a.g.n.i Na razie Sandalo a potem się zobaczy:-) a my dziś+ 24.03.07, 08:40 otwieramy sezon skuterowy:-) jedziemy do Rogowa, O na zajęcia a ja połazić po lesie i arboretum. Naprawiony (nareszcie) skuter przyjechał z Ełku w zeszłym tygodniu... Ale nie wezmę Bvlgari Black (zepsułam psikacz). Może dopsikam się na Sandalo Aoudem, ale jeszcze nie wiem sama:-) Odpowiedz Link
voluptas Re: Na razie Sandalo a potem się zobaczy:-) a my 24.03.07, 09:10 a.g.n.i napisała: > otwieramy sezon skuterowy:-) jedziemy do Rogowa, O na zajęcia a ja połazić po > lesie i arboretum. Naprawiony (nareszcie) skuter przyjechał z Ełku w zeszłym > tygodniu... Kurka, ależ zazdroszczę ;) Może nie tyle skutera, bo jak słyszę "skuter" to od razu robi mi się zimno, ale Rogów strasznie lubię, a tamtejsze arboretum jest naprawdę zachwycające! Tylko uważajcie na koty leśne podczas postojów ;)) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Na razie Sandalo a potem się zobaczy:-) a my 24.03.07, 09:19 Arboretum jest przecudne - tak wczesną wiosną jeszcze tam nie byłam, więc się nie mogę doczekać:-) i po lesie sobie wieczorem połażę:-) A jutro w drodze powrotnej zahaczymy o Nieborów:-) No tak, zimno trochę jeszcze jest, ale ubiorę się ciepło i wiatrochronnie:-) Myślisz, że na wszelki wypadek jakąś torbę do transportu kota zabrać? Hmm, kot rogowski leśny do kolekcji:-) Odpowiedz Link
voluptas Venezia LB 24.03.07, 09:07 kiedyś Mangos założyła wątek "zapachniało", o nagłych, niespodziewanych skojarzeniach zapachowych. I właśnie dziś rano mnie zapachniało Venezią: w sumie to był efekt mieszanki Narciso R. plus Fumerie Turque plus chyba Alchimie ;) W każdym razie zapachniało jak Venezia. I to ją sobie dziś z przyjemnością noszę ;) Odpowiedz Link
chatka_ Trussardi Inside przyprawione Songes AG 24.03.07, 16:20 Kombinuje rozne mixy z Songes w roli glownej, lubie ich kwiatowosc, wanilia jednak zbyt schowana. Odpowiedz Link