voluptas 09.04.07, 17:53 Arabie SL. Święta, święta i juz prawie po świętach... :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalooo Escada Collection i komentarz: 09.04.07, 21:33 <pachniesz jak nowy samochód>.. hmm.. Całkiem wyrafinowany ten komentarz, nie powiem..;) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Escada Collection i komentarz: 09.04.07, 21:50 hehe. Ja dziś byłam na chrzcinach bratanka O i usłyszałam uwagę "dziwnie pachniało w tym kościele" od osoby która koło mnie usiadła. Ciekawe, czy to było o FT moim:-) choć z drugiej strony osoba już potem nie komentowała;-P Odpowiedz Link
paulinaa Re: Escada Collection i komentarz: 10.04.07, 10:35 a dla mnie to jest najpiekniejszy zapach:)) Odpowiedz Link
renia.renia Re: Escada Collection i komentarz: 10.04.07, 18:06 Dzisiaj po raz pierwszy poczułam Escadę Collection nie od siebie ;o) ale w ... tramwaju w Łodzi. Okazało się, że jechała para chyba Szwedów i kobieta pachniała właśnie EC (zlała się całkiem mocno hihi, pewnie chciała zabić zapachy tramwajowe, jak ja ją rozumiem)..., ach zamarzyło mi się, że dane mi będzie wąchać takie piękne perfumy w komunikacji miejskiej. Marzenie... Odpowiedz Link
voluptas NR edt 10.04.07, 10:01 ale z obawą obserwuję, że chyba wpadam w jakąś zapachową "czarną dziurę", od kilku dni po prostu nie mam ochoty niczym pachnieć, słodkie zapachy mnie odrzucają, na dotychczasowych faworytów patrzę w dużą dezaprobatą... nie podoba mi się ten stan. Odpowiedz Link
benita5 Re: NR edt 10.04.07, 18:46 voluptas napisała: > ale z obawą obserwuję, że chyba wpadam w jakąś zapachową "czarną dziurę", od > kilku dni po prostu nie mam ochoty niczym pachnieć, słodkie zapachy mnie > odrzucają, na dotychczasowych faworytów patrzę w dużą dezaprobatą o jakze dobrze znany jest mi ten stan. Nawet ogrodki anielskie mnie nie kusza, maly niuch z korka i zaslodzenie. Wishe, Mira bai, nawet Dolce Vita poszly w odstawke. Odpowiedz Link
benita5 aktualnie testy nadgarstkowe : limitowanka Opium 10.04.07, 18:50 i Ofresia Diptyque. Pierwsze uderzenie troche ochlodzilo, ale baza bardzo pieprzna jak w Balmyi. Na spodzie z drzewa sandalowego;)) Odpowiedz Link
ja_sylwia Herba Fresca:) moja:) 10.04.07, 11:13 Zając mi przyniósł;) ty, ty zajączku;) Odpowiedz Link
merolik Re: już się zaczęła orgia testowania ;) 10.04.07, 14:42 Pink Jasmine Fresh, i Envious Gendarme na pierwszy ogień...:D Odpowiedz Link
rene.p BB Not For Everybody :) 10.04.07, 14:52 Są dni, że mam ochotę na coś z niższej półki i dziś jest taki dzień :) Odpowiedz Link
a.g.n.i na nadgarstkach Safran Troublant i Piment Brulant 10.04.07, 19:37 i już wiem, że papryczka podoba mi się bardziej:-) mmmm, boska jest. Odpowiedz Link