a.g.n.i Bouquet di Violette Borsari:-) cudne - a jakie to+ 15.04.07, 09:56 wspaniałe uczucie, kiedy człowieka NIE boli głowa... Ciekawe, że tak rzadko się o tym pamięta... Odpowiedz Link
merolik Re: Bouquet di Violette Borsari:-) cudne - a jaki 15.04.07, 10:22 a.g.n.i napisała: > wspaniałe uczucie, kiedy człowieka NIE boli głowa... Ciekawe, że tak rzadko się > > o tym pamięta... Masz rację, Agni :) Ja dziś pachnę Envious z serii 7 Sinful Scents Gendarme. Zielony, lekko owocowy, delikatny zapach. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Bouquet di Violette Borsari:-) cudne - a jaki 15.04.07, 10:26 tez miałaś wczoraj migrenę? chyba był taki dzień. MNie ścięło, moją mamę ścięło, a gadałam przed chwilą przez skype z Giwią i też miała migrenę wczoraj... Odpowiedz Link
benita5 Re: Bouquet di Violette Borsari:-) cudne - a jaki 15.04.07, 10:38 a.g.n.i napisała: > tez miałaś wczoraj migrenę? chyba był taki dzień. Wlasnie zauwazam, ze migrena u mnie przychodzi w dni wolne... jakby nie znala innych dat... Odpowiedz Link
merolik Re: Bouquet di Violette Borsari:-) cudne - a jaki 15.04.07, 18:57 a.g.n.i napisała: > tez miałaś wczoraj migrenę? chyba był taki dzień. MNie ścięło, moją mamę > ścięło, a gadałam przed chwilą przez skype z Giwią i też miała migrenę > wczoraj... Nie, na szczęście nie, ale znam ten ból :( Dziś miałam lekki ból głowy, ale nie rozwinął się mocno, na szczęście :) Odpowiedz Link
voluptas ogródkiem śródziemnomorskim, 15.04.07, 10:38 pierwszy raz w tym sezonie i b. mi z nim dobrze ;) Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: Scent klasyk 15.04.07, 13:12 Po długiej przerwie, sama nie wiem czym spowodowanej. Miłość trwa:-) Odpowiedz Link
kenzoania Re: Dziś pachnę:-) 15.04.07, 13:49 jedna łapka Nilowy, druga Śródziemnomorski. Ale chyba jednak wolę Nilowy :-) Odpowiedz Link
paulinaa dzis kremem do opalania:) 15.04.07, 14:55 i sparayem do włosów z filtrem:) bo grzeje cudnie:) termometr wskazuje 28 stopni :D Odpowiedz Link