Dodaj do ulubionych

News: 4 zapachy Armaniego

12.03.07, 13:24
W tym sezonie 4 nowe zapachy- tegoroczna edycja Summer Mania dla niej i dla
niego www.cosmoty.de/news/1490/ , wersja EdT damskiego Armani Code
www.cosmoty.de/news/1488/
Ponadto zupelnie nowy zapach dla mezczyzn- Armani Attitude- mocny i
orientalny, we flakonie przypominajacym zapalniczke Zippo.
Nuty:
top: Calabria lemon and coffee absolute
heart: Ceylan cardamom and lavender
base: China cedar and Indonesian patchouli
Obserwuj wątek
    • ivesman Re: News: 4 zapachy Armaniego 12.03.07, 14:16
      Nie jestem zwolennikiem robienia wersji letniej z żadnych zapachów.Najczęściej
      to niewypały, lepiej zrobić coś zupełnie nowego niż rozcieńczać orygianły.

Co do nowego zapachu dla faceta, jestem jak zwykle pełeń nadziei.
      • renia.renia Re: News: 4 zapachy Armaniego 12.03.07, 15:42
        Też nowy zapach mnie zainteresował, czytając skład sama mam ochotę go ponosić,
        pozdr
        • saturnzreturn Re: News: 4 zapachy Armaniego 27.05.07, 18:02
          Na Allegro pojawił się już jakiś czas temu nowy zapach ARMANI ATTITUDE co o nim
          myślicie??? wąchał już ktoś??? Mam ochotę go kupić dla samego flakonu :P który
          mi się bardzo podoba :)
          • forevermore79 Re: News: 4 zapachy Armaniego 28.05.07, 09:17
            Attitude mial juz dziennikarska premiere- teraz tylko trzeba czekac, az trafi
            na polki. Do zapach majacy byc bardziej dojrzaly, niz ostatnie (podobna
            premiere szykuje Calvin Klein z zapachem Man). Recenzje mowia, ze Attitude to
            po prostu kopia wycofywanego BMena Muglera- kawa, przypalony karmel, drzewo.
            Flakon wyglada tak:
            www.douglas.de/DGKategorieSectionView.process?MarkenID=001428&Action=loadMarken&page=01
            W naszych sklepach teraz takze chwilowy powrot duetu Emporio Armani White w
            nowej szacie graficznej (kampania charytatywna Project (RED)). Poczatkowo mialy
            byc to nowe zapachy, firma jednak zdecydowala o przepakowaniu klasycznych White-
            glownym powodem jest wprowadzenie jesienia kolejnej nowosci - Emporio Armani
            Diamonds reklamowanego przez Beyonce.
            • olesiam Re: News: 4 zapachy Armaniego 28.05.07, 10:25
              Testowalam-zapach bardzo poprawny,elegancki,ale bez szalenstwa:)raczej chlodny
              i przyprawowy z wyrazna lawenda niz slodki.Bedzie sie dobrze sprzedawac, a ja
              nie lubie takiego pojscia na latwizne,wole popracowac nad zapachem i kupujacym:)
              O.
              • olesiam Test nr 2:) 28.05.07, 22:53
                Dzisiaj przetestowalam zapach po raz drugi noszac go na zewnatrz(opinia powyzej
                byla po testach w klimatyzacji), i...zupelnie inny odbior-na pierwszym planie
                kawa z dosc miekkim drzewno-kardamonowym tlem z migocaca w tle lawenda, bardzo
                mi przypomina Un Parfum d'Adventure L.T.Piver i wspomnianego B-Mana:)
                O.
                • forevermore79 Re: Test nr 2:) 29.05.07, 08:51
                  Fakt- Attitude juz jest u nas w sephorach, ciekawy design flakonu, image,
                  reklama- spory plus w przeciwienstwie do poprzednich "dziel" Armaniego. Zapach
                  dosc mocny, meski- czuc duzo lawendy, wlasnie kawy, subtelny akord przyprawowy.
                  Mi sie z Piverem nie skojarzyl - ale z B-Menem ma cos wspolnego- identyczny,
                  jak pisano na basenotes, zdecydowanie jednak nie jest. Inny zapach z podobnej
                  kategorii- Hypnose Homme.
    • elve Re: News: 4 zapachy Armaniego 27.05.07, 22:20
      nuty Attitude mocno zachęcające, chętnie kupiłabym coś takiego dla siebie!
      • saturnzreturn Re: News: 4 zapachy Armaniego 28.06.07, 18:33
        Armani attitude to coś pomiędzy Zegna Intenso a Amenem Muglera...jest szlachetny
        i ciepły jak Intenso i przypalony i zdecydowany jak Amen. Moim zdaniem zapach
        udany..flakon do niego świetnie pasuje...jest bardzo elegancki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka