasnie wyglada na nóż popularnie zwany "finką" Odpowiedz Link Zgłoś
maxikasek Re: Wycena 12.01.11, 19:05 To nie bagnet, a mysliwski kordelas. Przynajmniej obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
radzio3579 Re: Wycena 12.01.11, 19:23 a jaka może być przybliżona wartość? Pójdzie chociaż za 100zł? Odpowiedz Link Zgłoś
piestrojanski Re: Wycena 14.01.11, 20:34 Raczej nie jest wiele warte, wygląda na masówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
tse465 Re: Wycena 30.05.11, 22:14 Witam Nie wiem czy to Ci to pomoże, ale zajrzyj na serwis www.samowycena.pl. Można tam przeprowadzić szacunkową wycenę dowolnej nieruchomości. Polega to na tym, że system oblicza cenę danej nieruchomości w oparciu o wartości nieruchomości sąsiadujących z nią, mających zbliżone parametry. Dzięki temu możesz zorientować się, jakie ceny osiągają nieruchomości w wybranej przez Ciebie okolicy. Projekt jest współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Regionalnego w ramach programu Innowacyjna Gospodarka. Odpowiedz Link Zgłoś