merdak 20.10.07, 09:54 co mogłybyście polecić drogie Panie? Nie mogę wywąchać całej perfumerii, bo po trzecim niuchu jest mi słabo, wolę pójść z karteczką. Proszę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucapuka Re: perfumy z nutą pieprzu 20.10.07, 10:25 Ale męskie czy damskie? Z męskich bardzo polecam Eau de Cartier ( właściwie to uniseks ale na mężu pachną bardziej bosko niż na mnie). Z damskich: Perles Lalique , Madness Chopard, Presence Mont Blanc, Flower Oriental Kenzo. Pozdrawiam Odpowiedz Link
jop Re: perfumy z nutą pieprzu 20.10.07, 12:03 Pieprzu dominującego czy pieprzu z czymś? Jak z czymś to Celine Oriental Summer, biały pieprz z owodami. Odpowiedz Link
patmog Re: perfumy z nutą pieprzu 20.10.07, 13:50 Dla Pana: Red Sea M.Micallef, Piper Nigrum L.Villoresi, Twill Rose, Reflection Amouage, Parfum Aventure,Mandragora Dla Pani: Rose D'Amour, Mandragora, Piper Nigrum, Eau Suave Odpowiedz Link
rawita7 Re: perfumy z nutą pieprzu 20.10.07, 14:11 Poivre Piquant (nigdy nie wiem, czy dobrze napisałam) l'Artisan - perfumy, których inspiracją i głównym składnikiem jest właśnie pieprz. A poza tym dość słodki, miękki, wyważony. Śliczny! Oczywiście Black Pepper Demeter - zapach otwartego młynka pełnego świeżo zmielonego pieprzu. Moim zdaniem średnio do noszenia. Poza tym bardzo wyraźny i piękny pieprz jest w pikantnej białej herbatce Au The Blanc Bulgari. Mam wrażenie, że to właśnie on unosi tam całą kompozycję. Poza tym bardzo fajny jest w Hot Couture edp, połączony z malinami. I mój ulubiony, świdrujący w nosie i zadziorny w kadzidlaku Nu edp. Z męskich dominujący pieprz jest w Tokyo Kenzo. Wart przetestowania. Nadaje się dla obydwu płci. Odpowiedz Link
sloneczna.dziewczyna Insolence 21.10.07, 11:57 W Insolence Guerlain wyraźnie czuć pieprz. Odpowiedz Link
kalooo Re: perfumy z nutą pieprzu 21.10.07, 12:06 jeszcze bazar lacroix bym dodała i odrobine pieprzu czuć w desnudzie. Odpowiedz Link
orzeszek_solony Re: perfumy z nutą pieprzu 21.10.07, 17:51 dorzucę jeszcze Rose d'Homme - róża z pieprzem:) Odpowiedz Link
mmoni Re: perfumy z nutą pieprzu 21.10.07, 19:21 I jeszcze Eau des Merveilles Hermesa. Odpowiedz Link
doris-ek Re: perfumy z nutą pieprzu 24.10.07, 04:01 Rawita wymienila to co mialam napisac. Piekne, szkoda ze ulotne. Czerwony pieprz jest w Caleche delicate ktore kocham calym sercem i rownie mocno polecam. Odpowiedz Link