miriam_73 próbka Mahory... 20.03.07, 23:49 kompletny zgon od pierwszego powąchania, Musze to mieć. Odpowiedz Link
kenzoania Niczym bo tak się spieszyłam, że w końcu... 21.03.07, 08:25 zapomniałam, ale mam przy sobie paczkę do wysłania z wiadomą zawartością ;) i chyba zaraz się czymś psiknę... Basiu chyba mnie zrozumiesz ;) Odpowiedz Link
a.g.n.i może to jakaś tajemnicza epidemia:-) 21.03.07, 09:12 która się podstępnie rozprzestrzenia wśród forumowiczów;-P To ja, żeby się nie dać, zaraz wyciągnę Bouquet di Violette Borsari, tak dla zachęcenia wiosny (no chyba że choroba i mnie złapała i np. zapomnę;-P) Odpowiedz Link
groszek75 Escada Loving Bouquet.... 21.03.07, 08:37 tak an pierwszy dzień wiosny, choć za oknami jej nie widać :-( Odpowiedz Link
voluptas Dziś pachnę... prawie wiosennie: Datura Noir SL 21.03.07, 10:21 i coraz mocniej czuję w powietrzu nadchodzącą wiosnę ;) Odpowiedz Link
hafsa Eau de Soir rano,potem spirytus a teraz Asja 21.03.07, 12:11 Eau de Soir byl bardzo zlym wyborem dzis. Powachalam na sobie i zaraz bol glowy.Mocne to piorunstwo-spirytus nie pomogl...Na dloni mam Asje od Plomyczka.Dzieki serdeczne. I juz mi lepiej. Eau de Soir pojdzie na straganik. Odpowiedz Link