olesiam Trzy róże, testy 27.06.08, 14:30 Un Zeste de Rose Rosine-urocze,jeden z niewielu flakonów z którym mam "syndrom Reni.reni"(Ambre Sultan)-czyli 2 razy kupiony i sprzedany...Une Rose F Malle-zbyt dużo nut winnych i owocowych, i...Montale Aoud Queen Rose-wszystko co ma wyrazista nute aoud odrzuca mnie, ale nie moge sie powstrzymać, zeby raz na jakiś czas nie nałożyć kropli na nadgarstek. O. Odpowiedz Link
benita5 Re: Trzy róże, testy 28.06.08, 10:41 olesiam napisała: > Un Zeste de Rose Rosine-urocze,jeden z niewielu flakonów z którym > mam "syndrom Reni.reni"(Ambre Sultan) Olesiu, wierz mi, ze stworzylybysmy niezla grupke posiadaczek tego syndromu :) U mnie zaczelo sie od Eau Torride... Odpowiedz Link
benita5 Ostatnie dni YDAN, dzis testowo Diptyque Le Trois 28.06.08, 10:45 i Emme Rosine Odpowiedz Link
uka_m OI 27.06.08, 20:40 z miniatury.i wcale mnie nie kusi duża butla,nie podoba mi się.Nazwa piękna,ale zapach nie oddaje klimatu słowa'Indecence' ależ wywód;) Odpowiedz Link
ewena Flower by Kenzo wersja Oriental... 28.06.08, 13:50 wczoraj zakupiłam i rozkoszuję się Odpowiedz Link
renia.renia Re: Dzis pachne...MR 28.06.08, 17:30 wreszcie, po b. długim czasie, zapachniał mi tak jak kiedyś, mocno, esencjonalnie, cynamonowo. Bez metalu i innych dziwnych skojarzeń, ale się cieszę :o) Odpowiedz Link
olesiam Dzięki Ragutce i Heliamphorze... 28.06.08, 18:11 spojrzałam na oferte zapachową Benettona i...tadam!Benetton Paradiso Inferno Pink-moj pierwszy zapach za 50 zl:)Flakon potworny,ale nie mogłam sie oprzeć temu uroczemu plagiatowi Bahiany MPG z bazą Escentrica 01.Szał!:-) O. ps.Dziewczyny, tęsknie za Wami straszliwie:)* Odpowiedz Link